Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-17-17, 04:45 PM   #39226
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
塩川さん登壇記念で石10個

可唔可以比番10石佢叫佢落台

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 04:50 PM   #39227
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
不過10月中先劍豪
即係黎緊個Event我諗都9成係贋作

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 04:53 PM   #39228
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
贋作小型開箱?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 04:57 PM   #39229
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我覺得擔心會唔會有贋作二代目好D :o)
另一個機會係Saber Wars 2

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 05:03 PM   #39230
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
會唔會開萬聖2017

舊 09-17-17, 05:05 PM   #39231
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
除左尼祿出咩都已經唔關我事

黎緊派個d聖杯要用黎餵嫁王

玩多次都係覺得爺爺個關係用腳設計出黎

明明鎖住bb但走去劈我隻白貞仲要普攻即死

英國說大家抱團死

此篇文章於 09-17-17 05:57 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 06:40 PM   #39232
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

因為佢個Target集中只限第一下攻擊

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 09-17-17, 07:45 PM   #39233
細路翔
The One

見k島d人係度嘈嫁王定劍蘭好打d,根本無得比

仲有點解唔兩隻帶晒出去搭多隻c狐,有咩好嘈

嫁王牌靚時就buff嫁王,劍蘭牌靚時就buff劍蘭,又解決埋嫁王打唔到星既問題

完美(?

英國說大家抱團死

此篇文章於 09-17-17 07:47 PM 被 細路翔 編輯。
舊 09-17-17, 07:58 PM   #39234
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

我隻劍老豆寶4

但佢樣衰所以我唔用

舊 09-17-17, 10:23 PM   #39235
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
黑槍王己有但全體槍仲有隻童貞係度。。應該會要黑saber ..

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:06 PM   #39236
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
下修前版本⋯⋯だと!?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:07 PM   #39237
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
邊個寫信要求復刻下修前版本既全力闘技ga wwww
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:21 PM   #39238
psidef

註冊日期: Apr 2007
我第一次覺得......我唔會清得哂啲超高難度任.

舊 09-17-17, 11:25 PM   #39239
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: psidef 查看文章
我差2017版 第五同第六演技未清到
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:25 PM   #39240
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:28 PM   #39241
psidef

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
我差2017版 第五同第六演技未清到
2017版我淨係清咗1同3......

舊 09-17-17, 11:29 PM   #39242
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

打黎都浪費時間

舊 09-17-17, 11:30 PM   #39243
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
打黎都浪費時間
為左呼符抽野 唔打又唔得
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-17-17, 11:39 PM   #39244
psidef

引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
為左呼符抽野 唔打又唔得
冇錯......

縱使自己明白, 好運時唔差嗰幾符都會中, 黑起上嚟再多嘅符都係變磚, 但......多一符就係一符.

自己又去咗打其他Game, 搞到依家仲抽緊第6個箱.

舊 09-17-17, 11:41 PM   #39245
mtgalex
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
文西真係好難,但係clear到真係有滿足感。
真係靠skill唔係暴力碾壓,禁錯制就會輸。

其他真係麻麻。
mtgalex 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 12:08 AM   #39246
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
爺爺夾硬用2咒車爆左
你同我講仲有一關

舊 09-18-17, 01:01 AM   #39247
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
最後一個難關無令咒挑戰成功

依然很辛苦地打死法老金和尼祿
打剩C媽一個就輕鬆了,輕鬆殺十次

只能說有沒有梅林和貞德有沒有寶解是好多難關的關鍵…
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 03:10 AM   #39248
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
文西個關你除左隻突滿二神角另外兩隻用白貞梅林之流慢慢毆佢控佢條np就得架啦
唔知係我唔識控制定點,成日都俾隻有Target集中o既卡住
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
http://news.fate-go.jp/2017/1000man_ca/

㨂黑槍王升寶2好了

雖然想要劍蘭,但我諗我會要黑王
單體劍有フランちゃん之後,劍蘭都係等射斜或劍豪睇下有無其他更強o既劍算...
引用:
作者: digiharuka 查看文章
之前4星尼祿抽到(寶1)
今晨抽沖田用劵抽到5星禮, 即抽10連... 劍轉金色!!!! すまない ... orz 但射斜扎肉和玉猫.......

劍蘭寶1 但黑槍..... 4星槍就差黑槍和李書文....
我抽果陣有兩次金劍,但兩次都係鈴鹿orz
引用:
作者: psidef 查看文章
我都有d擔心...不過點都要清左佢

舊 09-18-17, 07:35 AM   #39249
細路翔
The One

文西個關隻人面獅一出黎就要即刻車爆佢

有梅林既情況下個未下修既全力鬥技果然都係唔及爺關咁低能

英國說大家抱團死
舊 09-18-17, 07:43 AM   #39250
細路翔
The One

因為我單體劍夠晒人唔需要劍蘭寶2

只有黑槍一擇

...唔小心按錯地方出多左個post

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:10 AM

手機版 | APP版