Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後
<<繼續談情>>><<敍情.聚情>>#5
Middle 03:01 PM 07-23-11
頭先同雷太通過電話,
講過芭比個情況,
佢屬意今次係當版聚;
不過佢而家忙梗,會o係今晚先至出 post 。 =)
Diana 06:06 PM 07-23-11
唔係ar..我唔想Middle版大你難做,唔想你有機會比人話.
甘多年GAF要規距我都知^^

真架,你地玩得開心D,玩埋我果份^^
才子 06:11 PM 07-23-11
我而家唔想去了...
Middle 08:27 PM 07-23-11
作者: 過客:
唔係ar..我唔想Middle版大你難做,唔想你有機會比人話.
甘多年GAF要規距我都知^^

真架,你地玩得開心D,玩埋我果份^^
其實規矩沒改呀,亦無人會話,
你帶埋朋友參加 OK,報名時你向搞手confirm 帶幾多朋友就得,
搞手到時會再決定架嘛
下雪邊界 01:25 AM 07-24-11
作者: Middle:
其實規矩沒改呀,亦無人會話,
你帶埋朋友參加 OK,報名時你向搞手confirm 帶幾多朋友就得,
搞手到時會再決定架嘛
規距由頭到尾都無改過,上次盲鬼都帶過朋友參加啦
碧克 01:37 AM 07-24-11
而家又唔似以前個個搶住報名又有口碑,
仲set咁多規則想趕客咩
綾小路雷太 02:31 AM 07-24-11
好啦好啦唔駛咁多猜測-.-

對唔住呢幾日書展太忙我分身不暇...=.=

而家冒住雷夫人會餓死既危險,終於出到POST了:
http://www.gaforum.org/showthread.ph...00#post9279200

希望各位踴躍支持!
HI_Ricky 03:15 AM 07-24-11
講起書展,今年勁多人.... 我同個仔入左去十分鐘頂唔住....走人....
Diana 11:04 AM 07-24-11
嗯?Middle版大,我突然諗到個方法唔知可唔可行,
如果我那2位女朋友都黎到(因為佢地都要看日子...)
甘每位係我度扣100POST甘又得唔得呢~?
Middle 11:19 AM 07-24-11
作者: 過客:
嗯?Middle版大,我突然諗到個方法唔知可唔可行,
如果我那2位女朋友都黎到(因為佢地都要看日子...)
甘每位係我度扣100POST甘又得唔得呢~?
都說在以前的版聚會員本來就是可以申請帶自己的朋友來 ...... ~_~

只要報名的時候跟搞手預先通知就行,

搞手可因應情況(例如會員人數比例)而決定是否讓那會員的朋友參加。

不用扣甚麼 POST 喇,再說一次,以上的規矩一直都有、並不是特別改的。
Orage 08:34 PM 07-27-11
人一生好簡單,

前排仲見到面精神仲好好,只係過左一、兩星期先知已經去左…

但點都好,都算係解脫。
滅龍士 08:48 PM 07-27-11
作者: Orage:
人一生好簡單,
前排仲見到面精神仲好好,只係過左一、兩星期先知已經去左…
但點都好,都算係解脫。
人就係咁化學,節哀順變\R.I.P
Orage 09:48 PM 07-27-11
作者: 滅龍士:
人就係咁化學,節哀順變\R.I.P
我知個陣都冇咩野,只係有啲驚訝

無論如何,多謝。
蘿莉星人 11:16 PM 07-27-11
終於親手掟左段4年既感情.....鬆晒~
Godfather教父 11:21 PM 07-30-11
作者: 蘿莉星人:
終於親手掟左段4年既感情.....鬆晒~
好耐冇見
你而家有廿歲了吧
Seppie 06:03 PM 07-31-11
尋晚同d fd講起d 港女收兵, 以下係我回應:
嘿~我?? 我wor收兵?
超周圍d想埋身既仲潺過我既話, 駛咩收先?
想不到今日既我仲有如此氣焰
蘿莉星人 07:43 PM 07-31-11
作者: Godfather教父:
好耐冇見
你而家有廿歲了吧
2X歲LA我....

你係....
sugihara 07:54 PM 07-31-11
2X歲LA我....

你係....
我地老友呀
才子 08:46 PM 07-31-11
拍拖通常都係4年左右唔結婚就會分手, 我認真拍的兩次都係......
碧克 09:10 PM 07-31-11
作者: 才子:
拍拖通常都係4年左右唔結婚就會分手, 我認真拍的兩次都係......
四年緊,我係咪要驚
才子 09:13 PM 07-31-11
作者: 碧克:
四年緊,我係咪要驚
結婚咪唔屎京囉
蘿莉星人 10:41 PM 07-31-11
2個既原因都係因為唔結婚?
才子 11:09 PM 07-31-11
2個既原因都係因為唔結婚?
不是...

2次都係開始淡同耐性耗儘

如果果時結婚我都會yes i do
mihimaru GT 11:46 PM 07-31-11
唉.....咁都會撞到......世界真係細......
蘿莉星人 09:45 PM 08-01-11
不是...

2次都係開始淡同耐性耗儘

如果果時結婚我都會yes i do
咁你唔求婚 ?
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後

返回主題版面