Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-06-17, 09:09 AM   #30501
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
半減本來2億8~3億
中期回報打左8千
依家去到7億1
但已經好倦好倦了
已經唔知自己玩緊乜野

舊 02-06-17, 09:10 AM   #30502
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
半減本來2億8~3億
中期回報打左8千
依家去到7億1
但已經好倦好倦了
已經唔知自己玩緊乜野
除左唔知講乜好

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 09:19 AM   #30503
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
除左唔知講乜好
其實好多師兄好似都打左好多
始終半減好似唔打就蝕左比佢咁
不過佢地一打完就拎左去升技咋嘛

我只係守財奴打番黎未拎去用
擺住d QP係到咁解

舊 02-06-17, 09:47 AM   #30504
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
半減本來2億8~3億
中期回報打左8千
依家去到7億1
但已經好倦好倦了
已經唔知自己玩緊乜野
爆左幾多果同石
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 09:56 AM   #30505
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
爆左幾多果同石
因為我中途有再入石
加上升絆會無端端派石
無特別計住

好似大約32~36咁上下石

邊會有蘋果剩呀

舊 02-06-17, 11:26 AM   #30506
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
原來QP去到9億9封頂,嘥左一場既錢
由手機版發出
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 11:48 AM   #30507
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
原來QP去到9億9封頂,嘥左一場既錢
由手機版發出
恭喜師兄暫時獲得解脫

我都朝住呢個目標進發緊
不過唔知趕唔趕得切

舊 02-06-17, 12:22 PM   #30508
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
打左10億左右,但結餘得返幾萬
由手機版發出
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 12:25 PM   #30509
Crazy Gamer

引用:
恭喜師兄暫時獲得解脫
我都朝住呢個目標進發緊
不過唔知趕唔趕得切
未解脫呀,升完技後得返5億
小弟仲有11隻聖杯想用,QP多多都唔夠用
由手機版發出
舊 02-06-17, 12:40 PM   #30510
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
打左10億左右,但結餘得返幾萬
由手機版發出
燒左10億咁勁

引用:
未解脫呀,升完技後得返5億
小弟仲有11隻聖杯想用,QP多多都唔夠用
由手機版發出
咁你要襯大成功2倍UP用埋D聖杯佢..
師兄會用落邊隻到?

舊 02-06-17, 01:00 PM   #30511
Crazy Gamer

引用:
燒左10億咁勁
咁你要襯大成功2倍UP用埋D聖杯佢..
師兄會用落邊隻到?
劍式殺式殺式本身已經升到90,升埋應該剩一杯

燒10億真系勁,小弟用左幾億後已經卡哂素材,真系錢非萬能
舊 02-06-17, 01:13 PM   #30512
蛋撻王子
功德完滿

引用:
劍式殺式殺式本身已經升到90,升埋應該剩一杯

燒10億真系勁,小弟用左幾億後已經卡哂素材,真系錢非萬能

因為空境入坑的師兄
有始有終

舊 02-06-17, 01:22 PM   #30513
Crazy Gamer

其實想升好耐好耐,無奈一直都冇錢把握今次機會升哂佢
舊 02-06-17, 01:41 PM   #30514
蒼穹的天空
Insane Gamer

上次月神團子換ge QP都未用完
今次QP半減沒點打, 最尾果晚先打返D就算

留力等有素材ge活動關先再刷....

舊 02-06-17, 01:57 PM   #30515
gingq7

註冊日期: May 2008
暫時都係自然回體, 無乜時間打
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 02:00 PM   #30516
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
孔明同梅林已經用左2億4@@

HELP

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 02:17 PM   #30517
gingq7

遲來的感想:
- 水著小莫NP回轉率真係好高, 但除左打錢關又好似好難會用到佢
- 唔知點解覺得新動作的R姐好似好用左...見到好友列表有人升到佢lv85,睇黎會升到佢90
舊 02-06-17, 02:23 PM   #30518
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: gingq7 查看文章
遲來的感想:
- 水著小莫NP回轉率真係好高, 但除左打錢關又好似好難會用到佢
- 唔知點解覺得新動作的R姐好似好用左...見到好友列表有人升到佢lv85,睇黎會升到佢90
我用到好後悔得寶1
如果寶5既話
兩大最缺既素材 - 心臟同書頁
係未來都有可能需要用到佢黎刷

我覺得有餘力真係可以升佢
不過QP半減得番2日鬆D
如果未升就無謂依家先特登升佢打錢囉~

R姐我淨係記得呢到有個叫ちわわ既師兄升到80..
好似仲見過一次有隻高級既
不過無特別掛出黎
(成個LIST淨係網友同GAF D師兄 )

舊 02-06-17, 02:33 PM   #30519
gingq7

引用:
我用到好後悔得寶1
如果寶5既話
兩大最缺既素材 - 心臟同書頁
係未來都有可能需要用到佢黎刷
我果隻係寶2, 但直到今次QP減半前都係絆零...
用落先發現水著4星只有瑪麗是廢物(我仲要寶8....)
舊 02-06-17, 02:39 PM   #30520
stcdavidhk

引用:
作者: gingq7 查看文章
我果隻係寶2, 但直到今次QP減半前都係絆零...
用落先發現水著4星只有瑪麗是廢物(我仲要寶8....)
瑪麗我都寶6左
騎莫得寶1真係唔識用(冇腳配佢)
我用r姐算,好美腿不用嗎

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 02-06-17, 02:49 PM   #30521
蛋撻王子
功德完滿

話說最近活動D公告消息係咪已經好耐無係星期一出?
係咪等聽日4~6點先會有復刻情人節活動消息?

舊 02-06-17, 03:03 PM   #30522
stcdavidhk

引用:
話說最近活動D公告消息係咪已經好耐無係星期一出?
係咪等聽日4~6點先會有復刻情人節活動消息?
唔太記得,差不多時候定時F5吧

舊 02-06-17, 03:17 PM   #30523
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
希望今天會有,畢竟活動後日就開了應早些公佈詳情吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 03:29 PM   #30524
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一陣又f5

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-17, 03:35 PM   #30525
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
LEE 2日都係今打火紋無刷QP......

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:49 AM

手機版 | APP版