Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-14-14, 01:39 AM   #276
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
戒仔唔會死 +1

舊 12-19-14, 09:56 AM   #277
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
雷祖...

其實真柴榮見過後生火祖喇?
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-14, 10:13 AM   #278
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
早十幾期見過(飛龍將城??)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-14, 04:45 PM   #279
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
睇怕赤殺王要負上弑父罪名了
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-14, 06:13 PM   #280
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
大軍閥下期加兩蚊變$17
和仔仲講埋廿幾期內完

打錯,唔係兩幾期,係廿幾…

大જિંગ
大징

此篇文章於 12-24-14 06:51 PM 被 D.K. 編輯。
D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-14, 06:48 PM   #281
T.K.
很黃很暴力

呢幾個月打亂晒劇情大綱啦

安倍被換包了吧
武聖係未收自己收得咁埋,無人識既!?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 12-24-14 11:19 PM 被 T.K. 編輯。
舊 12-25-14, 11:02 AM   #282
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: T.K. 查看文章
呢幾個月打亂晒劇情大綱啦

安倍被換包了吧
武聖係未收自己收得咁埋,無人識既!?
武聖?邊到聖呀?
呢到無人識你WO....

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-14, 05:15 PM   #283
D-boy

估錯哂!原來係毀甲

柴榮RIP
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-14, 02:42 PM   #284
D-boy

蛇貓正、邪主角都勁屈機!
邪神A貨御劍,初階已經咁屈機
小貓重傷後,只調息一會便乜事都無
舊 12-31-14, 02:55 PM   #285
tigerj
Crazy Gamer
讓我舔舔你的血~

註冊日期: Sep 2003
港漫加價, 相信讀者流失更快, 而且睇過而家新一派日漫一味耍萌, 發覺唔單止港漫, 就算日漫那些舊式硬派題材都吸引唔到年輕讀者

舊 01-02-15, 09:41 AM   #286
kakajit
Game Master

趙匡義算唔算港漫最黑仔之一
舊 01-02-15, 11:38 PM   #287
D-boy

原來龍少已經放過雷祖兩次了
舊 01-06-15, 03:04 PM   #288
凍檸茶
The One
青龍使用者

古惑仔我CUT咗
口水堅~
我都唔知佢做乜
大佬唔使靚仔有型,但都唔使成個老土眼鏡咁
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-15, 03:05 PM   #289
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
地中海死後悶到痴肺
見到自己死左就唔想畫咁款

舊 01-08-15, 04:45 PM   #290
kakajit
Game Master

鐵路人係幾多次以呢種睇通睇透好似有好多後著O既高手姿態出現

之後執死雞
舊 01-08-15, 07:50 PM   #291
凍檸茶
The One
青龍使用者

完成步驟1-3領取獎勵:

江湖猛人:花仔榮
士巴拿x1 (士巴拿:可裝備到兄弟武器欄提升攻擊力)
充能1號(20)x5 (可回復20點體力)
威猛勁(HALF)x3 (可回復一半戰意)
建築材料x20 (升級建築物需要使用的道具)
陪練拳手x2 (合成到兄弟身上可獲得較一般兄弟多的經驗值)

古惑仔APP 喎

PAD: 229 362 054
舊 01-08-15, 09:46 PM   #292
T.K.
很黃很暴力

武聖準備退場?
搞到邪神咁又點?出老祖宗好過啦

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-15-15, 10:21 AM   #293
T.K.
很黃很暴力

大軍閥:我的基情戰友

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-15-15, 02:40 PM   #294
凍檸茶
The One
青龍使用者

牛佬, 你唔係諗住出口水虎呀麻?
由手機版發出
舊 01-15-15, 04:41 PM   #295
kakajit
Game Master

如果火祖回復青春又功力大進都諗唔到自己武功缺點係要外求
而唔去諗解決方法真係太可惜
舊 01-15-15, 06:30 PM   #296
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
下期雷祖 便當前爆seed

此篇文章於 01-15-15 06:35 PM 被 tallken 編輯。
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 07:26 PM   #297
T.K.
很黃很暴力

講明唔會死喎

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-15-15, 07:42 PM   #298
tallken
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
XBox Live Gamertagtallkenwong
149期 龍哥:我和阿偉會在不影響劇情下,為大家帶來一個看得愉快的「雷祖下場」!

下期預告 雷動九天,最後一戰.....

不會死嗎? 我仲以為龍哥先前放過雷祖,今次有特別安排雷祖轟烈的死
tallken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-15-15, 09:23 PM   #299
T.K.
很黃很暴力

死得愉快,太腹黑了吧

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 01-15-15, 11:05 PM   #300
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
如果上次又斷手又中毒咁死,真係幾唔愉快,
不過如果佢今次可以轟爆李建成、救太祖、重奪武林第一,
死得咁轟烈,應該都算係死得愉快啦~

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 06:06 AM

手機版 | APP版