Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後
日本動漫畫討論版>「戦国BASARA Judge End」7月5日放送開始丨オリジナルキャラクター・酒井忠次の声優:西川貴教 全12話
東條希 01:24 AM 04-24-09
阿市個樣好脫力..
信玄公..躑躅崎館睇怕要經常維修
今集比較正常,有少少唔慣
期待下集雜錦大會戰
♀宮野真守♀ 02:33 AM 04-24-09
玩GAME果陣記得D結局好多好HIGH
例如蒼紅夾擊魔王~超熱血
或者市係本能寺殺魔王,再一齊燒成(超感人
最正都係長政,係天台大戰魔王,然後唔夠打
之後谷正義之光BEATSABER力敵魔王黑SABER星球大戰
咁睇長政個款幾無奈下...應該沒機入長政END
多數係蒼紅END多~唯有希望長政領便當時出下BEATSABER
Sar8 10:10 AM 04-24-09
作者: 御社神:

驚嚇慎入
可以走樣到咁
money 02:05 AM 04-30-09

mikemike 07:05 AM 04-30-09
本多gundam?!
阿Wing 12:35 PM 04-30-09
根本就係一部gundam
野良猫 03:06 PM 04-30-09
今集打鬥算係咁,都叫做有啲嘢睇
不過崩壞情況好嚴重,唯一冇走樣嘅就只有本多
真係少做少錯…
♀宮野真守♀ 07:32 PM 04-30-09
長政阿~未出BEAMSABER你唔走得住架
HAKAIDER 07:41 PM 04-30-09
阿市 開始暴走囉~~~Yeah~~~~~~~~

我估結局會根 阿市 ED.....................

希望根手出埋 "眠れ緋の華" 既single b
♀宮野真守♀ 08:04 PM 04-30-09
作者: HAKAIDER:
阿市 開始暴走囉~~~Yeah~~~~~~~~

我估結局會根 阿市 ED.....................

希望根手出埋 "眠れ緋の華" 既single b
要滿足三個END
我估應該係 光秀火燒本能寺>蒼紅亂入合擊>阿市執雞
jason_kasim 09:06 PM 04-30-09
在隻game係死小孩的德川
係動畫度搞到個形象咁正氣
作畫崩壞無損睇的興致
長政死得好悲壯下
ゆり 09:10 PM 04-30-09
WOLF字幕组配字幕好糟糕
東條希 01:05 AM 05-01-09
長政擋到獨眼龍招元氣彈但就擋唔到普通子彈..

我覺得長政仲萌過阿市..
阿市你快點回老家重婚吧

本多gundam好正
兼續出黎搞笑w
御社神 01:34 AM 05-01-09
呢邊擋子彈,個邊擋高達
ヨコ男 02:47 PM 05-01-09
長篠之戰吹得幾好睇下
兼續個下我真係笑左
クラウド 09:13 PM 05-01-09
淺井中咁多鎗都仲未死....係咪人黎架...
ゆり 09:15 PM 05-01-09
作者: K死狗(K9999)京:
淺井中咁多鎗都仲未死....係咪人黎架...
因為戰國basara內 只要不是一般卒
其他都係超人
奇蹟少年J 10:34 PM 05-01-09
成集很燃很強大

不過直江 cola sawa
♀宮野真守♀ 11:40 PM 05-01-09
GAME度一個突擊D子彈彈返去添
唔知仲有冇機睇到無言即殺
nakakula 12:26 PM 05-02-09
你唔係唔明下話 , 就係因為佢走樣走到咁,所以信長要用支shotgun打爆佢個頭,成個老奔三世咁。
暗黑流星cal 03:26 PM 05-02-09
竟然無正義既光劍.... 不過出左十文字斬同輝斬....
但都係唔明點解地方用到六爪流...都仲唔出光劍...

本多好勁.....一打三都未輸..期待之後出場有援護形態同攻擊形態
吳政常 10:24 PM 05-03-09
吹水吹到離哂譜= ="game入面都冇攪到咁.........
クラウド 11:57 PM 05-03-09
作者: 暗黑流星cal:
本多好勁.....一打三都未輸..期待之後出場有援護形態同攻擊形態
再咁打落去咪又係輸..
FREDDY@o@ 09:53 PM 05-04-09
今集燃
長政係game D招好型~ 黎到動畫無晒
最正係本多高達
暗黑流星cal 09:56 PM 05-04-09
作者: FREDDY@o@:
今集燃
長政係game D招好型~ 黎到動畫無晒
最正係本多高達
最尾出無言即殺ga....比阿市停左....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16  ... 最後

返回主題版面