Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65  ... 最後
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズ」OVA企画始動!丨アジアの国ではさらに大変好評 一番人気は「ベアッガイIII(さん)」 Vol.4
尼路 01:37 PM 04-08-18
作者: pet3:
看著 #1323

只有你
睇來要搵日走去驗眼
肉羊哩咖 09:17 PM 04-08-18
因外遊期間睇到,以為香港都有播而引起誤會,抱歉。

------

1. 女「店長」屬「好相與」類型,落埋場暫時機會唔大
2. 男主角明明有幾部機「砌咗」,點解硬係要另外買部?
3. 個學校係咪叫「V計劃」?
4. 一開始以為又有「祼聊」添~(誤)
5. 個 lobby 好鬼 PSO 啫
6. 居然有 00 入面個「不死身」cameo
7. 啲力奧改得好型
8. 男主角好明顥係好易畀電話騙案呃嗰隻嚟,人哋叫佢撳乜都聽話,完全唔理撳緊乜
9. 原本 GM III 把劍唔係放嗰度噃
10. 個基本設定好明顯受咗GBFT 最好睇嗰話嘅影響,群揪加啲RPG 元素,照睇就好多嘢可以玩,唔似前兩輯,呢個設定畀到個故仔可以有真奸角嘅存在,睇佢點寫,唯一担心佢唔㥤嘫
pet3 08:01 PM 04-10-18
https://www.youtube.com/watch?v=Owa7gPS5Sjg

一星期了
大家都有vpn了吧
ゆり 08:04 PM 04-10-18
仮面の男一体何者なんだ.....(棒)
由手機版發出
pet3 08:34 PM 04-10-18
那境界是指控制技術還是做模型技術呢

主角做模型技術很普通吧

ACE-2 的假面人 ....
肉羊哩咖 09:07 PM 04-10-18
用自己方法睇,焗睇英門字幕

-----

- 以為無咗 GBFT 嗰啲死鬼做功因素,點知今次又有
- 識感受到部機?係咪最終出現戰國魔神嘅精神攻擊?
- 估唔到玩埋名地點
- 不死身之男又再 cameo
- 打得算幾好,出大魔原型估唔到,Mass Diver/Break Decal係乜水嚟?好似無作品有呢樣嘢
- 部 獨眼巨人 GNX 係見到咁多部,最型嗰部!
- 不過啲主角威能好礙眼
- 好想知條友真係唔理直插把刀落去會點?(喂)
- 下回,除咗有返哈佬,又有面具男?!
- 仲未組得成隊,故仔慢咗少少噃
GN00508771 09:33 PM 04-10-18
唔想睇字幕 日文又OK既話 其實用官方個GUNDAM FAN CLUB APPS就睇得
電視放映一小時後就會上載
亍 ◣ 08:45 AM 04-11-18
#2...人妖同sale姐姐同時間出現game內game外...睇黎又唔似同一個人??
fortel 10:03 AM 04-11-18
頭2集都好普通....睇埋而家好似成日夾硬塞D設定入去,反正最後未又係開大賽,打完未完....
呂鳳仙 10:28 AM 04-11-18
可能同一人設關係⋯⋯
見到主角、人妖大哥、肥仔就諗起鐵華團個3個主角

但店長就成個文奈轉生咁,咪以為染返啡色頭髮認你唔到呀?
pet3 02:41 PM 04-11-18
作者: fortel:
頭2集都好普通....睇埋而家好似成日夾硬塞D設定入去,反正最後未又係開大賽,打完未完....
格硬塞設定是指什麼?

模型做得唔好用TA會爆?
這個模型問題一代已經講過
做工影響性能
肉羊哩咖 08:08 AM 04-12-18
作者: 呂鳳仙:
但店長就成個文奈轉生咁,咪以為染返啡色頭髮認你唔到呀?
文奈萌好多~

以為你講面具佬,小女一眼見到佢就話佢係 Avalon 個隊長
qwe 03:36 PM 04-12-18
人設太小朋友⋯
跟返GBF咁會好D
fortel 01:20 PM 04-13-18
作者: pet3:
格硬塞設定是指什麼?

模型做得唔好用TA會爆?
這個模型問題一代已經講過
做工影響性能
我講D玩法,咩無雙模式,漫遊模式
kakajit 09:07 AM 04-14-18
可唔可以講佢地砌模型 , 而唔係講佢地玩ONLINE GAME呀...
今時今日仲彈個UI出黎SEND FRIEND REQUEST 仲OUT唔OUT呀
ゆり 01:23 PM 04-14-18
套野就係olg你叫人砌模型?
由手機版發出
kakajit 07:57 PM 04-14-18
作者: ゆり:
套野就係olg你叫人砌模型?
由手機版發出
我期望佢今集知道自己砌模型技術不足下集砌好D架

ONLINE GAME唔係問題 , 仲解說咩接任務呀就真係好老土囉
尼路 09:51 PM 04-14-18
其實係咪想出OLG呢套係事前廣告來的呀……
supermanlady 09:26 PM 04-16-18
作者: :

fortel 08:01 PM 04-17-18
https://www.youtube.com/watch?v=ZPoX-M-CGHo

可惡,又真係型幾
ALEX CHOW 08:11 PM 04-17-18
作者: fortel:
https://www.youtube.com/watch?v=ZPoX-M-CGHo

可惡,又真係型幾
我轉VPN都睇唔到
pet3 08:31 PM 04-17-18

第3話就能和假面哥哥 交好友名單

真爽死了

日本vpn看不到了
我現在選英國看了(同一程式
pet3 08:33 PM 04-17-18
作者: HONDA:
我轉VPN都睇唔到
和之前我說的程式一樣
但這次轉其他國家就得 (選一些字幕上寫的國家)

快慢就自己選吧

我選美國好慢
之後選英國就起碼唔洗等即播
fortel 08:50 PM 04-17-18
作者: HONDA:
我轉VPN都睇唔到
日本都比人BAN左,轉法國吧朋友
肉羊哩咖 09:31 PM 04-17-18
- 咁多高達品牌嘅酒:紅彗、Zeta、連邦⋯⋯
- 冠軍原來有好呢味~
- 百合同人預期
- 可惡!有女就居然無祼體場面!
- Guest account 好會整人
- 「不死身之男」繼續有客串,係咪終須有集佢有戲呢?
- 0083 大廈?!
- 哦 MASS-DIVER,啫係開外掛
- 隻黑積根好型
- 以為有多啲團戰睇吓,點知都係出大招收工
- 個劇情無太多進展,好似仲未有重心出到嚟,有少少悶
第一 ... 5 45 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 65  ... 最後

返回主題版面