Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
手機平板遊戲討論版>Android 系統/手提/平板 討論區 (四)
delta 01:21 AM 09-24-11
作者: kingtin1:
我想買Ray…唔知咁多位師兄有無咩見解呢?
用左Ray一星期,之前用開X10,
相比下都無哂之前用X10既問題,
好似鈴聲細,講電話細聲,Mon唔夠sharp etc...
而且實物好靚,尢其隻桃紅色,如果唔係比d frd係咁話隻色好乸真係想入...
不過白色都好靚~

個mon雖然唔大,但已經夠用,如果係3.5吋就perfect~
而家個size好拎個X10好多,4吋真係太大同無必要,
始終都係電話,要長時間上網,睇片既用返ipad or Tablet S好過~
如果當電話用,收下mail,上下fb etc, Ray真係抵買同好用,最重要係個款靚其他廠真係比唔上~
而且機面係三個制既設計,用起上黎順手過4個制~

不過只係著重性能,要大mon既話迎就唔好入呢部la~
Montague 01:52 AM 09-24-11
終於入手左部sony tablet
差緊電中,暫時冇乜評論,不過tablet背面設計係磨面,單手渣果時安全感倍加
一小英口 10:06 PM 09-24-11
作者: delta:
而且實物好靚,尢其隻桃紅色,如果唔係比d frd係咁話隻色好乸真係想入...
不過白色都好靚~
我部機咁既樣都未俾人話過我乸
鐘意就鐘意, 呢D冇得講既, 換機啦
Number Two 01:51 AM 09-25-11
作者: 一小英口:
005SH
舊電come唔come用?
一小英口 08:55 AM 09-25-11
作者: Number Two:
005SH
舊電come唔come用?
唔開data 就襟....

data 長開 + 上下網 用到大半日
如果要全日出街, 間唔中要熄data...
HON HON 01:39 PM 09-25-11
作者: 一小英口:
桃紅色男人用都幾sharp, 如果用粉紅色我就覺得乸啦..

返回主題版面