Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
usayarE 03:59 PM 12-24-11
作者: cknjoshua:
點解佢個COMMENT係你個REPLY之後既
GAF新功能-未來日記
我都係出完post先見到,唔知點解
Y.Bird 04:07 PM 12-24-11
作者: zero_zero:
擦身傳說點玩法,個廣場有人係咪代表刷到人?
但係又冇得比我用啲人玩,要買貓打既
刷到人,
第一次會免費幫你打。

下次叫刷到的人幫手要按角色等級比錢,
每刷到相同人一次會升級。

可以選刷到的人玩,
(歷代勇者)個項就是你刷個的人。
zero_zero 05:50 PM 12-24-11
作者: Y.Bird:
刷到人,
第一次會免費幫你打。

下次叫刷到的人幫手要按角色等級比錢,
每刷到相同人一次會升級。

可以選刷到的人玩,
(歷代勇者)個項就是你刷個的人。

其實點先肯定係刷到人@@因為廣場有人但係冇得免費幫我打既><
cknjoshua 05:55 PM 12-24-11
作者: usayarE:
GAF新功能-未來日記
我都係出完post先見到,唔知點解
未來日記~HAHA

而家都有幾封

唔知係25號定1月1號既呢~HEHE
nick 06:44 PM 12-24-11
作者: zero_zero:
其實點先肯定係刷到人@@因為廣場有人但係冇得免費幫我打既><
因為佢地冇玩勇者
enishi 06:52 PM 12-24-11
Nintendo Direct 第二回 - 12 月 27 日 11am (香港時間)

呢次會公佈光之神話?
http://andriasang.com/comzhe/nintendo_direct/

U-Stream 直播 link
http://www.ustream.tv/user/Nintendo_Direct/shows

今後発売を予定しているソフトなど、 Wiiやニンテンドー3DSに関する新しい情報を、インターネット中継をご覧の皆さんに任天堂社長 岩田聡が直接お届けします。
ZlWS 11:17 PM 12-24-11
啲GBA GAME 又幾好玩喎,
玩到唔停手,
得一隻WARIO 曾經玩過。
Mk gba以前細個玩shortcut玩得好癲
宜家玩唔返XD

Wario以前追玩的系列XD
等3ds出><
ZlWS 11:21 PM 12-24-11
今日先下載GBA GAME,
比上次回饋GAME 陣容比較好,
最好比多1 次啦(幻想)。
最好之前冇list過geXP
DS....
zero_zero 12:09 AM 12-25-11
作者: nick:
因為佢地冇玩勇者

咁咪冇用:(
irismong 02:28 AM 12-25-11
作者: B|WINS:
Mk gba以前細個玩shortcut玩得好癲
宜家玩唔返XD

Wario以前追玩的系列XD
等3ds出><
WARIO唔係有兩隻喇咩? (計埋送果隻?)
又唔計5秒過關果隻 ._.?
W!LL 03:52 AM 12-25-11
作者: enishi:
Nintendo Direct 第二回 - 12 月 27 日 11am (香港時間)

呢次會公佈光之神話?
http://andriasang.com/comzhe/nintendo_direct/

U-Stream 直播 link
http://www.ustream.tv/user/Nintendo_Direct/shows

今後発売を予定しているソフトなど、 Wiiやニンテンドー3DSに関する新しい情報を、インターネット中継をご覧の皆さんに任天堂社長 岩田聡が直接お届けします。
似係公佈光神話, 今期nintendo dream show左發售日係2012年初

今日响旺角刷左成廿幾人
有d機主入機齋玩芒亨, Mii廣場都無入過
Cobra 10:11 AM 12-25-11
各位大大既日記都畫得好靚!請問點寫日記時點揀信紙,同堆晌同一頁入面畫到唔同既境深?
fantasy俊仔 10:40 AM 12-25-11
作者: Cobra:
各位大大既日記都畫得好靚!請問點寫日記時點揀信紙,同堆晌同一頁入面畫到唔同既境深?
有好多畫家藏龍臥虎

