Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-23-12, 04:44 PM   #51
Squaresoft
Crazy Gamer
皇冠琵琶

註冊日期: Nov 2002
想問下有冇消息會出其他顏色psv?

白色希望~~~

舊 02-23-12, 05:27 PM   #52
kwankwan
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2011
好似有d game hk psn有先~
有冇人由jp psn轉番 hk psn呀?
kwankwan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 05:43 PM   #53
Takko

註冊日期: Jan 2005
我由jppsn轉hkpsn的
主要都係比錢問題
Takko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 05:50 PM   #54
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
想問下NEAR點先設定自己公開ID?
明明係設定度揀左公開但係外出雷達度自己個ID顯示係不公開
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 06:13 PM   #55
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: JAM 查看文章
想問下NEAR點先設定自己公開ID?
明明係設定度揀左公開但係外出雷達度自己個ID顯示係不公開
頭先我update個near都係咁,可能出左問題

舊 02-23-12, 06:46 PM   #56
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
唔知之前4GB 有排用既打爆咭末呢, 又係咪del 再入再del再入......XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 07:22 PM   #57
sorido

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDsorido
引用:
作者: ricky828 查看文章
保養算唔算係分別之一?XD
今日好景買左張行, 同水一樣價錢, 都係6xx
sorido 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 07:39 PM   #58
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
今日買左隻reality fighter, 195, 呢隻野真係抵玩喎!
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 08:36 PM   #59
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: sorido 查看文章
Thx!6百幾行貨好抵!
由手機版發出
HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 08:54 PM   #60
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
我想問上咩地區psn係睇咩?有人講日版機上日psn
睇黎睇去都唔知邊個..thx
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 08:57 PM   #61
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 画伯 查看文章
我想問上咩地區psn係睇咩?有人講日版機上日psn
睇黎睇去都唔知邊個..thx
是睇你響什麼日區申請psn account
無關日版或行版機
我就是行版機用日本psn account

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 09:31 PM   #62
sorido

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDsorido
原來而家已經可以background download 野!!!
sorido 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 10:14 PM   #63
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
美國:所有PSN下載版PSP Game可在Vita使用
http://allthingsplaystation.blogspot...k-on-vita.html
All psn psp games now work on vita.

Sony tech boffins have been busy it seems. Last week they released a list of psp games that would be playable on PSVita at launch, now it would appear they have added more , all of them in fact.
The PSVita segment of the PS store is now live and a quick jaunt into the psp game section of it reveals the entire collection available now for play on your shiney new Vita.

So whats stopping you now? Happy downloading folks!

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 10:34 PM   #64
小黑

PSN  IDEternalkin
引用:
600 幾32 GB 真係抵玩喎,仲驚住仲係8XX 個價位
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 10:45 PM   #65
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
吉吉島, apita 齊左好多行美行中game
有正體中文golf, 但係無重力

舊 02-23-12, 11:00 PM   #66
小黑

PSN  IDEternalkin
引用:
作者: assy 查看文章
吉吉島, apita 齊左好多行美行中game
有正體中文golf, 但係無重力
都唔明點解印一批新貨要搞咁耐
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 11:01 PM   #67
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: HI_Ricky 查看文章
唔知之前4GB 有排用既打爆咭末呢, 又係咪del 再入再del再入......XD
我都唸緊轉唔轉32....

是咁買GAME....DEMO 都入唔到了...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 11:04 PM   #68
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
我都唸緊轉唔轉32....

是咁買GAME....DEMO 都入唔到了...
6百幾唔駛諗啦!

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 11:32 PM   #69
LKC

註冊日期: Nov 2006
Lightbulb [証實][美國facebook Apps-香港PSN可運行]

LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 11:36 PM   #70
LKC

註冊日期: Nov 2006
Lightbulb

走了轉美國PSN,
証實以下22/02發佈,目前美國才有的Free Game/Game Demo/Apps,可轉回香港PSN正常運行!
LKC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 11:39 PM   #71
卡柏

出晒中文, 即係香港facebook app好快出現了....
終於個3g有用了
舊 02-23-12, 11:39 PM   #72
tinemail

註冊日期: May 2005
引用:
我都買左張
不過我買時好景得返一間有32GB行買

引用:
作者: 卡柏 查看文章
今日買左隻reality fighter, 195, 呢隻野真係抵玩喎!
我都買左
不過都係得返一間有
我買要$229
tinemail 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-12, 11:40 PM   #73
卡柏

引用:
作者: tinemail 查看文章
我都買左張
不過我買時好景得返一間有32GB行買

我都買左
不過都係得返一間有
我買要$229
粉嶺last一隻俾我掃左...
老細緊係諗住唔賣得, 所以將個價錢由215貼做195
舊 02-23-12, 11:41 PM   #74
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
真係好...考慮緊好無由日轉港...

舊 02-23-12, 11:51 PM   #75
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
近期部份Store獨有Demo

香港
Motorstorm RC 等等
詳情可參考#7

日本
LORD of APOCALYPSE demo
塊魂 ノ・ビ〜タ demo

歐美
facebook Application
Unit 13 demo
Rayman demo (Lock account)
Lumines demo (Lock account)
AR card game:Firework、Table Soccer、Cliff Diving [歐美跟機會有6張AR卡]
(只要有6張AR卡既檔案都會玩到)

引用:
facebook 冇問題 完全用到, 不過實用性普通
引用:
US store嚮同一個地方已經可以選擇DL demo定Full ver
方便過日本/香港 Store
引用:

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 12:39 PM

手機版 | APP版