Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
搖搖 07:29 AM 09-21-16
http://dulfy.net/2016/09/20/gw2-lege...ction-resumes/

新legendary繼續開發, 而家有支新mace
就咁睇T1 d料應該算易整左
後面就
搖搖 07:35 AM 09-21-16
作者: ヴィタさんさんKS☀:
...GG
不過點睇都係 leyline flying 最需要
似乎新兩個map都係, 你加油
david 03:42 PM 09-21-16
作者: 搖搖:
http://dulfy.net/2016/09/20/gw2-lege...ction-resumes/

新legendary繼續開發, 而家有支新mace
就咁睇T1 d料應該算易整左
後面就
咁你整佐未?
細路翔 05:41 PM 09-21-16
我mastery lv得173
david 08:19 PM 09-21-16
作者: 細路翔:
咁仲唔快手升呢去整?
搖搖 10:46 PM 09-21-16
得170
搖搖 07:14 AM 09-23-16
話咁快又打完ch2 繼續hea
david 08:28 AM 09-23-16
作者: 搖搖:
話咁快又打完ch2 繼續hea
你唔係要整新O個堆紫武咩?
ヴィタさんさんKS☀ 04:58 PM 10-17-16
萬聖節再番炒鬼捉人
仲有雕南瓜
仲仲有跳轉轉時間塔

thanks thanks thanks thanks a~~net~
(真係雕晒anet班友個南瓜)
david 12:38 PM 10-18-16
竟然咩新O野都無齋翻叮?

當年GW年年大型EVENTS都有免費新COSTUME ITEM,雖然唔係O的咩O野,但起碼對玩家O黎講係有O的期待。
Head Shooter 12:07 AM 10-19-16
作者: david:
竟然咩新O野都無齋翻叮?

當年GW年年大型EVENTS都有免費新COSTUME ITEM,雖然唔係O的咩O野,但起碼對玩家O黎講係有O的期待。
望住reddit班fanboy係度circle jerk,你重唔快d謝主隆恩?

有心做果班走晒啦
依家得番d鬼五馬六既人係度做,番兜好正常
david 08:03 AM 10-19-16
GW每年三件COSTUME ITEMS(HALLOWEEN,WINTERSDAY,DRAGON FESTIVAL)我係齊曬O既,當年要玩時差,先去頭幾個SERVER,攞完就即刻飛去拉尾SERVER攞第二個,玩得超開心的。

而家O既ANET真係呢...
ヴィタさんさんKS☀ 01:10 AM 10-22-16

各位觀眾
傳奇裝甲(iron man)~~~~~

核突到唔知點講好完全唔會想要
唔講仲以為1係商城 skin 來
反而成就 POINT unloack 個 set 聖光仲好睇過呢套,

搞咁多不如整把The Juggernaut 然後玩銀甲仲靚過呢套

----

off topic
見完 d 咁核突既野,見番d 靚甲保養番隻眼吧啦

-

冇咩事我出番去等聖誕出 event 算吧啦
david 10:58 AM 10-22-16
ANET班繪師食錯佐咩,整PAT咁O野出O黎...

當年GW O的ASCENDED甲型仔過佢多多聲
搖搖 12:05 PM 10-22-16
>>>成就 POINT unloack 個 set 聖光仲好睇過呢套,

hellfire仲型
Peter Yu 05:17 PM 10-22-16
重甲可以不理
希望輕甲變形係變少d布
細路翔 11:35 PM 10-23-16
又唔好一味踩

除左件傳奇裝堅樣衰之外其他野我覺得依家好過HoT剛出時好多啦

真係堅唔明點解OUTFIT唔改返做SKIN,有咁難搞咩

服裝設計就直程懶得講

就算學國產土炮MMO咁將D女裝整到成件癡女裝咁都好過依家

明明上次個傳奇MACE整得幾潮

再唔係就黑暗商法,比完D咁既傳奇裝(笑)你望完之後將似樣D既設整晒做課金OUTFIT
david 08:03 AM 10-24-16
又唔好一味踩

除左件傳奇裝堅樣衰之外其他野我覺得依家好過HoT剛出時好多啦

服裝設計就直程懶得講

再唔係就黑暗商法,比完D咁既傳奇裝(笑)你望完之後將似樣D既設整晒做課金OUTFIT
以ANET而家O既商城,好大機會係咁,雖則只係外觀上O既O野,但咁先係最吸金...
ヴィタさんさんKS☀ 10:44 AM 10-24-16

又唔好一味踩

>>咁呢點我同意
堅樣衰

>>陰謀論咁講其實係唔想你地班蛋散搭到靚一靚,之後出 outfit 仲有人買

服裝設計就直程懶得講
>>泡菜係呢一方面完勝左,一隻n年前既 olg,人物 motion + 衫已經嬴 gw2 n 條街

>>成班 gw2 devs 就係對核突美學有份無名既執著

>(笑)

david 01:32 PM 10-24-16
其實我都係唔明,當年GW出新CAMPAIGN時,隨佐新PROFESSIONS同故事內容之外,我最期待O既就係每個PROFESSION O既新甲。

由原本十個PROFESSIONS每個都有佢自己特色O既甲,仲要唔係HEA整,變成而家GW2三個MAIN PROFESSIONS而已,都可以搞到一PAT C咁...
細路翔 06:11 PM 10-24-16
其實我都係唔明,當年GW出新CAMPAIGN時,隨佐新PROFESSIONS同故事內容之外,我最期待O既就係每個PROFESSION O既新甲。

由原本十個PROFESSIONS每個都有佢自己特色O既甲,仲要唔係HEA整,變成而家GW2三個MAIN PROFESSIONS而已,都可以搞到一PAT C咁...
我覺得係Hot仆得太直,佢地依家將資源賭晒係下次資料片
david 01:06 PM 10-25-16
其實就算真係咁,設計甲班人應該同設計CONTENT唔同TEAM吧...

不過今時今日O既ANET真係同GW年代無得比...

正如樓上咁講,免費O既就整PAT C俾你,課金O既就算只係中規中舉,但一有對比就實有人課
細路翔 07:58 AM 10-26-16
正如樓上咁講,免費O既就整PAT C俾你,課金O既就算只係中規中舉,但一有對比就實有人課
<------------

但其實見佢兩張新map都算有心機搞,比兩三舊佢吊鹽水無所謂啦

我知佢地想同其他泡菜mmo做區分,但d新衫起碼比返rev件甲果時既設計心思我呀
ヴィタさんさんKS☀ 11:55 AM 10-26-16
<------------

但其實見佢兩張新map都算有心機搞,比兩三舊佢吊鹽水無所謂啦

我知佢地想同其他泡菜mmo做區分,但d新衫起碼比返rev件甲果時既設計心思我呀
>泡菜mmo做區分
佢區分成咁已經係災難級別既錯誤
可唔可以話 GW2 佢地不自量力既結果就搞成咁 gg
細路翔 04:52 PM 10-26-16
作者: ヴィタさんさんKS☀:
>泡菜mmo做區分
佢區分成咁已經係災難級別既錯誤
可唔可以話 GW2 佢地不自量力既結果就搞成咁 gg
我本來以為wow堆衫都已經夠衝擊

直到我玩左gw2
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面