Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-25-15, 07:38 PM   #476
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
<羊年福到> 準備好,要開工、開學啦@@/

『Resident Evil Revelations 2』序章(中文版)(PS4 / PS3)、『勇者鬥惡龍 英雄集結 闇龍與世界樹之城』(日文版)(PS4 / PS3)、『噬神者 2狂怒解放』(中文版)(PS4 / PS Vita)、『DEAD OR ALIVE 5 Last Round: Core Fighters』(中文版)(PS4)……此外,還有不少粉絲朋友們引頸企盼的PS4驚悚話題作也終於要在本周上架(預定)。

全部上晒,得番DOA DLC未上…
如果買唔到碟版,or 價太貴,可以考慮買download版,有首批特典

此篇文章於 02-25-15 07:42 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 08:10 PM   #477
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: DOA xA2raeL 查看文章
依家最高s-
不過我唔志在個grade
志在虐菜爽下XD
我5u果3粒星都曬左我好多時間

btw, 最快方法洗經係 用bass 6t 對手用jacky 係咁hi counter佢 XD
虐菜 < 梗踢你啦!
好似"XCaLibur BLadeZ"e條青菜,虐到佢現在見我就即踢我走(DOA5U)....

我現在都搜尋到房玩,我玩輸所以冇比人踢
p.s. 贏2/3場就要有技巧咁輸,如果待續贏,唔是踢我就自己走晒....

我短時期內都唔會打grade,打多d街房ADD多d亞洲玩家先,
怕d人遲d熟晒打私房,街房再搵唔到人玩...

此篇文章於 02-25-15 08:28 PM 被 kog 編輯。
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 08:29 PM   #478
DOA xA2raeL
Insane Gamer
DOA玩家

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDxA2RAELo
XBox Live GamertagxA2raeL
引用:
作者: kog 查看文章
虐菜 < 梗踢你啦!
好似"XCaLibur BLadeZ"e條菜,虐到佢現在見我就即踢我走....

我現在都搜尋到房玩,我玩輸所以冇比人踢
p.s. 贏2/3場就要有技巧咁輸,如果待續贏,唔是踢我就自己走晒....

我短時期內都唔會打grade,打多d街房ADD多d亞洲玩家先,
怕d人遲d熟晒打私房,街房再搵唔到人玩...
bladez係咪老外 用helena alpha 贏幾次比賽果個?
我覺得鬼佬其實渣過亞洲 只不過係出名d咁解
我都贏過好多比較有名既鬼佬 佢地輸左又係到sd埋d 鬧人既訊息

btw 見到你又唔開房同我打 悶死我
DOA xA2raeL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 08:52 PM   #479
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
bladez係咪老外 用helena alpha 贏幾次比賽果個?
我覺得鬼佬其實渣過亞洲 只不過係出名d咁解
我都贏過好多比較有名既鬼佬 佢地輸左又係到sd埋d 鬧人既訊息

btw 見到你又唔開房同我打 悶死我
是果個,我由DOA4開始就挑佢到DOA5U,我贏率有7~8成,當然也可能是我打法克住佢啦!
DOA4佢冇得踢所以要梗食,DOA5U佢開頭都肯打,打過幾次之後,見我就會踢....(設定冇格)

MASTER都有打過,開頭唔熱佢打法....是難打,尤其佢紅血後(同佢打過就會明,好識利用網絡條件),
但打幾埸後熟習佢打法後都贏到...

鬼佬有一個用 Tina ,我覺得是全球用 Tina 最強既,我由DOA4至現在都未贏過佢...

鬼佬是渣過亞洲,網上玩家強過國手都很多.

此篇文章於 02-25-15 09:06 PM 被 kog 編輯。
舊 02-25-15, 08:58 PM   #480
DOA xA2raeL
DOA玩家

我都比人話我係天下第一李強喎 XD
舊 02-25-15, 09:03 PM   #481
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
我都比人話我係天下第一李強喎 XD
超! 我隻麗鳳都比人話是香港代表啦! XDD

舊 02-25-15, 09:12 PM   #482
fiohk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
XBox Live GamertagFio HK
引用:
超! 我隻麗鳳都比人話是香港代表啦! XDD
我剩係俾人話我lag 喳!

舊 02-25-15, 09:37 PM   #483
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
作者: fiohk 查看文章
我剩係俾人話我lag 喳!
所以快d買PS4,多好多亞洲人玩...

