Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-08, 02:41 AM   #26
黃昏之魔彈
Ultimate Gamer
閃光的王牌駕駛員

註冊日期: May 2002
XBox Live Gamertagjohnnywmh
引用:
作者: 基路亞 查看文章
3 - 6 下午茶有8 折~
呢個真係爽wor,有8折

永遠都不可能真正的再次擁有過去
黃昏之魔彈 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-08, 05:57 PM   #27
ZombieTerry
Game Master

註冊日期: Jun 2007
以前首選一定係『函館』, 不過搬左新舖後水準下滑了... 可惜
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=18743

日本來的連鎖店, 康龍/一平安 都不錯的說!!
ZombieTerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-08, 07:23 AM   #28
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
首選 銅鑼灣八八八 及 尖沙咀 Domon
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-08, 06:47 PM   #29
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

今日試左一平安cwb店
好正, 連送既咖喱飯都有水準
加上新開張送beer + 烚蛋, 各位千祈唔好走雞

舊 08-22-08, 07:47 AM   #30
Metatron
God of Gamer
^o^)/\(^o^

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code154 265 384
PSN  IDsflam
XBox Live Gamertagmetatronsflam
位置在哪?

開場 18:00 開演 19:00
5月3日(水祝) 大阪/フェスティバルホール
開場 15:00 開演 16:00

メタトロン^o^)/\(^o^けこさま
Metatron 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-08, 11:57 PM   #31
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Metatron 查看文章
位置在哪?
http://hk.where.yahoo.com/u/articles...E7.213CXB0gw--
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-08, 12:04 AM   #32
Metatron
^o^)/\(^o^

XBox Live Gamertagmetatronsflam
尖沙咀店我常去啦,我想問的是銅鑼灣店啦....

舊 08-23-08, 04:55 PM   #33
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

引用:
尖沙咀店我常去啦,我想問的是銅鑼灣店啦....
電業城隔離果楝野O既四樓

舊 08-24-08, 05:43 PM   #34
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
琴日試左橫鋼......
叫九州,我friend香蔥拉面
我個碗無咩特別,細碗好,預左, 湯底十足似出前豬骨湯面味, 係果四塊差燒幾林
香蔥就成碗蔥, 我friend話好好食wor...但我見佢係咁飲水
食完後我都好口渴

我friend食完, 係咁吹我快d埋單沒, 結果俾d妹妹仔聽到即刻[第]張單黎.......
同埋我食剩兩塊差燒, 聽個電話時, d妹妹仔立即問仲要唔要.....
食梗個陣響我前面拍飛蛾....
比一般大排檔&茶餐聽比實在係極度趕客
一定唔會有下一次
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-08, 06:30 PM   #35
Tannhauser Gate
Crazy Gamer
薛西佛斯

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
我個碗無咩特別,細碗好,預左, 湯底十足似出前豬骨湯面味, 係果四塊差燒幾林
香蔥就成碗蔥, 我friend話好好食wor...但我見佢係咁飲水
食完後我都好口渴

我friend食完, 係咁吹我快d埋單沒, 結果俾d妹妹仔聽到即刻[第]張單黎.......
同埋我食剩兩塊差燒, 聽個電話時, d妹妹仔立即問仲要唔要.....
一定唔會有下一次
你幾點去食?
我食左十幾次到...佢地服務態度無大問題
Tannhauser Gate 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-08, 09:24 AM   #36
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 斯羅少尉 查看文章
食完後我都好口渴

一定唔會有下一次
我食左咁多次都無俾人吹埋單~
我加底次次都飽到嘔~
食完坐幾個字先走~

飛蛾... 我諗你唔好彩~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-08, 01:28 PM   #37
Metatron
^o^)/\(^o^

引用:
作者: 炸彈馬騮 查看文章
今日試左一平安cwb店
好正, 連送既咖喱飯都有水準
加上新開張送beer + 烚蛋, 各位千祈唔好走雞
9折+beer+蛋卷

舊 09-03-08, 12:48 PM   #38
withjoy
Junior Member
周圍走四圍去

註冊日期: Jun 2008
油麻地卜維廉對面既 橫岡 ~

價錢經濟~質素好過味千好多~

除左拉麵好食之外 , 佢個雞串小食都唔錯~

不過要晚飯時間要預一個鐘度等位
withjoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-08, 10:17 PM   #39
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
作者: withjoy 查看文章
油麻地卜維廉對面既 橫岡 ~

價錢經濟~質素好過味千好多~

除左拉麵好食之外 , 佢個雞串小食都唔錯~

不過要晚飯時間要預一個鐘度等位
我咁多次都係等左3 個字左右~

---
有無人知cwb 一平安新張做到幾時?

XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
舊 09-04-08, 07:19 PM   #40
withjoy
Junior Member
周圍走四圍去

註冊日期: Jun 2008
引用:
我咁多次都係等左3 個字左右~

---
有無人知cwb 一平安新張做到幾時?
我每次去既時間都係夜晚八點打後~都要等成九個字至一個鐘~不過冇計啦~好野自然多人,等都係值得既~
withjoy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-08, 10:56 AM   #41
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

琴晚去左一平安~ 同尖咀一樣等位等傻人... LOL

恰蛋同BEER 可唔可以尖咀店用?
定係9 折連其餘2 張都一定CWB 店ONLY?

舊 09-08-08, 05:49 PM   #42
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: xxxxxx 查看文章
首選 銅鑼灣八八八 及 尖沙咀 Domon
首選 銅鑼灣八八八 X2
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-08-08, 10:03 PM   #43
Metatron
^o^)/\(^o^

引用:
琴晚去左一平安~ 同尖咀一樣等位等傻人... LOL

恰蛋同BEER 可唔可以尖咀店用?
定係9 折連其餘2 張都一定CWB 店ONLY?
CWB 店のみ使えます
從來去一平安都唔洗點等嫁喎

八八八得兩間就執左間,一平安有兩間又開多間,果然香港人是吃不了太油太鹹的拉麵

此篇文章於 09-08-08 10:05 PM 被 Metatron 編輯。
舊 09-09-08, 12:52 AM   #44
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
CWB 店のみ使えます

八八八得兩間就執左間,一平安有兩間又開多間,果然香港人是吃不了太油太鹹的拉麵
我尖東店未去過~
美麗華店同銅鑼灣店都要等~

睇黎正等如我去橫綱唔駛等~ 有會員要等一樣~

八八八我反而未試過...
搵日放工試埋先~ @@

舊 09-09-08, 09:14 AM   #45
Metatron
^o^)/\(^o^

CWB店有冇book定枱?
上次book,係maki san聽,要用日文book

舊 09-09-08, 01:40 PM   #46
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

引用:
CWB店有冇book定枱?
上次book,係maki san聽,要用日文book
無book~ 直接walk in~ @@

舊 09-10-08, 08:55 PM   #47
xxxxxx
Game Master

註冊日期: Dec 2004
引用:
CWB 店のみ使えます

尖咀既八八八個d 唔係日本拉麵....
xxxxxx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-13, 12:13 AM   #48
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
有冇人排到五點

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-13, 12:39 AM   #49
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

嘩~ 推返個N 年的TOPIC 上黎~
上面指一蘭?
講真新屎坑3 日香, 豚王依家都唔駛排咁濟LU

所以如果一蘭真係開多2 間分店, 應該到時都唔駛排

舊 07-14-13, 12:48 AM   #50
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
嘩~ 推返個N 年的TOPIC 上黎~
上面指一蘭?
講真新屎坑3 日香, 豚王依家都唔駛排咁濟LU

所以如果一蘭真係開多2 間分店, 應該到時都唔駛排
集中貼嚟

Sure 一蘭,d人咁都排,可能爭住post fb威d

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
X JAPAN專區II ◆ 9月17日YOSHIKI 香港訪問 爽神 Neo Music UNIVERSE 1003 09-10-08 08:30 PM
[飲食求助] 有冇人去日本讀書時做過拉麵店? Master 飲食版 3 04-24-08 08:29 PM
[飲食分享] 味千拉麵~相撲拉麵 麥C 飲食版 26 01-23-08 11:34 PM
Naruto 360 (developed by Ubisoft Montreal) GimGim 電視遊戲討論版 170 01-12-08 10:49 PM
[飲食分享] 爵士拉麵大挑戰 第一回 ... Jamie 飲食版 41 12-19-07 02:24 AM

現在的時間是 01:40 AM

手機版 | APP版