Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
電視遊戲討論版>遊戲報價區 11 (歡迎網友報價!)
卡柏 05:04 PM 10-24-11
DR2:otr ps3電良218...
想揾psp隻育成,覺唔覺眼邊度有同幾銀?thx
DC 97 05:19 PM 10-24-11
ps3或360 batman第一集而家買緊幾錢?
wing 06:07 PM 10-24-11
作者: DC 97:
全港缺貨, 間中見到二手
DC 97 06:51 PM 10-24-11
作者: wing:
全港缺貨, 間中見到二手
Why
W!LL 06:55 PM 10-24-11
第一集batman p3版的話係咪紅盒?
wing 06:56 PM 10-24-11
Why
你可能少買舊game. 好多game都係出左一排就會難搵ga la.
2009 06:57 PM 10-24-11
作者: W!LL:
第一集batman p3版的話係咪紅盒?
紅盒咪第一集the best 版
DC 97 07:40 PM 10-24-11
你可能少買舊game. 好多game都係出左一排就會難搵ga la.
我系玩亞都見唔到
SHCEHUK 07:46 PM 10-24-11
我系玩亞都見唔到
玩亞不是有紅色the best版嗎?275港元
frankylui 10:01 PM 10-24-11
想要PA coupon
唔該哂
c9234 12:07 PM 10-25-11
蜘蛛俠:破碎時空 Spider-Man: Shattered Dimensions $148
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-3wqg.html
whassupbun 05:10 PM 10-25-11
上星期五我去灣仔188仲見到有360 Platinum版Game of the Year Edition,冇睇清楚價錢,賣緊三字頭,行貨來的
wing 05:18 PM 10-25-11
作者: whassupbun:
上星期五我去灣仔188仲見到有360 Platinum版Game of the Year Edition,冇睇清楚價錢,賣緊三字頭,行貨來的
有一間舖果集係美版, 行機玩唔到.

除左呢隻, 唔多覺眼有第二隻全新, 二手非goty就見..
whassupbun 06:13 PM 10-25-11
有一間舖果集係美版, 行機玩唔到.

除左呢隻, 唔多覺眼有第二隻全新, 二手非goty就見..
對正正門,報攤隔黎上樓梯果間?我見佢中文封條架喎,自己貼上去?

EDIT: 搭單問,有冇人見過新出隻The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn? 香港係咪應該一定唔會有行貨?
IDGAF 08:15 PM 10-25-11
作者: whassupbun:
對正正門,報攤隔黎上樓梯果間?我見佢中文封條架喎,自己貼上去?

EDIT: 搭單問,有冇人見過新出隻The Adventures Of Tintin: The Secret Of The Unicorn? 香港係咪應該一定唔會有行貨?
唔知係咪同一隻,早前我係HMV官網搵KINECT GAME時見到有,
佢寫31/12/2011出,可能是指2011年內的意思。

作者: 機場美少年:
係HMV個網睇到11、12月都有幾多行版KINECT GAME出喎。

http://www.hmv.com.hk/specials/games_xbox_kinect.asp

ADVENTURES OF TINTIN (REQUIRES KINECT SENSOR: ASIAN VER) 丁丁歷險記
XBOX 360
Release date: 2011-12-31 - pre-order now
Games HK$309.00 (US$39.61 / £25.12)

ben921 07:04 PM 10-26-11
FIFA12以家賣幾錢????
仲有以家有冇得買HAWX2????幾錢???THX
W!LL 12:03 AM 10-27-11
正話夜晚黃金時段灣仔GH俾Sony搞到無唔到生意
LeUnG0o0 08:11 AM 10-27-11
咁早有大野@@?
草薙さん 09:13 AM 10-27-11
乜事 ?
C.Ryo 09:18 PM 10-27-11
Rocksmith PS3 版玩亞有賣, 要有真結它先可以玩, 真係 guitar game
IGN 比 8/10, Amazon customer 比4.5/5

http://www.play-asia.com/SOap-23-83-..70-492j.html
W!LL 01:28 AM 10-28-11
作者: 草薙さん:
乜事 ?
放工黃金時段果陣, 佢地走去換GH個舖名牌, 仲係櫥窗貼Sony d裝飾 (個櫥窗明明係放xbox同wii game)
搞到好似裝緊修咁, 尋晚行過見肥仔店員完全做唔到生意, 一臉無奈
SHCEHUK 08:46 AM 10-28-11
有張PA COUPON $5 US$60才可用,
用了請講低一聲
pa coupon
LZ-GIG-SGA

W!LL 07:52 PM 10-28-11
作者: SHCEHUK:
有張PA COUPON $5 US$60才可用,
用了請講低一聲
pa coupon
LZ-GIG-SGA
使用了, 謝謝分享
c9234 03:25 PM 11-01-11
Deus Ex: Human Revolution $156
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-49b2.html

PS3版
SHCEHUK 05:56 PM 11-01-11
作者: c9234:
Deus Ex: Human Revolution $156
http://www.play-asia.com/SOap-23-83-...j-70-49b2.html

PS3版
隻GAME那麽快跌價,之前啲評價好像不錯啊,
如果我不是太多GAME要玩,我都會買返隻來玩
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面