Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-17-15, 02:19 PM   #2076
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
利申 試過一場出3張金

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 02:21 PM   #2077
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我試過兩張,不過係中級
上級都係最多兩張

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 02:30 PM   #2078
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
利申 試過一場出3張金
我今早都試過,Saber AC出3金弓

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 02:59 PM   #2079
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
你地有冇禁OP呀=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 02:59 PM   #2080
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我今天在中級倒中了一張金弓經驗卡

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 03:08 PM   #2081
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
我入錯post? 明明大家玩o既game名一樣
點解出黎o既result set差咁遠
唔通無課金就會唔出肥金???

舊 08-17-15, 03:08 PM   #2082
ouki
戸松控

如何玩串公+孔明

http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=4073&tnum=2
舊 08-17-15, 03:09 PM   #2083
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

再講既 其實我打Master上級跌過兩張金卡同5~6粒Caster結晶

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 08-17-15, 03:09 PM   #2084
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
下?乜有金肥架咩

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 03:10 PM   #2085
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: ouki 查看文章
>但穿刺要遇上三紅卡的機會除非途中隊友掛點才有可能取得
隊友死晒都唔會有啦........
死晒就一定會比晒你可以出果5張你
咁串刺得一張咪即係永遠都係一張紅.........

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-17-15, 03:13 PM   #2086
ouki
戸松控

引用:
再講既 其實我打Master上級跌過兩張金卡同5~6粒Caster結晶
好強=.=.....鈴巨咩ID?

引用:
>但穿刺要遇上三紅卡的機會除非途中隊友掛點才有可能取得
隊友死晒都唔會有啦........
死晒就一定會比晒你可以出果5張你
咁串刺得一張咪即係永遠都係一張紅.........
其實串公可以留到最後都幾勁下
舊 08-17-15, 03:16 PM   #2087
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

我甚至見過入到第二版一條蛇都無 三隻都係Shadow:o)

ペルソナ5

隨時更新
舊 08-17-15, 03:17 PM   #2088
ouki
戸松控

引用:
我甚至見過入到第二版一條蛇都無 三隻都係Shadow:o)
3隻SHADOW唔奇....我試過幾次
舊 08-17-15, 03:27 PM   #2089
T.K.
很黃很暴力

多餘,你有三公孔明,就用埋fd三公、b叔
你1t唔多過三張孔明,根本無影響
仲要話去到lv50

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-17-15, 03:29 PM   #2090
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
下?乜有金肥架咩
係囉
我懷疑我同大家唔係玩緊同一隻GAME

有金肥要CAP圖慶祝咁濟....
根本都唔存在係我部機D DATA入面咁

舊 08-17-15, 03:33 PM   #2091
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
caster結晶係有紅色杖圖案個塊石??

我都有出過一些奇怪素材
但就未見過有金卡同心藏

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 03:38 PM   #2092
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我打數次中級也有金肥料卡

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 03:38 PM   #2093
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我打數次中級也有金肥料卡
我地一定唔係玩緊同一隻GAME

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 03:39 PM   #2094
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: T.K. 查看文章
你有課?睇你能登lv唔似
升埋d無聊野
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 03:55 PM   #2095
T.K.
很黃很暴力

咁未洗無謂錢囉
我課金的話,先打料,有剩氣行主線,魚池有埋紅saber先抽

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-17-15, 04:02 PM   #2096
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
緊係打完左主線抽左卡啦
唔係點會黎9r1sr
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 04:07 PM   #2097
T.K.
很黃很暴力

你好勁:0)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-17-15, 04:20 PM   #2098
z96282424
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
caster結晶係有紅色杖圖案個塊石??

我都有出過一些奇怪素材
但就未見過有金卡同心藏
我連金色星型CASTER結晶都跌過...
z96282424 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-17-15, 04:32 PM   #2099
T.K.
很黃很暴力

呢樣?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-17-15, 05:08 PM   #2100
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
金肥我打上級冇見過
中級再而出過兩張(分開

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 04:28 PM

手機版 | APP版