Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-17, 11:44 PM   #701
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
打左1個鐘肥而家32萬戰力,拿度尼,利雲,李華度,牙簽仔升晒80,早田67 XD

全球SHARE好難JOIN,成日1禁就爆房,我開房唔知點解好少人入,有D入黎望幾望即閃,唔知咩事 @@
全球share係刷戰績素材好地方
我刷松山刷到2000幾, A技board球升到50幾
虹球到刷到13個..

用眼睇唔够快, 基本上未出畫面就要touch screen睇吓有無機會入到..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 08:00 AM   #702
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
未出有機會撞左入去本身寫住爆4/4既房 @@
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 04:07 PM   #703
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
撞左10分鐘都撞唔入一間房,都係自己開房俾人入算

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 07:07 PM   #704
ShinDou

UR肥淨係星期6日先開﹖SR太慢,等星期6日先打肥了,呢幾日打定D書先
舊 01-02-18, 07:16 PM   #705
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
UR肥淨係星期6日先開﹖SR太慢,等星期6日先打肥了,呢幾日打定D書先
想快D升人係打活動有排名果D
或者用聯盟幣抽SSR肥
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 07:40 PM   #706
aquarius
Game Master

引用:
UR肥只係12月限定event

依家每半個月下旬都有個激闘event
刷point攞野之餘都可以刷到好多經驗值書同教練
舊 01-02-18, 07:47 PM   #707
ShinDou

即係星期6日D肥關都係得SR﹖@@ 咁真係有排刷喎

D活動好似要打到最難果版先多D SSR肥,暫時得30幾萬戰力未AUTO刷到
舊 01-08-18, 12:33 PM   #708
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
呢隻野真係愈玩愈悶, 抽野好似永世都唔中SSR咁, 玩左一段時間... 放棄..

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 04:03 PM   #709
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: HON HON 查看文章
呢隻野真係愈玩愈悶, 抽野好似永世都唔中SSR咁, 玩左一段時間... 放棄..

愈玩愈悶係真,
但永世都唔中SSR,我反而唔認同
係派好多石但中唔到你想要既SSR
有心玩基本儲得到好多SSR
如果有玩過網頁版,相信唔會咁講
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-08-18, 05:31 PM   #710
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: okabe 查看文章
愈玩愈悶係真,
但永世都唔中SSR,我反而唔認同
係派好多石但中唔到你想要既SSR
有心玩基本儲得到好多SSR
如果有玩過網頁版,相信唔會咁講
佢個機率仲衰過龍珠, 朋友玩緊有課都係咁講, 一係就得個字, 等大POOL至抽, 但咁反而唔多好玩, 課左唔一定中到好野, 但連個車頭燈都見唔到, 中得最多係重覆, 佢課到都氣餒...

永世... 只係加強語氣响抽SSR時中重覆而唔係新啫.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 12:29 PM   #711
aquarius
Game Master

幾個月前課過少少(因為嗰陣欠FW)
之後無再課反而中想中的機會多咗
今次超fes幸運地中咗5隻限定(其中有利雲).. 真係最開心今次..

另外想問吓rank其實有咩用
係咪會count埋打online遇到嘅對手強定弱

同埋睇到gamy話如果依家開新game
開頭個無限抽有機會中到之前只有christmas ver.抽嘅0.01% drop rate嘅大空翼

此篇文章於 01-09-18 12:35 PM 被 aquarius 編輯。
舊 01-09-18, 02:41 PM   #712
psidef

引用:
作者: aquarius 查看文章
幾個月前課過少少(因為嗰陣欠FW)
之後無再課反而中想中的機會多咗
今次超fes幸運地中咗5隻限定(其中有利雲).. 真係最開心今次..

另外想問吓rank其實有咩用
係咪會count埋打online遇到嘅對手強定弱

同埋睇到gamy話如果依家開新game
開頭個無限抽有機會中到之前只有christmas ver.抽嘅0.01% drop rate嘅大空翼
邊度寫住?

舊 01-09-18, 04:44 PM   #713
aquarius
Game Master

引用:
作者: psidef 查看文章
邊度寫住?
https://gamy.jp/tsubasa-dreamteam/ts...mteam-risemara
舊 01-09-18, 09:49 PM   #714
ShinDou

部V10無啦啦死左而家用第2部機入唔番個ACCOUNT @@ 之前用GOOGLE PLAY BACKUP,但果部機有2個GOOGLE ACCOUNT,佢又冇問我跟邊個ACCOUNT BACKUP,唔知係咪中BUG,而家1用GOOGLE PLAY LOGIN就話ERROR

算了等月尾出限定POOL先睇下刷唔刷過首抽再打 @@
舊 01-09-18, 10:52 PM   #715
psidef

睇唔到寫住話係教學個無限首抽

舊 01-10-18, 02:33 PM   #716
tsddr
Crazy Gamer

教學首抽應該唔會有0.01翼,呢張有機會係絕版限定,如果新手個個都刷到一張,課長睇見會眼火爆.....

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
舊 01-10-18, 03:12 PM   #717
aquarius
Game Master

月中限定有巴西GK..
有SSR比比, 聖保羅翼終於有用
舊 01-15-18, 01:54 PM   #718
aquarius
Game Master

而家升技重要過SSR
雷獸升到20可以射爆DF赤井嘅S block技
舊 10-13-18, 11:54 AM   #719
aquarius
Game Master

全体share大家通常等幾耐?
舊 10-13-18, 12:50 PM   #720
tsddr
Crazy Gamer

引用:
作者: aquarius 查看文章
全体share大家通常等幾耐?
我share俾街外人,d人唔駛1秒就入晒黎

我join街外人share就等好耐永遠都入唔到,所以唔再浪費時間join人

p.s. 我用android,唔知ios會唔會好d。

此篇文章於 10-13-18 02:25 PM 被 tsddr 編輯。
舊 10-13-18, 07:42 PM   #721
aquarius
Game Master

引用:
作者: tsddr 查看文章
我share俾街外人,d人唔駛1秒就入晒黎

我join街外人share就等好耐永遠都入唔到,所以唔再浪費時間join人

p.s. 我用android,唔知ios會唔會好d。

唔會
好似依家黃金時段我試過2個半鐘都入唔到
(以為唔正常所以上來問吓)
通常半夜2點後先好D..

估唔到香港仲有人玩
舊 11-06-18, 02:23 AM   #722
aquarius
Game Master

klab今次update變咗輸波時想restart隻game只可以restart2次..

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 03:11 AM

手機版 | APP版