Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 03-20-13, 02:23 PM   #651
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
引用:
作者: W!LL 查看文章
Wreck It Ralph入手$230, 無要砌圖, 阻定
尋日無去到188,係大有買左
大有仲要未聽過呢套野咁

舊 03-20-13, 11:09 PM   #652
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
Wreck It Ralph入手$230, 無要砌圖, 阻定
我就248有埋砌圖, 送既, 話知佢.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-13, 02:30 PM   #653
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
呢個星期的新貨
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 06:04 PM   #654
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
入咗soda green BD, 頭批送 小時候 single
唔知隻蕭大俠 live 又有無 BD 出
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 07:07 PM   #655
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
入咗soda green BD, 頭批送 小時候 single
唔知隻蕭大俠 live 又有無 BD 出
蘇打緑BD幾錢? 出左都唔知!
香港環球好唔得, d台灣産品完全無宣傳!

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-13, 07:21 PM   #656
C.Ryo
Game Master

Nintendo Switch ID4426 5495 5212
引用:
蘇打緑BD幾錢? 出左都唔知!
香港環球好唔得, d台灣産品完全無宣傳!
公價219, 要入就快手啦, 聲畫都ok, 仲要唱番佢作比其他人啲正歌, 好正
舊 03-25-13, 02:52 AM   #657
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
蘇打綠咁快出左 ?
聽日出去買先 (希望仲有Single跟)

舊 03-28-13, 09:26 PM   #658
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

幻變封面鐡少年pi入手$290
好少可有埋邊紙

大乱闘X
舊 03-29-13, 05:15 PM   #659
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

假期享受一下 ^^

大乱闘X
舊 03-29-13, 05:36 PM   #660
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

先試試sally concert 2012 blu-ray, 聲畫俱佳, 價錢超值 $190

睇credit list, 拍攝既係"藝能製作", 本地演唱會比較小見呢間公司
不過畫質拍得住本地龍頭VIDEO CHANNEL拍攝, 畫面幾清
高清聲道分別可選DTS-HDMA 5.1 (24/96) 及 LPCM 2.0 (24/96), 另設卡拉OK聲, 不過無走馬燈字幕

大乱闘X
舊 04-02-13, 12:12 PM   #661
Kris
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
Wii U IDwlng41
PSN  IDwlng41
想問batman trilogy 既鐵盒版邊度會仲有?ps3播唔播到?

舊 04-02-13, 09:40 PM   #662
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: Kris 查看文章
想問batman trilogy 既鐵盒版邊度會仲有?ps3播唔播到?
德國amazon有呀, 但要百幾磅....

ps3梗播到啦.

舊 04-03-13, 12:28 AM   #663
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: Kris 查看文章
係德遜獨家, 不過而家要百幾歐羅, 連埋運費成千幾港紙
注意首集沒有中文字幕, 其餘兩集都有, 5隻碟香港區既ps3都可以播

大乱闘X
舊 04-04-13, 01:22 AM   #664
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
係德遜獨家, 不過而家要百幾歐羅, 連埋運費成千幾港紙
注意首集沒有中文字幕, 其餘兩集都有, 5隻碟香港區既ps3都可以播
日版ps3都應該播到架.....

舊 04-04-13, 03:34 PM   #665
ryuka
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
Wii U IDryuka001
3DS Friend Code0516 7226 8384
PSN  IDrykaryuki
剛入手4 disc 鐵盒
ryuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-13, 07:37 PM   #666
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: ryuka 查看文章
剛入手4 disc 鐵盒
呢隻真係貴到嘔....

我入呢隻韓版鐵盒300都唔駛, 不過handcarry返黎咁解.

舊 04-05-13, 04:44 PM   #667
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
有少少失望…
大圖注意

個質感太玩具喇~

此篇文章於 04-05-13 04:50 PM 被 玄武 編輯。
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-13, 11:30 PM   #668
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
作者: 玄武 查看文章
有少少失望…
大圖注意

個質感太玩具喇~
我又唔覺wor, 如果同inception比較, 呢個盒正好多....

舊 04-06-13, 12:40 AM   #669
玄武
Game Master
無品牌至上!

XBox Live GamertagCharles%20IUM
引用:
作者: HON HON 查看文章
我又唔覺wor, 如果同inception比較, 呢個盒正好多....
可能因為之前個盒外型靚好多~本來太有期待~
不過內容都係好滿意~
舊 04-07-13, 09:15 PM   #670
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
可能因為之前個盒外型靚好多~本來太有期待~
不過內容都係好滿意~
之前有實物出過咩? 我一路都只係睇到張圖.

盒野唔係我既, 係朋友第1日拎左就借我開黎睇, 至快手係佢, 所以害左好多人即時上網訂.

此篇文章於 04-07-13 11:39 PM 被 HON HON 編輯。
舊 04-08-13, 01:20 AM   #671
玄武
Game Master
無品牌至上!

引用:
作者: HON HON 查看文章
之前有實物出過咩? 我一路都只係睇到張圖.
盒野唔係我既, 係朋友第1日拎左就借我開黎睇, 至快手係佢, 所以害左好多人即時上網訂.
就係張預想圖令我期望太高,自動用Rimowa補完左…
舊 04-08-13, 10:41 PM   #672
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

引用:
就係張預想圖令我期望太高,自動用Rimowa補完左…
實不相瞞, 個盒其實唔錯, 但...我對個紙盒有興趣多D, 因為印得幾靚.

舊 04-12-13, 01:45 PM   #673
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
Amazon 龜速送貨
空運都要三個星期先送到
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-13, 07:47 PM   #674
C.Ryo
Game Master

美亞隻一袋䓤絲都玩缺貨鐡? 人地間間出多貨時佢出小貨
仲見到一條柚係CDW盡掃呢隻鐡... 不過美亞質素一向麻麻
結果只入咗 Le Mis 書仔版.
舊 04-23-13, 11:07 PM   #675
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

普通版同鐡盒封面一様就知hea
我覺得DVD封面仲特別
尼隻唔急買, 實有加強版

大乱闘X

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 戚其義 X 周旭明《天與地》"2012 最佳劇集" 元旦起 一至五 00:05-01:05 重播 This City Is Still Dying!!! N0T51B Neo Entertainment TREND 1004 02-10-13 08:14 AM
問beyond 05 live dvd. 路人甲乙丙 Neo Music UNIVERSE 1 08-22-05 12:10 PM
05世青杯 @羅彼仙奴 體育版 1 06-16-05 10:22 AM
[PSP]灣岸Midnight Club 3 ~Dub Edition~, 05年05月09日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 34 06-13-05 07:58 PM
A_Lam Girl Friend 06/05/05 update **Pink Lady+火紅火熱** A_Lam Cosplay同人MIX討論區 3 05-01-05 07:00 PM

現在的時間是 06:25 PM

手機版 | APP版