Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 08-28-07, 02:09 PM   #1
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
今年7月14日

我o個日出夜街touch wood 無野見到,
但係唔知點解成日都好多煙, 周圍都好似有霧咁,
記得上年都係咁上下,唔知係咪呢日個天都special o黎搞下氣氛
仲有係想聽番7月14日o個日o既恐怖熱線就聽唔到lor

舊 08-28-07, 03:14 PM   #2
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
係街度多左d人慶祝孟蘭節囉!
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 05:35 PM   #3
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: nelson888 查看文章
係街度多左d人慶祝孟蘭節囉!
孟蘭節唔係用黎慶祝下話.......|||||||

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 08:33 PM   #4
垣野
Crazy Gamer
唯美主義

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 佳佳里 查看文章
我o個日出夜街touch wood 無野見到,
但係唔知點解成日都好多煙, 周圍都好似有霧咁,
記得上年都係咁上下,唔知係咪呢日個天都special o黎搞下氣氛
仲有係想聽番7月14日o個日o既恐怖熱線就聽唔到lor

恐怖熱線重播我都聽唔到,but果日恐怖熱線無乜恐怖野聽.7月14日果日有人食豆腐花鯪魚球鯁死 .

ヒカル
垣野 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 08:39 PM   #5
cloud
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
而家聽得番~~~

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 08:42 PM   #6
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
呢幾日聽唔到
聽聽下就停下
好難捉摸

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-07, 10:18 PM   #7
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
今年都唔知攪乜
呢兩日鬼咁多人半夜12點先黎燒衣......
想招魂乎......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 12:15 AM   #8
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
今年都係無意外驚喜發生
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 01:02 AM   #9
cloud

引用:
作者: Ringo 查看文章
今年都係無意外驚喜發生
小弟有生之年都叫遇過3次

舊 08-29-07, 01:08 AM   #10
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
捉小強算唔算驚喜

....ps.係盂蘭節丫

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 01:46 AM   #11
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
入左camp~ 半夜三更係烏溪沙周圍走都無咩事~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 03:04 AM   #12
nelson888
Banned

引用:
作者: cloud 查看文章
3次?願聞其詳
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 12:53 PM   #13
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: nelson888 查看文章
3次?願聞其詳
我都好想知。。。
舊 08-29-07, 03:55 PM   #14
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
遇過3次??3次咩??

舊 08-29-07, 04:39 PM   #15
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: NDS 查看文章
遇過3次??3次咩??
燒衣
舊 08-29-07, 06:12 PM   #16
cloud

第1次:細過果陣5,6歲到,我就成日推我細佬的學行車黎玩,推到入老豆間房,見到一個女人(著白衫)企左係個櫃前面,點樣唔記得,果陣細個乜都唔識就唔驚,之後就無見過lu.

第2次:發生係4-5 年前,我不嬲訓開隔床的,咁可以由隻窗門反射望番出去廳,之後我望到一個戴住黑超的男人企係廳度(佢企左有10秒)......then我望番去廳,又冇左.....之後望番隻窗.....已經唔見左lu~跟住落床出廳,乜都冇,果時我老豆仲食梗飯~

第3次.發生係4-5 年,就係我比鬼壓,果時我發燒出左院無耐,之後有晚訓覺發左個夢,個夢的我仍係張床上面,見到有個女人(其實好似仲有個)係床右面對住我話:''身體虛弱既人就會起唔到身'',d 聲音好雜咁....
跟住我就即刻由個夢醒訓,發現自己郁悟到.......仲有D 野係D 手度''轟''動.......
好彩最後郁得番......之後都冇見過.......
佢講呢句係因為我剛出左院,身體仲虛弱掛
個女人個樣好模糊,佢隻眼好似開唔曬咁....

記得我媽以前講過,屋企以前好似有4 個仙人定靈体,果陣好似話老豆訓覺張床訓訓下係夢到係到轉,仲聽到出面走廊有細路玩既聲,之後好似搵d 師父check,好似話果4 個仙人走唔到出去,因為門口d 磚係黑色,之後換返d 白磚後就冇事.....我覺得我第1次細過見到果個可能係其中1個.

想打去997 share 下,雖然唔算恐怖

此篇文章於 08-29-07 06:16 PM 被 cloud 編輯。
舊 08-29-07, 09:51 PM   #17
\ot_to/
Ultimate Gamer

PSN  IDotto_yeung
已撞到野lu
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 10:09 PM   #18
cloud

引用:
作者: \ot_to/ 查看文章
已撞到野lu
SHARE

舊 08-30-07, 12:44 AM   #19
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
第3次.發生係4-5 年,就係我比鬼壓,果時我發燒出左院無耐,之後有晚訓覺發左個夢,個夢的我仍係張床上面,見到有個女人(其實好似仲有個)係床右面對住我話:''身體虛弱既人就會起唔到身'',d 聲音好雜咁....
跟住我就即刻由個夢醒訓,發現自己郁悟到.......仲有D 野係D 手度''轟''動.......
好彩最後郁得番......之後都冇見過.......
佢講呢句係因為我剛出左院,身體仲虛弱掛
個女人個樣好模糊,佢隻眼好似開唔曬咁....
比鬼壓我都好似試過一次...
好似係前年,有晚訓訓下醒左,之後郁唔到,想叫阿媽求救,但又出唔到聲...
不過到而+都覺得係d药既副作用...(因為當年大病要長期服药...)
舊 08-30-07, 12:52 AM   #20
cloud

引用:
作者: Ringo 查看文章
比鬼壓我都好似試過一次...
好似係前年,有晚訓訓下醒左,之後郁唔到,想叫阿媽求救,但又出唔到聲...
不過到而+都覺得係d药既副作用...(因為當年大病要長期服药...)
有冇見到野
科學學名叫睡眠癱喚症.....個腦未醒...

舊 08-30-07, 01:11 AM   #21
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
有冇見到野
科學學名叫睡眠癱喚症.....個腦未醒...
無見到呀
只係郁唔到...一直到第二朝先無事
原來叫睡眠癱喚症
舊 08-30-07, 10:34 AM   #22
\ot_to/
Ultimate Gamer

PSN  IDotto_yeung
引用:
SHARE
其實我有2單野, 1單係我, 1單係我朋友公司發生

1) 我o係公司係背住pantray坐, 之前1個人星期日返工時經常覺得後面有人。 早幾日我入pantray洗手, 感覺到佢穿過我, 係佢穿過我期間, 我睇o既野全部都白濛濛一片。本人由細到大都經常遇到, 所以我當冇事發生

2) 我朋友個同事話見到有個女人坐左係佢地舖頭pantray裡面, 但問過晒所有人, 係冇人去過去, 之後佢地再開門, 但唔見有人係度
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 01:48 PM

手機版 | APP版