按十字掣上下就可以換3D layer
Cobra 12:01 PM 12-25-11
作者: fantasy俊仔:
有好多畫家藏龍臥虎

按十字掣上下就可以換3D layer
原來之前未寫過日記,功能未出晒o黎。而家有3D layer同信紙!
蒼之星雲 12:45 AM 12-26-11
今日同班FD開聖誕聯歡會既時候, "擦身"竟然得1個人, 點解會咁既??
我地最少有6部機, 佢地全部都有開佐"擦身"功能嫁喎....
關唔關OS VER事嫁??
jyeung1 01:05 AM 12-26-11
Game Asia 2011 擦左十個人
10 個有4-5個係MonHunt!!

試玩PSV吾駛等太耐(雖然玩得五分鐘)
感覺3DS=> VCD
PSV => DVD
即係PSV做到既內容
3DS同樣可做只係畫面無甘清

試左3隻Game
Uncharted, 同另外兩ARPG
只有Uncharted係高畫質
其餘兩都係接近PSP 質素
(暫時未有出機意慾)
噹噹dondon 02:33 AM 12-26-11
3D同埋近排隻塗鴉日記 PSV做唔到吧 用手指畫!? 有陣時D細微野反而係致勝關鍵
golan 03:47 AM 12-26-11
作者: jyeung1:

感覺3DS=> VCD
PSV => DVD
即係PSV做到既內容

試左3隻Game
(暫時未有出機意慾)
我都有試玩,唔知有冇擦到你
好多人都有玩日記
講開psv,d game好多都唔夠格數…
畫面係好靚,但好多game好似未ready咁
唔知係唔係demo, 一出home screen,入返game,竟然冇resume,而且仲要黑畫面等十幾秒,唔講我以為壞左
メソウサ 10:25 AM 12-26-11
街邊搵泥搵去都係得3DS普通叉電線
終於響吉吉島$12見到"伸縮"叉電線
zero_zero 01:01 PM 12-26-11
作者: jyeung1:

感覺3DS=> VCD
PSV => DVD
即係PSV做到既內容

試左3隻Game
(暫時未有出機意慾)
擦到人係廣場見到啲人後,點睇到人地係玩咩game?
同埋禁人地個mii後,第二行mii xxx係解咩><
teealpha 01:54 PM 12-26-11
作者: 蒼之星雲:
今日同班FD開聖誕聯歡會既時候, "擦身"竟然得1個人, 點解會咁既??
我地最少有6部機, 佢地全部都有開佐"擦身"功能嫁喎....
唔知點解我升左上3.0.0.5J之後,面對面都擦唔到人,真係唔知點解
而家3.0.0.6J好似又擦得返,不過仲係要出街同人近身試下先知
usayarE 04:33 PM 12-26-11
作者: 噹噹dondon:
3D同埋近排隻塗鴉日記 PSV做唔到吧 用手指畫!? 有陣時D細微野反而係致勝關鍵
有支筆拎住畫真係唔同啲
我諗住試下係iPad度畫返同一樣野真係畫唔返出來
irismong 06:17 PM 12-26-11
家陣有熱感筆 (好似係咁叫?)
要是PSV真係要加既, 大可買支黎督督督

24號晚一大班朋友出去玩~
帶埋部PSV出去, 個個都借黎玩左塊魂
個個都問同一般PSP有咩分別...
除左MON大, 同靚左~ HAAAA
我都唔識答~ 係靚左囉! 好重要架喇~ 對好多人黎講!!
W!LL 09:32 PM 12-26-11
作者: usayarE:
有支筆拎住畫真係唔同啲
我諗住試下係iPad度畫返同一樣野真係畫唔返出來
仲有無可能做到3D畫吧~
MO 10:35 PM 12-26-11
作者: 蒼之星雲:
會唔會未on wireless
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 44 84 134  ... 最後

返回主題版面