舊 02-25-15, 09:57 PM   #484
DOA xA2raeL
DOA玩家

好悶 冇人單挑 等緊春麗先生同fio先生
金匙又唔鐘意單打
舊 02-25-15, 10:53 PM   #485
ComeLOLoh

引用:
好悶 冇人單挑 等緊春麗先生同fio先生
金匙又唔鐘意單打
我等緊SONY…香港PSN…
有d想試試日本d Catalog...HORI個掣送左個日本code…我係咪都要用…
日版Costume Catalog:
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ja-jp/%E6%A4%9C%E7%B4%A2/f=^%E3%82%B3%E3%82%B9%E3%83%81%E3%83%A5%E3%83%BC%E3%83%A0%E3%82%AB%E3%82%BF%E3%83%AD%E3%82%B0no|bucket~games

---------------------- 宣傳一下: --------------------------------
Marie Rose等緊各位大哥哥姐姐抱佢番屋企!
另外,我加左上次最強即定d posters,有興趣請睇睇…
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240442

此篇文章於 02-25-15 11:39 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-15, 11:27 PM   #486
DOA xA2raeL
DOA玩家

快d快d (>﹏<)
我要開mic傾計

此篇文章於 02-25-15 11:49 PM 被 DOA xA2raeL 編輯。
舊 02-26-15, 12:28 AM   #487
ComeLOLoh

http://www.famitsu.com/biz/ranking/
#6 PS4 DOA5LR 累計:1万8336本
#8 PS3 DOA5LR 累計:1万1455本

舊 02-26-15, 12:38 AM   #488
DOA xA2raeL
DOA玩家

XDD 比人整左個playlist

xA2raeL Replays:http://www.youtube.com/playlist?list...eHPLhVq6Uq-mJk
舊 02-26-15, 01:34 AM   #489
ComeLOLoh

引用:

勁!

DLC 明天上架!?
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=6483&tnum=3

舊 02-26-15, 09:36 AM   #490
DOA xA2raeL
DOA玩家

http://www.doaworld.com/forums/index...vs-master-r880
呢個人仲勁 用口玩
舊 02-26-15, 10:26 AM   #491
fiohk

引用:
我想問你地(you and Goldkey), 點解唔玩Xbox One 呢?啲download 同金會員都可以用番,慳好多喎

舊 02-26-15, 10:48 AM   #492
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
我想問你地(you and Goldkey), 點解唔玩Xbox One 呢?啲download 同金會員都可以用番,慳好多喎
我要玩uncharted4 加上我3月15金會員到期 dlc我就算啦
同埋ps4機能好d 多d亞洲佬玩
舊 02-26-15, 01:47 PM   #493
ComeLOLoh

DLC香港 PSN出左!
應該可以入code了吧?

舊 02-26-15, 01:48 PM   #494
DOA xA2raeL
DOA玩家

快d快d 今晚有冇人玩
舊 02-26-15, 02:02 PM   #495
ComeLOLoh

用網頁睇Playstation Store,點解我見到PS4版Honoka+衫, Raidou FREE!但登入後又Not available to down?
因為我Account無連過PS4嗎?

舊 02-26-15, 03:08 PM   #496
fiohk

引用:
我要玩uncharted4 加上我3月15金會員到期 dlc我就算啦
同埋ps4機能好d 多d亞洲佬玩
PS4 勁啲咩,以前又話PS3 delay 多過360.

http://www.siliconera.com/2012/10/04...redirect=never

舊 02-26-15, 03:15 PM   #497
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
PS4 勁啲咩,以前又話PS3 delay 多過360.
講真 如果你玩ps4 咁全世界ps4既人都會有同一個delay問題 咁就唔係問題
同埋你用既屏幕 我覺得對delay仲大影響
舊 02-26-15, 04:38 PM   #498
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
我金會員都是3月尾到期,
PS4比較多亞洲人玩,易找對手,
原因就是咁簡單!

舊 02-26-15, 05:09 PM   #499
fiohk

引用:
我金會員都是3月尾到期,
PS4比較多亞洲人玩,易找對手,
原因就是咁簡單!
公司annual dinner 抽獎有幾架PS4,但我抽唔到啊!

PS 同360比啲人勁唔勁?你地咁勁如果level 差太遠咪唔好玩囉。

舊 02-26-15, 05:39 PM   #500
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
公司annual dinner 抽獎有幾架PS4,但我抽唔到啊!

PS 同360比啲人勁唔勁?你地咁勁如果level 差太遠咪唔好玩囉。
PS4確實有很多新手,但幾勁都冇用,輸比個手制...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
賣PSV DEAD OR ALIVE 5+ hokhin 買賣專區 2 08-06-13 02:11 PM
Dead or Alive Online imgahou PC電腦遊戲討論版 18 11-13-08 08:38 PM
dead or alive 扭蛋 Miffy~~ 收藏品討論版 8 12-11-03 01:51 PM

現在的時間是 02:04 AM

手機版 | APP版