Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 63 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 83 123  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
Sar8 09:24 AM 05-13-16
不過隻野600幾蚊咁既質素其實CP值幾高

不過關節唔好寄望就真...
zero0417hk 03:43 PM 05-13-16
前日出in point睇睇, 隻A西標1399.....
GN00508771 04:54 PM 05-14-16
作者: Sar8:
不過隻野600幾蚊咁既質素其實CP值幾高

不過關節唔好寄望就真...
問過下買左戈d都係話幾實下...
axe1292 05:52 PM 05-14-16
作者: zero0417hk:
前日出in point睇睇, 隻A西標1399.....
呢個價我買MB唔好.......
鳳熾魂 10:15 PM 05-14-16
作者: axe1292:
呢個價我買MB唔好.......
個價又係炒起左啦
axe1292 10:35 PM 05-14-16
作者: 鳳熾魂:
個價又係炒起左啦
隻橙迪迪尼唔係幾平下?
紅骨都應該唔會太貴啦(唔計個背包)
鳳熾魂 12:22 AM 05-15-16
作者: axe1292:
隻橙迪迪尼唔係幾平下?
紅骨都應該唔會太貴啦(唔計個背包)
我意思係隻國貨紅骨淨人都係咁上下啦
橙迪近1800不過就快5月貨可能又平D
Sar8 01:19 AM 05-15-16
作者: GN00508771:
問過下買左戈d都係話幾實下...
有個review隻腳90度角兩次之後就鬆
赤兵尉SETH 10:44 PM 05-16-16
玩過同事隻淘寶Strike,造工精細,勁重手,關節好硬淨,我都有d心動
出神盾變到形必買
鳳熾魂 09:05 AM 05-17-16
作者: 赤兵尉SETH:
玩過同事隻淘寶Strike,造工精細,勁重手,關節好硬淨,我都有d心動
出神盾變到形必買
下隻buster我怕都忍唔到
ZERO NEKO 05:53 PM 05-20-16
隻淘寶strike買左 真係易中毒
ZERO NEKO 06:47 PM 05-20-16
山寨出7劍 花生已開
benltc0000 06:56 PM 05-20-16
山寨7劍仲要係1/100
對佢有興趣多過隻strike
可惜未有發售日子
T.K. 07:04 PM 05-20-16
果隻係ooq fs
T.K. 07:05 PM 05-20-16
http://vignette3.wikia.nocookie.net/...20101226180104
fami~yan 07:17 PM 05-20-16
但真係有間會出00 7劍的
T.K. 07:48 PM 05-20-16

七劍都兩、三個月前講
fami~yan 07:56 PM 05-20-16
作者: T.K.:

七劍都兩、三個月前講
今次改細番做1比100真係想入...
T.K. 07:58 PM 05-20-16
隻空戰型係違和感大w
benltc0000 08:05 PM 05-20-16
mo show隻strike由promote到出貨見街有冇1年?
隻OOQ喺笨大未出之前搶先公開真係估佢唔到,希望今年內出到啦
fami~yan 09:30 PM 05-20-16
作者: benltc0000:
mo show隻strike由promote到出貨見街有冇1年?
隻OOQ喺笨大未出之前搶先公開真係估佢唔到,希望今年內出到啦
好似冇,我諗AROUND 2個月左右就出現

記錯,第一次灰圖係11月,然後第一版好似係3月左右
Hunter 02:24 PM 05-21-16

仲有紅骨OPTION SET, 藍骨+OPTION SET, 2隻正義女神等住出
笨大版OOQ有排等

ZERO NEKO 08:57 PM 05-21-16
紅骨藍骨真係好膠....
benltc0000 09:55 PM 05-21-16
其實我想metal build出double X
吸血伯爵 02:14 AM 05-22-16
作者: benltc0000:
其實我想metal build出double X
最想出W系列
第一 ... 23 63 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 83 123  ... 最後

返回主題版面