Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 01-06-15, 08:51 PM   #876
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
五月天隻live bd 畫質係垃圾級別……

舊 01-06-15, 09:04 PM   #877
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 山內 一典 查看文章
五月天隻live bd 畫質係垃圾級別……
唔係掛...

台版CONCERT BD話晒好過港版...

咁... 又可以慳返.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-15, 09:35 PM   #878
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
真 , 上隻DNA 已經廢廢地
今次個TOUR 甘大型都錄得甘差
最慘係你會睇得好辛苦 , 佢係將台北, 高雄 , hk , 鳥巢炒埋一碟
聲唔跟口型 , 彈又唔跟 … 真心爆粗 , 甘樣嘅live 碟真心垃圾
矇 , noise 又多到爆烈 , fps 有時又唔穩定…
如果要比幾年前Mr. 第一個concert 隻bd 好過佢N 倍

舊 01-06-15, 10:05 PM   #879
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
真 , 上隻DNA 已經廢廢地
今次個TOUR 甘大型都錄得甘差
最慘係你會睇得好辛苦 , 佢係將台北, 高雄 , hk , 鳥巢炒埋一碟
聲唔跟口型 , 彈又唔跟 … 真心爆粗 , 甘樣嘅live 碟真心垃圾
矇 , noise 又多到爆烈 , fps 有時又唔穩定…
如果要比幾年前Mr. 第一個concert 隻bd 好過佢N 倍
隻DNA BLURAY我仲响屋企.

真係未見過炒埋一碟咁無聊.

舊 01-29-15, 09:53 PM   #880
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
10000羊送到上門堅抵(如果你一隻都冇既話)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...5d1a4274567562

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...9413f205098b7f

https://scontent-b-hkg.xx.fbcdn.net/...40&oe=55601E37

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-15, 10:02 PM   #881
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

原來個POST係你出....

以家陣個RATE黎買真係堅抵.

舊 02-09-15, 06:26 PM   #882
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

衛蘭隻DVD 正到離奇
用鋪頭部CRT 睇清到不得了 , 再加埋應該60FPS
期待BD

舊 02-09-15, 06:57 PM   #883
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
衛蘭隻DVD 正到離奇
期待BD
佢部crt幾多吋?
如果今次佢隻新concert bd好過上次的話, 即係今次改路線唔賣歌...haha

舊 02-09-15, 09:40 PM   #884
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
衛蘭隻DVD 正到離奇
期待BD
因為話係4k拍攝, 但影像版會小歌過CD版

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-15, 03:45 AM   #885
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

引用:
作者: HON HON 查看文章
佢部crt幾多吋?
如果今次佢隻新concert bd好過上次的話, 即係今次改路線唔賣歌...haha
應該26" 左右… 真係好清下
Janice今次live 佢唱得不錯,值得支持

引用:
作者: W!LL 查看文章
因為話係4k拍攝, 但影像版會小歌過CD版
係,少d 歌同將talk 合埋去歌度無獨立分track
缺點沒有字幕

舊 02-11-15, 10:22 PM   #886
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

街舖買都幫我追返隻, 好彩
上傳的圖像
檔案類型: jpg 20150211_134705.jpg (115.9 KB, 2 次查看)

大乱闘X
舊 02-11-15, 11:26 PM   #887
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
街舖買都幫我追返隻, 好彩
街舖唔通係.......咩咩PRO????

舊 02-11-15, 11:44 PM   #888
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
街舖唔通係.......咩咩PRO????
我都係灣仔聲威買咋, 不過要追都有小小難度
訂碟唔係間舖老闆本身, 係個專幫大陸人訂碟嘅人, 有特別野先寄拎啲來賣
始終大陸淨係睇簡體都得, 都係叫老闆問上面個人追, 人地都未必肯做
好彩都追到, 隻限定書仔版買左都未開, 應該唔使開了

大乱闘X
舊 02-11-15, 11:58 PM   #889
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
我都係灣仔聲威買咋, 不過要追都有小小難度
訂碟唔係間舖老闆本身, 係個專幫大陸人訂碟嘅人, 有特別野先寄拎啲來賣
始終大陸淨係睇簡體都得, 都係叫老闆問上面個人追, 人地都未必肯做
好彩都追到, 隻限定書仔版買左都未開, 應該唔使開了
我都唔駛開隻鐵....HAHA

查實自己禁得啦, 但間舖幫你追到都算好彩.

舊 02-12-15, 12:07 AM   #890
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
我都唔駛開隻鐵....HAHA

查實自己禁得啦, 但間舖幫你追到都算好彩.
好小留意韓版特別版, 咁耐都係得無間道鐵同呢隻
又唔得閒捕住佢幾時上架, 唯有咁啦無計

大乱闘X
舊 02-12-15, 12:07 AM   #891
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
好小留意韓版特別版, 咁耐都係得無間道鐵同呢隻
又唔得閒捕住佢幾時上架, 唯有咁啦無計
咁又係既, 尤其是近排真係俾你捕到都唔一定禁到嗰下死.

舊 02-15-15, 05:25 PM   #892
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
隻Hins Live 2014 BD 唔錯
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 10:36 PM   #893
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

衛蘭初八啟市
上傳的圖像
檔案類型: jpg 20150222_182624.jpg (47.5 KB, 1 次查看)

大乱闘X
舊 02-22-15, 11:03 PM   #894
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
衛蘭初八啟市

師兄知唔知伊健演唱會幾時有藍光?THX

舊 02-22-15, 11:16 PM   #895
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
將會入電單車同cheer chan, Bjork 新碟已經聽緊
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-15, 06:15 PM   #896
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 莎月美希 查看文章
師兄知唔知伊健演唱會幾時有藍光?THX
剛剛出DVD無咁快知呢, 哈哈XD

大乱闘X
舊 02-24-15, 06:44 PM   #897
莎月美希
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
剛剛出DVD無咁快知呢, 哈哈XD
啊,唔該晒你。
由手機版發出
莎月美希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-15, 02:27 PM   #898
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

入手電單車同小強
上傳的圖像
檔案類型: jpg 20150226_135617.jpg (74.7 KB, 3 次查看)
檔案類型: jpg 20150226_140025.jpg (64.3 KB, 3 次查看)

大乱闘X
舊 02-26-15, 03:28 PM   #899
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
我都入手左janice同星矢
入手價195同埋230
will大係咪都係聲威閣買?

此篇文章於 02-26-15 03:31 PM 被 半熟蕃茄 編輯。
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-15, 11:01 PM   #900
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

星矢230咁抵玩, 我入手都要240....

衛蘭就等CHING睇完出REPORT至諗去唔去馬...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 06:30 PM

手機版 | APP版