Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズ」OVA企画始動!丨アジアの国ではさらに大変好評 一番人気は「ベアッガイIII(さん)」 Vol.4
肉羊哩咖 09:20 PM 02-13-15
作者: jason_kasim:
嶺次點都唔係世海師父
世海開頭係唔知gundam係乜

家姐好得閒
搭架飛機黎一黎就走
好難講,世海係武痴(無貶意),可能師父精多於一道,但唔係樣樣都傳晒;唔係話無平台嘅,斷估如果嶺司真係佢師父,會諗以世海有一身武藝,有根基第日練Gundam Fight (無誤)都無問題~

好唔得閒㗎,係受老公仔所托,送到嚟機場 -- 好心唔該送佛送到西喇~
鳳熾魂 11:47 PM 02-13-15
作者: 肉羊哩咖:
好難講,世海係武痴(無貶意),可能師父精多於一道,但唔係樣樣都傳晒;唔係話無平台嘅,斷估如果嶺司真係佢師父,會諗以世海有一身武藝,有根基第日練Gundam Fight (無誤)都無問題~

好唔得閒㗎,係受老公仔所托,送到嚟機場 -- 好心唔該送佛送到西喇~
我覺得唔係部野咁整法其實只係誠哥看透左,反正我地集集都開RG再鐵拳咁點解仲唒心機去整其他野,不如專心整好RG俾王子鐵拳算啦反正王子本身操控性能有番咁上下,只不過世海一樣都係有理無理一拳打落先話似JE
Asurada 12:53 AM 02-14-15
作者: 零式:
其實睇返今集如果世海佢地一開始炸左個城,果3條友一早收左皮
氣力未夠150出唔到招
money 01:19 AM 02-14-15

Van仔 03:24 AM 02-14-15
作者: Asurada:
氣力未夠150出唔到招
學姐部機個真實系模式直頭無講點發動, 開完一次力場頂大砲兼用黎合體出死光同大劍, 仲黑科技過劫能盾
luciferdark 02:08 PM 02-14-15
係咪字幕問題?
個REAL擺明係講比例而唔係咩真實超級系
money 12:42 PM 02-17-15
迷々コンパスはいらない : ガンダムビルドファイターズトライ Edテーマ (アーティスト盤)
StylipS
通常価格(税込) : ¥2,160
発売日: 2015年03月04日

迷々コンパスはいらない : ガンダムビルドファイターズトライ Edテーマ (アニメ盤)
StylipS
通常価格(税込) : ¥1,296

money 05:07 PM 02-18-15

money 05:31 PM 02-18-15

money 05:56 PM 02-18-15

高級嘍囉 07:44 PM 02-18-15
G嘅對手當然係J啦。

野良猫 08:22 PM 02-18-15
宿敵機型過男主嗰部好多

模型有灰模未?
尼路 08:49 PM 02-18-15
師兄個部原型係乜……似機戰個邊跑錯場咁……
kyo353 08:51 PM 02-18-15
作者: 尼路:
最後個野我即刻諗起轟擊修羅神
野良猫 09:07 PM 02-18-15

原型唔知邊整

唔通又係誠哥作品?試作品?或者模彷?
零式 09:11 PM 02-18-15
入魔版BURNING GUNDAM
hitachi 09:16 PM 02-18-15
好軟弱的輪擺式移位
qwe 09:18 PM 02-18-15
隻腳有OO系影子
其他睇唔出
高級嘍囉 09:33 PM 02-18-15

T.K. 09:34 PM 02-18-15
飛機果部係機動戦士Zガンダム1/2?
http://yaplog.jp/masineiyuden/image/323/1201
T.K. 09:38 PM 02-18-15
又係OO
T.K. 09:39 PM 02-18-15
純兄出師門後都係打3D格吧
修羅霸王靠華山

肝臟攻擊>羚羊拳>搖擺式輪腕
野良猫 09:51 PM 02-18-15
作者: T.K.:
又係OO
師兄自己都改咗好多喎,真係睇唔出邊度似
T.K. 09:52 PM 02-18-15
我講部戰機
高級嘍囉 10:16 PM 02-18-15
師兄部係原創機。

第一 ... 10 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 30  ... 最後

返回主題版面