Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 62 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 82 122  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
斯羅 05:48 PM 10-11-16
其實變黑悟空既扎馬斯係邊個時空?

如果跟今集咁講變換完身體之後, 悟空耕田look個下應該係連扎馬斯都未見過
咁個位扎馬斯點解會知悟空既存在? 個刻根本未切磋過

相信扎馬斯咁執著要悟空身體都係因為知佢好打, 我睇吾到有邊個分列既時空有邊個係有去過呢一步

除非係扎馬知道超級龍珠之後, 被beerus殺之前做左呢個動作.
但個一刻佢都未係界王神, 應該用吾到介指飛去一年後用超級龍珠
HON HON 05:50 PM 10-11-16
作者: Rance:
點錯法?講黎出黎大家研究下
無意思LA, 佢地玩到咁無謂陪佢玩, 有得睇就追睇埋算數.
HI_Ricky 03:24 AM 10-12-16
依家差 超 條time line 部時光機未出場
Thaws 11:23 AM 10-16-16
莊子今集插左佢老公幾多刀
T.K. 01:40 PM 10-16-16
真係魔封波.....
練習用對手wwwwww
casio 01:48 PM 10-16-16
作者: 斯羅:
其實變黑悟空既扎馬斯係邊個時空?

如果跟今集咁講變換完身體之後, 悟空耕田look個下應該係連扎馬斯都未見過
咁個位扎馬斯點解會知悟空既存在? 個刻根本未切磋過

相信扎馬斯咁執著要悟空身體都係因為知佢好打, 我睇吾到有邊個分列既時空有邊個係有去過呢一步

除非係扎馬知道超級龍珠之後, 被beerus殺之前做左呢個動作.
但個一刻佢都未係界王神, 應該用吾到介指飛去一年後用超級龍珠
最大可能黑悟空既扎馬斯應該係斯路世界既大杜原本去嘅世界〈下稱A世界〉
如果照劇情順序,A世界應該只係冇咗斯路遊戲,A世界嘅悟空應該都冇死,冇大改變應該都會經歴埋破壞神同菲利復活,甚至同第六宇宙嘅比武大會
不過因為影響A世界嘅大杜因為已經係斯路世界死咗,所以A世界嘅悟空唔識扎馬斯
但由於主世界第十宇宙嘅界王神有睇比賽錄影,所以如果A世界嘅扎馬斯因此知道悟空嘅存在都姑且唔算奇怪
唯一問題係點完斯路點解會去咗主世界而唔係A世界
鈴蘭 05:34 PM 10-16-16
作者: Thaws:
莊子今集插左佢老公幾多刀
堅係覺得比達好慘 連老婆都覺得係靠悟空而佢老公係食花生
但明明今集其實比達先係最似做緊野果個
KENSNAKE 09:51 PM 10-16-16
作者: 鈴蘭:
堅係覺得比達好慘 連老婆都覺得係靠悟空而佢老公係食花生
但明明今集其實比達先係最似做緊野果個
次次都係悟空狗衝羸對手,攪到比達明明係正常思維俾人當傻仔.
Sar8 11:07 PM 10-16-16
果陣贏布歐都係多得比達
stevenfan 12:49 PM 10-17-16
作者: Sar8:
果陣贏布歐都係多得比達
贏斯路都係靠比達
qhxu 12:53 PM 10-17-16
作者: stevenfan:
贏斯路都係靠比達
但害悟飯單手龜波既都係比達
yoyojams 02:18 PM 10-17-16
悟飯肯覺醒未
exiazero 02:33 PM 10-17-16
作者: qhxu:
但害悟飯單手龜波既都係比達
令斯路成功成為完全體, 令布歐成功復活都係比達
某未來兒子表示.........老豆收手啦
小昭Teddy 04:25 PM 10-17-16
魔封波....封唔封到神???
gingq7 06:01 PM 10-17-16
魔封波咁把炮點解當日唔拎去封菲利/斯路/布歐? 就算係實力較弱的札馬斯, 剩係今集唔比藍比達秒殺都已經證明佢最少勁過斯路, 希望之後會解話究竟魔封波係咩原理啦

今集悟飯終於有戲做, 希望唔好轉過頭又無左件事繼續頹

今集比達真係

破壞神=傲嬌 確定
怪人怪人 11:34 PM 10-17-16
魔封波明顯拖戲啦
hidetoshi981 11:58 PM 10-17-16
札馬斯係不死身,你唔用魔封波點樣破不死身呀
我覺得其實比達殺黑,悟空封印札馬斯最公平啦
Thaws 07:54 AM 10-18-16
點睇都係魔封波中一個, 之後另一個轉耳環合體再開拖啦
Dyhalt Rushifar 02:10 PM 10-18-16
竟然冇人期待魔封波がえし
Sar8 02:27 PM 10-18-16
作者: exiazero:
令斯路成功成為完全體, 令布歐成功復活都係比達
某未來兒子表示.........老豆收手啦
呢個民族就係犯賤架啦

斯路變肥仔咪又係悟飯開住手加減來打
Dyhalt Rushifar 02:36 PM 10-18-16
作者: Sar8:
呢個民族就係犯賤架啦

斯路變肥仔咪又係悟飯開住手加減來打
不過佢成功收咗佢老豆皮令地球有一段平和日子
gingq7 05:09 PM 10-18-16
作者: hidetoshi981:
札馬斯係不死身,你唔用魔封波點樣破不死身呀
我覺得其實比達殺黑,悟空封印札馬斯最公平啦
唔公平, 大杜d戲份呢
psidef 08:15 PM 10-18-16
個個都戥比達唔抵......魔童直頭變咗空氣.
hitachi 08:31 PM 10-18-16
剛剛先留意到,札馬斯做左界王神,係唔係會生多隻破壞神WWWWW

魔童自從煞有介事儲左半左一大輪魔貫光殺炮俾人打斷, 仲有乜好講WWWWW
gingq7 08:35 PM 10-18-16
作者: psidef:
個個都戥比達唔抵......魔童直頭變咗空氣.
睇 超 個OP就知比達已經升左上男2, 而大杜就係今篇男1(?)
兩者都不是魔童可比
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 22 62 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 82 122  ... 最後

返回主題版面