Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI新品牌「ROBOT魂」Vol.3丨(SIDE MS,KMF,AS,MASHIN,VF,EV,HL,FFN,YOROI,藤子・F・不二雄)
我係我 10:26 PM 07-31-13
作者: 赤兵尉SETH:
隻三百幾蚊的XX仲整得靚過千幾蚊不孝子
仲要好多位上色,係手腳d板要換件比較煩

http://i216.photobucket.com/albums/c...9.jpg~original
e家d高達系越出越掂,諗起以前x1,x2果d既面相幾咁悲劇,得隻f91掂

但e家w系列同DX,個人覺得都出得好正
怪盜小G 01:25 PM 08-05-13
唔知係唔係俾精X質左盒開過既貨

2邊雙膠紙

但其中一邊既一條膠紙係斷既

好似事後再貼咁

想問下隻DX說明書有無膠袋??平時D魂都有個袋裝說明書同抽獎CODE,我果盒無
kyo353 07:07 PM 08-05-13
作者: 怪盜小G:
唔知係唔係俾精X質左盒開過既貨

2邊雙膠紙

但其中一邊既一條膠紙係斷既

好似事後再貼咁

想問下隻DX說明書有無膠袋??平時D魂都有個袋裝說明書同抽獎CODE,我果盒無
下, R魂說明書冇膠袋好耐啦喎
如果唔係我都唔洗搵模型袋黎入散件
怪盜小G 10:10 AM 08-19-13
toysdaily有龍星丸盒相

好似好大盒下
ouki 10:26 AM 08-19-13
作者: 怪盜小G:
toysdaily有龍星丸盒相

好似好大盒下
WHERE?....見不到有POST GE?
魔法小王子 10:40 AM 08-19-13
作者: ouki:
WHERE?....見不到有POST GE?

魔璃 10:43 AM 08-19-13
同之前差唔多大0者
都闊唔過邪虎丸
ouki 11:30 AM 08-19-13
作者: 魔法小王子:
有得賣了!?
怪盜小G 11:51 AM 08-19-13
未~張圖4日前
神龍 11:51 PM 08-19-13
其實龍王丸再販返咗貨未a
HIM 12:25 AM 08-20-13
作者: 神龍:
其實龍王丸再販返咗貨未a
10月喎!
希羅 09:03 PM 08-20-13
日報出左龍星丸出左報告
赤兵尉SETH 02:08 PM 08-22-13
某巴贊痴終於等到

Gundam MK-2 02:41 PM 08-22-13
成套Z竟然呢隻行先?
但又係Ver.Ka......我怕敗唔起
赤兵尉SETH 06:46 PM 08-22-13
本來對隻┌(┌ ^o^)┐ホモォ 有d興趣...但只能話官圖影得太靚...
T.K. 06:54 PM 08-22-13
作者: Gundam MK-2:
成套Z竟然呢隻行先?

BOLINOAK表示
小嘉 07:01 PM 08-22-13
佢應該係講KA SIGN VER掛
058719057 11:13 PM 08-22-13
但上面隻大熊都係ka ver來
Gundam MK-2 10:57 AM 08-23-13
本來對隻┌(┌ ^o^)┐ホモォ 有d興趣...但只能話官圖影得太靚...
官圖永遠無限好
作者: T.K.:

BOLINOAK表示
係我錯
小嘉 11:11 AM 08-23-13
經過敗家仔一役
唔再買ka sign 野
knight-philip 01:07 PM 08-23-13
作者: Gundam MK-2:
成套Z竟然呢隻行先?
KA版不應該是下面第3張那個?
現在這是動畫版吧

如果是新版倒有興趣...
赤兵尉SETH 01:45 PM 08-23-13
作者: knight-philip:
KA版不應該是下面第3張那個?
現在這是動畫版吧

如果是新版倒有興趣...
有腰版好耐之前fix出過同mk2換裝
TV版反而冇乜商品出過

如果出HG班巴贊Fans應該更開心

Gundam MK-2 01:50 PM 08-23-13
有腰版好耐之前fix出過同mk2換裝
TV版反而冇乜商品出過

如果出HG班巴贊Fans應該更開心

估唔到バーザム有咁多瘋狂fans
Dangerous-boy 08:29 PM 08-23-13

ROBOT SPIRITS BARZAM
Price: HK$ 550.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/item-1000000600/
VillarrealCF 08:49 PM 08-24-13

標籤:ROBOT魂, 蘿蔔暈
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86  ... 最後

返回主題版面