Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-26-18, 08:39 PM   #13501
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
純白夠快??其他落咩機??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-18, 08:57 PM   #13502
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
夠呀,水著純白千7行動喎,仲有覺醒,其他係12妹,號,天元,仲有個位睇你想落死BUFF定落多個減傷
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-18, 09:56 PM   #13503
ShinDou

爆左兩支水由千5排千幾衝左上1745排320了,十點半睇下駛唔駛反擊保千7先

又有千9分人送分,反贏加成16分,應該係特登送,因為以前高分帶都成日狂洗佢,都打慣打熟冇理由唔認得我個名啦 XD

埋單1733排407,應該安全掛﹖之前太低分而家俾D低分人留住係個LIST狂洗 XD 下次真係要勤清鬥雞唔好懶,之前全日冇入GAME清珠 @@

唔怪得呢排成堆人星期1就衝上千5,高分少D人刷到黎打,反正而家都冇乜陣守得到,只係睇齊唔齊機姐

此篇文章於 08-26-18 10:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-26-18, 11:02 PM   #13504
ShinDou

次回鬥滅9月十先開喎,停兩星期既﹖唔通營運睇到我個名話鬥滅金箱得垃圾,所以改番好鬥滅﹖XD

但加掉寶唔駛搞咁耐呀﹖
舊 08-26-18, 11:18 PM   #13505
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

遲一個禮拜應該就番盡量同強敵/進擊唔同week o者....

金箱垃圾因為你打得唔夠多數量

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-26-18, 11:22 PM   #13506
ShinDou

我個場今日睇好似都仲係LV2大佬 XD

咁之前連續幾個金箱都出垃圾好難有動力咁勤打喎 @@

我寧願佢變番以前好難金箱但1出金箱唔會有垃圾先
舊 08-27-18, 11:44 PM   #13507
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
8月31日前水著2018pool抽過30石嘅會送一張水著2018 line up ssr必中卷
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-18, 11:51 PM   #13508
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

e姐同楠汁都有了...其他得安琪有性趣....都係留石好過....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-28-18, 09:17 AM   #13509
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
server好似有問題? 公告出唔到, 開到game就狂load, 入到game打打下又會freeze, 已經蝕咗好多ap...
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-18, 10:07 AM   #13510
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今朝都冇問題,咩台??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-28-18, 01:40 PM   #13511
qqabc

打完後一陣又無野了, 可能係個wifi router壞壞地啫
舊 08-28-18, 10:21 PM   #13512
qqabc

降臨chip只換一隻既話係咪綠機最好? (3隻都有不過全0突)
舊 08-28-18, 10:23 PM   #13513
ShinDou

唔係得舊機咩﹖又冇得食舊野凸,應該3隻都冇用喎﹖@@
舊 08-28-18, 11:16 PM   #13514
qqabc

咁無lv3特效hea打就唔會夠chip換突移啦
家下萬幾chips, 所以就諗3部換邊部好
係, 都係無用都係舊機, 但無理由哂料唔換/走去換升level材個D掛
舊 08-28-18, 11:27 PM   #13515
ShinDou

D舊機應該唔會上修啦因為有新機,而且應該唔會無啦啦咁好人改到俾人食舊機,就算佢之後改,要用既話可能都1早凸左 @@

所以我覺得是但換就得 XD 我有時冇野好換都會由得佢,換D肥番黎都係晒位,個倉都已經唔知幾多千了應該

此篇文章於 08-28-18 11:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-29-18, 11:13 AM   #13516
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我得兩隻特效lv 1, 目標刷到3萬飛換藍,橙鴨(因為我冇..),而家差5千...

好彩有幾個突滿綠鴨,所以打到s rank,暫時飲左15支水左右...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-18, 02:24 PM   #13517
J+1
望過黎呀!!!!!!

From 5ch..呢隻係...?

4期
斬魔,冥王,超重,大空???
由手機版發出

此篇文章於 08-29-18 02:30 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-30-18, 03:05 PM   #13518
J+1
望過黎呀!!!!!!

強敵抽死神打黑妹...
由手機版發出

此篇文章於 08-30-18 03:22 PM 被 J+1 編輯。
舊 08-30-18, 03:49 PM   #13519
ShinDou

搞乜無啦啦上修成堆omg?淨係有gb同正樹,可能拎得番出黎用下喎

黎緊活動ew淨係出地肉死神? 派既黑妹唔知係咪白既弱化版

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 08-30-18, 04:33 PM   #13520
J+1
望過黎呀!!!!!!

SF變成群抽機實用度直線up..

不過隻正樹好似依然垃圾...
由手機版發出
舊 08-30-18, 04:49 PM   #13521
ShinDou

用珠少左大力左,快左,速攻可能用得著

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 08-30-18, 05:42 PM   #13522
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
綠色原創機OMG...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-18, 06:12 PM   #13523
J+1
望過黎呀!!!!!!

這是Zegapain
由手機版發出
舊 08-30-18, 07:17 PM   #13524
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: J+1 查看文章
這是Zegapain
由手機版發出
咁當然知啦w

吐嘈番隻GAME開服戈陣淘寶賣首抽寫佢係「綠色原創機」之嘛

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-18, 09:01 PM   #13525
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔講都唔記得個來源

今次個pool差唔多隻隻都有3,4部倉管等食...
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:14 AM

手機版 | APP版