Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 228 278 318 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 01:56 AM 02-14-23
終於入到85個砦,打鳩Deck派聲望
係我帶錯卡入咗Game嘅時候竟然link到黃蓋佬仲要有20蚊兩局
6eo 09:11 AM 02-17-23
作者: LR猫:
堅輸後贏ranker咁就一個証
對面慢心到

https://youtu.be/w61J_JpmY-U

一見張松就知邊個

我發現屋企有多張IC引繼左, 但成副龍王無左好唔開心
唔想印番哂成副deck
6eo 09:18 AM 02-17-23
終於入到85個砦,打鳩Deck派聲望
係我帶錯卡入咗Game嘅時候竟然link到黃蓋佬仲要有20蚊兩局
黃蓋佬?
LR猫 10:43 PM 02-21-23
作者: 6eo:
黃蓋佬?
長期用3cost黃蓋+英魂+白衣+1.5cost弓但又打得唔係咁好嘅果位player
b_boy 12:17 AM 02-22-23
長期用3cost黃蓋+英魂+白衣+1.5cost弓但又打得唔係咁好嘅果位player
尿震哥咁出名都唔識
LR猫 09:50 AM 02-22-23
玩羊嘅右弩玩到出砦
贏上格嚟出砦蝕晒啲聲望
出砦就比下格我

一見張松就知邊個

我發現屋企有多張IC引繼左, 但成副龍王無左好唔開心
唔想印番哂成副deck
用下其他deck囉
龍王趙雲打event出嘅話可龍玉印
其他仲要乜?
LR猫 10:31 AM 02-22-23
作者: b_boy:
尿震哥咁出名都唔識
但我輸多
好易大意輸咗黃蓋一下之後英魂龜守有時難追返
b_boy 02:23 AM 02-24-23
但我輸多
好易大意輸咗黃蓋一下之後英魂龜守有時難追返
我習慣用控兵玩殘佢
LR猫 08:49 AM 02-28-23
我習慣用控兵玩殘佢
然後成日慢心輸咗下比英魂龜守住咗

宜家副甘寧80異彩
6eo 01:39 PM 03-09-23
尿震哥咁出名都唔識
真係唔識
無留意三國好耐

玩羊嘅右弩玩到出砦
贏上格嚟出砦蝕晒啲聲望
出砦就比下格我

用下其他deck囉
龍王趙雲打event出嘅話可龍玉印
其他仲要乜?
常用個堆咭盒入面唔見哂了

我用4弓龍王

只想搵FD R咭的我
LR猫 02:44 PM 03-13-23
真係唔識
無留意三國好耐

常用個堆咭盒入面唔見哂了

我用4弓龍王

只想搵FD R咭的我
近期打機霸王位一定對過尿震哥
宜家佢卡咗99証
以佢嘅勝率相信要好好彩先過到關

你無.net借唔到fd卡要入team

比人玩壞咗醉舞個異彩
轉玩羊弩,唔似其他wara可鳩推
要計用咩卡嘅漢鳴嚟開右弩
啲dick越玩越低武
6eo 12:06 PM 03-16-23
近期打機霸王位一定對過尿震哥
宜家佢卡咗99証
以佢嘅勝率相信要好好彩先過到關

你無.net借唔到fd卡要入team

比人玩壞咗醉舞個異彩
轉玩羊弩,唔似其他wara可鳩推
要計用咩卡嘅漢鳴嚟開右弩
啲dick越玩越低武
係喎要入TEAM, 不過一樣者, 只求R隊友咭
但我D隊友都已經勁少打, 好鬼難搵到佢地

高手先可以越用越低武
LR猫 09:49 AM 04-17-23
係喎要入TEAM, 不過一樣者, 只求R隊友咭
但我D隊友都已經勁少打, 好鬼難搵到佢地

高手先可以越用越低武
輸咗可以賴低武
TOKOA 11:23 PM 04-17-23
最近返左香港, 今日路過南豐金星諗住開個acc純儲下卡
多謝幫我解答我d蠢新手問題果位人兄
LR猫 08:55 AM 04-28-23
作者: TOKOA:
最近返左香港, 今日路過南豐金星諗住開個acc純儲下卡
多謝幫我解答我d蠢新手問題果位人兄
流傳六月gamezone會摺三國 ,玩得好玩

玩羊弩高異彩不足六成勝率都穩定升証入咗盤
諗緊轉廚嘢定用羊弩
羊弩要睇抽咩對手有啲難四敗前做七勝
LR猫 09:20 AM 05-04-23
一開始以為三連勝有啲機
之後就比啲皇帝我

出咗輪又贏返入輪
又比返啲皇帝我三個X
係贏咗場尿震哥
b_boy 05:33 PM 05-07-23
一開始以為三連勝有啲機
之後就比啲皇帝我

出咗輪又贏返入輪
又比返啲皇帝我三個X
係贏咗場尿震哥
人少係咁
昨日我中午6場對4個RANKER, 包括全1全5, 6連敗
LR猫 01:41 PM 05-08-23
睇下今日應該有更新睇下會唔會洗下牌
LR猫 05:20 PM 05-08-23
https://www.sangokushi-taisen.com/ne...d5db8a95606707
LR猫 10:24 AM 05-11-23
結果輸返比尿震哥出咗輪之餘仲送返佢入輪
然後睇活力直播又見佢出咗輪

佢6日內打咗195場 勝率36.4%

轉咗dick fing咗兩場都輸格上
轉返羊弩就打格下贏返又夠入輪然後對同格一個O

打多三場都格上,好彩對面失誤宜家3O1X
到底我可唔可以早過勤力嘅尿震哥上征霸
b_boy 02:07 AM 05-13-23
結果輸返比尿震哥出咗輪之餘仲送返佢入輪
然後睇活力直播又見佢出咗輪

佢6日內打咗195場 勝率36.4%

轉咗dick fing咗兩場都輸格上
轉返羊弩就打格下贏返又夠入輪然後對同格一個O

打多三場都格上,好彩對面失誤宜家3O1X
到底我可唔可以早過勤力嘅尿震哥上征霸
今日佢升咗了, BUT 100証對到我
LR猫 01:49 PM 05-31-23
第四次入輪
成日見隔籬霸王打同格或格下 或者隔籬鬥霸打霸王
到我link到人就打格上
第一次入輪後打咗45場
3場鬥霸 14場霸王 17場征霸 5場皇帝 6場征帝
LR猫 08:55 PM 06-02-23
對到霸王喇
就比個光嘉嚟斬我

好彩打贏最後一場先查牌
最後一場明明對面有睚眦放落我醉舞我就頭痛
佢就用三次六士氣差猛虎射球比我醉舞射死

上星期四先查完宜家又查
上次難得link到鬥霸贏硬先關機
LR猫 06:18 PM 06-03-23
觀廣得返六號爛機無人打
好彩用羊弩影響唔大
無城門detect超on9
反而城底無點壞
唔知三定四壞右下城底
又極速輸返出輸又入返輸輪迴
LR猫 09:39 PM 06-09-23
六勝一敗後派兩場上格兩場馬單三連敗踢返出輪
我屌你老味世嘉
第一 ... 228 278 318 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 

返回主題版面