Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 01-27-05, 08:52 PM   #1
ALEX CHOW
God of Gamer
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
有冇人玩"獸王記"????

好唔好玩AR???

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-05, 09:10 PM   #2
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
有AR,玩過體驗版,幾好嫁。
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-05, 12:46 PM   #3
[西]楚小霸王
Game Master
死死團榮譽會長

註冊日期: Oct 2004
玩過紅白版><

我體內?鴷d卡就黎要爆
[西]楚小霸王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-05, 04:02 PM   #4
黃海峰
Insane Gamer
Job-seeker

註冊日期: Dec 2002
玩過街機版,難到喊

不過好好feel~

舊 01-29-05, 12:20 AM   #5
亞索龍α
Game Master

XBox Live GamertagAzierua
有玩緊~
咁我講講玩後感吧~

畫面流暢,不見有什麼lag機現像,就算打到爆晒血都冇事…
人物動作流暢
敵人AI…屈機的…
有少許解謎成份,但真的少許

差的就是冇了continue功能,每次死了就要load過
過場動畫品質較差…
每次變身都要load變身畫面,skip不能…看到有點悶

整体來說是近期較好玩的遊戲,可玩性很高!

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-05, 01:57 AM   #6
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 亞索龍α
有玩緊~
咁我講講玩後感吧~
THX!
請問有沒一隻比較近似的GAME, 可以同佢比較一下!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-29-05, 02:45 AM   #7
ALEX CHOW
AUDI SPORT

PSN  IDALEX_201225
引用:
有玩緊~
咁我講講玩後感吧~

人物動作流暢
敵人AI…屈機的…

過場動畫品質較差…

THX!!!!

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-05, 01:13 PM   #8
AlexAlex
Junior Member

引用:
有玩緊~
咁我講講玩後感吧~

人物動作流暢
敵人AI…屈機的…

過場動畫品質較差…

變身時load既 CG我試過skip到喎.(第一次變身就唔可以,之後唔記得按邊個制係得 )
想問下點樣先去到第二個area呢?E家仲係初頭dull dull轉轉,搵唔到提示....
AlexAlex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-05, 01:17 PM   #9
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: [西]楚小霸王
玩過紅白版><
me2~~~

舊 02-01-05, 05:16 PM   #10
[西]楚小霸王
Game Master
死死團榮譽會長

引用:
作者: 忍者
me2~~~
有無人知臨打大佬前,掉掉扔嘅機器係d乜?打完大佬後出黎
果個死人頭又係乜水? [我表哥以前同我講係好朋友喎 ]

我體內?鴷d卡就黎要爆
舊 02-01-05, 05:21 PM   #11
倒十架VS火紅眼
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2003
easy to die....
save point not enough....
倒十架VS火紅眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-05, 05:29 PM   #12
[西]楚小霸王
Game Master
死死團榮譽會長

引用:
作者: 倒十架VS火紅眼
easy to die....
save point not enough....
唔會困難,易死過忍呱?

我體內?鴷d卡就黎要爆
舊 02-02-05, 01:09 PM   #13
Head Shooter
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDcipher001
引用:
作者: AlexAlex
變身時load既 CG我試過skip到喎.(第一次變身就唔可以,之後唔記得按邊個制係得 )
想問下點樣先去到第二個area呢?E家仲係初頭dull dull轉轉,搵唔到提示....

Jump over the wall, use werewolf

此篇文章於 02-02-05 06:59 PM 被 Head Shooter 編輯。
Head Shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-05, 01:41 PM   #14
AlexAlex
Junior Member

引用:
作者: Head Shooter
Jump over the wall, use wolfman

Thx! Head Shooter.
等我仲以為要去唔知邊到按制/搬開d野/有機關先過到....
AlexAlex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-05, 02:59 PM   #15
owen10
Game Master

註冊日期: Jul 2002
area 3 點過?
owen10 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-05, 12:43 AM   #16
☆~ Horny Gamer ~★

註冊日期: Mar 2002
有冇人知道 爆機後果新mode 'xxxxx of doom' Final 果版 個boss 點打呀 ?
我打到佢反肚跟住唔知點打

thxxx
彩 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:58 PM

手機版 | APP版