Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後
收藏品討論版>千値練 RIOBOT
野良猫 11:34 AM 01-02-16
作者: 7ming_格鬥苦手:
我覺得似係千值同TS員工溝通問題,攪排隊個班係TS員工,好似咩都唔知咁,淨識攪排隊,又唔同千值個邊員工夾下幾點落去..........千值又低能,得兩個收銀..至少三個啦下話,預左多人架啦....變到同上年HT一樣on居居咁等幾粒鐘.......anyway第二個收銀姐姐唔錯~

又anyway...見街有大貨返,入多左隻原色....XD
佢收銀有三個位架,兩個係限定品一個係WILK IN客

原色幾銀?
7ming_格鬥苦手 11:37 AM 01-02-16
作者: 野良猫:
佢收銀有三個位架,兩個係限定品一個係WILK IN客

原色幾銀?
係?!我去到見到得兩個人收銀(頭20個時)
你排第幾?

普遍都係$550
黑金同新買個盒都係儲
之前買個隻就玩~正
野良猫 11:43 AM 01-02-16
作者: 7ming_格鬥苦手:
係?!我去到見到得兩個人收銀(頭20個時)
你排第幾?

普遍都係$550
黑金同新買個盒都係儲
之前買個隻就玩~正
可能佢見條龍太慢所以開多個吧?(後面又有人嘈)

$550 OK價,聽日去入
7ming_格鬥苦手 11:52 AM 01-02-16
可能佢見條龍太慢所以開多個吧?(後面又有人嘈)

$550 OK價,聽日去入
30打後嘈好正常.....

建議你去深水埗或將軍澳精品...MK精品無晒了
ai. 03:29 PM 01-24-16
昨天唔知點解忍唔到手買了gaiking the knight FACE OPEN
野良猫 12:43 PM 02-01-16
隻灰岩男米青開價4800
真係炒嘢炒上腦
月之民 ̄▽ ̄ 10:12 AM 02-07-16

T.K. 08:16 PM 02-07-16

野良猫 08:24 PM 02-07-16
好在淨係好X系列
ai. 11:04 AM 02-08-16
隻斷空我新色係金屬色嗎?
隻BLACK WING終於出灰翼,要買多隻.....但如果BLACK WING變左金屬色時都唔知買唔買好呢~

今次中左好多隻~大致上除ROCKMAN都有興趣~
希望快D出D BOY,原印版暫時可以頂住同ORGUN打~
david 12:17 PM 02-08-16
好在淨係好X系列
+1

如果佢出X系例萬變卡外傳三部曲FIGURE我應該會即課...

題外話:CRAPCOM係咪搞死曬ROCKMAN系列每一條LINE喇?
terrycat 12:18 PM 02-08-16
希望 千值練快手再版ROCKMAN X 啦,...出面冇晒貨 ORZ
clie 02:58 PM 02-08-16
唯一驚喜係個系列妙用大張個簽名BARI

未入斷空我,但色水咁淺真係要睇定啲
灰翼BW可能入多隻做合體,齋DISPLAY就原色SHARP好多
Dangerous-boy 08:54 PM 02-18-16

竟然出無比敵
T.K. 09:27 PM 02-23-16
千值魔神皇帝34560羊
貴到轉身走
赤兵尉SETH 11:31 AM 02-24-16
作者: T.K.:
千值魔神皇帝34560羊
貴到轉身走
http://ameblo.jp/sen-ti-nel-info/entry-12129712923.html

我走唔甩

野良猫 07:36 PM 02-24-16
米青開訂都唔駛二千,你哋仲唔GO
C.Ryo 07:37 PM 02-24-16
chemical attack 主理必定有超可動
不過今次定價真係好進取
年輕所犯下的錯誤 08:50 PM 02-24-16
條片好毒...................唯有用屋企冇位放黎做藉口PASS佢......
luciferdark 09:52 PM 02-24-16
作者: 年輕所犯下的錯誤:
條片好毒...................唯有用屋企冇位放黎做藉口PASS佢......
翼收起, 影相先放出嚟, 對腰關節都無咁傷

頂, 好X毒...但真係好貴
不是藍星人 10:06 PM 02-24-16
一路同自己講好貴好貴
但最後都係走咗去孤仔訂
fmptsrhk 10:35 PM 02-25-16
我既籍口係等AA隻Q版
T.K. 12:31 AM 02-26-16
>>今日經過千值殿問訂帝王詳情,店員話街訂$1850冇保養,只在殿內訂$2100先有保養

真係有信心,講到明要保養w
lan 08:18 AM 02-26-16
作者: T.K.:
>>今日經過千值殿問訂帝王詳情,店員話街訂$1850冇保養,只在殿內訂$2100先有保養

真係有信心,講到明要保養w
冇野呀,如有行貨貼紙, send 封 email 去千記荃灣代理應該處理吧。一-係神殿玩哂全港獨家行貨,街—隻行都冇得賣!:haha買野玩好似買電話咁,去總行買先有保養乎?!
:
jason 仔 04:56 PM 02-27-16
隻皇帝雖然貴,但係堅正
都係忍唔住訂咗
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後

返回主題版面