Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後
體育版>NBA 討論區 VOL. 41 - CLOSED
sunnypigdog 12:59 PM 05-09-17
其實jazz今場唔係手感咁差, 唔係無機會贏返一場, 作為一個勇粉, 都覺得jazz發揮到實力, 係差finish個下, 個隊波都好穩陣, summer睇下Hayward點決定, 同埋可唔可以係role player上補強到。
Sar8 01:20 PM 05-09-17
冇計,打勇士基本上係越2級挑戰
Penny仔 09:59 AM 05-10-17
令人懷念的7人輪換....
Sar8 10:31 AM 05-10-17
心諗冇時間啦wor
millis仲fake

明明得9秒打到好似有24秒發揮咁
Penny仔 10:39 AM 05-10-17
作者: Sar8:
心諗冇時間啦wor
millis仲fake

明明得9秒打到好似有24秒發揮咁
我見咁激烈,仲特登係office 開個直播黎睇
點知最後一擊咁樣.....
2隻內線又唔返轉頭pick, Mills又傻下傻下咁....
Btw, Loenard係咪傷了?
Sar8 10:40 AM 05-10-17
好似話扭到

LMA真係擺唔上台面...
兩個罰球都唔識射....
Sar8 10:45 AM 05-10-17
哈登由最尾兩分鐘到OT都係咁奶野....
Penny仔 10:55 AM 05-10-17
哈登由最尾兩分鐘到OT都係咁奶野....
7人輪換真係倦既
臨尾Green爆氣贏波
Sar8 10:56 AM 05-10-17
已經睇到火箭冇力
然後馬刺果邊所謂第二名既既當家球星(笑)....

贏左場波輸左KL....馬刺點算....
Penny仔 11:21 AM 05-10-17
已經睇到火箭冇力
然後馬刺果邊所謂第二名既既當家球星(笑)....

贏左場波輸左KL....馬刺點算....
勇士笑了
Curry 今朝ig 直播煮飯......
Sar8 11:22 AM 05-10-17
一邊傷+無力
一邊直頭扭傷傷出,幾時返到來都未知

最開心真係勇士,就算冇傷都冇力....
sunnypigdog 12:27 PM 05-10-17
無睇直播, 估計KL傷得重嗎?
Penny仔 01:41 PM 05-10-17
作者: sunnypigdog:
無睇直播, 估計KL傷得重嗎?
拋柴的話....下場應該會照上

呃...原來膝都傷埋,不過本人話下場照上
Penny仔 09:35 PM 05-10-17

而家D 阿叔真係唔到你唔服......
okabe 09:05 AM 05-12-17
估唔到KL缺陣下打得咁好
火箭打得咁差
帶住咁多分下究竟頂唔頂到尾?
sunnypigdog 09:09 AM 05-12-17
發生咩事, Harden俾人守死左? 上半場得2次起手
okabe 09:14 AM 05-12-17
作者: sunnypigdog:
發生咩事, Harden俾人守死左? 上半場得2次起手
馬刺無死守,係佢自己不在狀態
明明可以上籃又突然分波,加上今日失誤多
外線又唔準,要睇半場回唔回到魂
搖搖 09:45 AM 05-12-17
齋睇數據
今場無KL好似解放左AGG咁

第三節都贏緊25分...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
Penny仔 09:48 AM 05-12-17
我成日覺得...馬刺有主力缺陣的第一場波係特別危險
好難估
okabe 09:58 AM 05-12-17
作者: 搖搖:
齋睇數據
今場無KL好似解放左AGG咁

第三節都贏緊25分...

Sent from my Nokia 3210 using Gaforum
始終覺得佢同KL夾唔到

火箭已經放棄了
基石散步中
Sar8 10:07 AM 05-12-17
Penny仔 10:07 AM 05-12-17
我以為D antoni 已經悔改, 常規賽用人比以往靈活得多
但去到playoff, 又縮返去8人輪換
Nene 傷左之後變7人
Sam Dekker 同 Montrezl Harrell係咪差到完全唔用得呀?
D antoni用人太死板, 結果戰術更容易被預測同破解

而家睇返, 某程度上Nash耐戰力可能好過Harden
太陽時期Nash打playoff應該未試過打得咁差
Sar8 10:33 AM 05-12-17
咁太陽時代人腳穩定過而家火箭

不過popo今場夠膽收KL休息,究竟係咁有自信諗住休息打勇士定係已放棄
Penny仔 10:38 AM 05-12-17
咁太陽時代人腳穩定過而家火箭

不過popo今場夠膽收KL休息,究竟係咁有自信諗住休息打勇士定係已放棄
Spurs今場贏唔到,都仲有Game7..抖多幾日KL狀態會好D
如果今場夾硬出整傷KL輸埋, 咁Game7冇KL仲大劑
Sar8 12:09 PM 05-12-17
聽講馬刺隻murry今日好fit
佢第三節發威,我睇果陣已得返5分鐘
第一 ... 20 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 40  ... 最後

返回主題版面