Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Neo Entertainment TREND>高清台節目討論及分享!
haruka 05:57 PM 09-21-13
鬼整,屋企無啦啦唔見咗82、83、85台
昏迷童子Sleepy 10:33 PM 11-09-13
點解無記d日本旅遊節目BGM一定有YUI份......
昏迷童子Sleepy 01:05 AM 11-17-13
又係無記翻譯組討伐時間......

將エレキ譯成"電流"果位仁兄唔該自己落信和各唱片舖睇下自己譯得有幾錯......
Dangerous-boy 07:30 PM 11-30-13
我覺得街頭魔法王幾好睇!

但點解今晚最後一集都仍然冇人提過?
草薙さん 12:22 AM 12-01-13
J2 MS 12:00-12:40 咁短既?
cut晒訪談既部份直接播晒唱歌部份就收檔?
昏迷童子Sleepy 03:07 AM 12-02-13
作者: 草薙さん:
J2 MS 12:00-12:40 咁短既?
cut晒訪談既部份直接播晒唱歌部份就收檔?
要搵番版睇先知......
但係又有問Avril冧邊個日本歌手又唔係全cut喎......

另外仲要無厘頭加PG仲以為邊個玩到咁激...
原來只係Avril響mv入面爆結他......
但係上次播番X JAPAN爆鼓好以都冇PG喎......
昏迷童子Sleepy 01:29 AM 12-22-13
今集Mステ真係剪得太離譜喇喎......
3小時SP剪到得番105min......
kircheis 11:13 PM 12-24-13
大家有無search到一個channel叫900ch?
& 31-33台係唔係未有?!
DevilElvis 02:48 AM 12-25-13
作者: kircheis:
Same Here
Dangerous-boy 01:26 AM 12-26-13
作者: DevilElvis:
Same Here
我房部電視收到這4個台,但廳部同牌子、同型號、同天線的電視,點搜都搜唔到這4個台。
kircheis 11:57 AM 12-26-13
作者: Dangerous-boy:
我房部電視收到這4個台,但廳部同牌子、同型號、同天線的電視,點搜都搜唔到這4個台。
你現在已經可以睇31-33台嗎?!
Dangerous-boy 09:01 PM 12-26-13
你現在已經可以睇31-33台嗎?!
我房部電視可以睇到,但廳部電視連台都搜尋唔到!
Dangerous-boy 12:08 AM 01-14-14
建元風雲這裡沒人看?

近年少有一套劇,我屋企全屋人都有追!
昏迷童子Sleepy 07:08 PM 01-14-14
作者: Dangerous-boy:
建元風雲這裡沒人看?

近年少有一套劇,我屋企全屋人都有追!
冇辦法...元史係少d人講......
就算歷史科都講得比唐宋明清少好多......
講真本童子睇之前根本就唔知劉秉忠係乜水......
Dangerous-boy 07:30 PM 01-14-14
作者: 昏迷童子Sleepy:
冇辦法...元史係少d人講......
就算歷史科都講得比唐宋明清少好多......
講真本童子睇之前根本就唔知劉秉忠係乜水......
我都係看這套劇後,然後Wiki吓,才知佢係乜水。
昏迷童子Sleepy 06:13 PM 02-01-14
J2播台灣賀年綜藝快左好多......
時間差由1年縮減到1日......
W!LL 06:26 PM 02-01-14
J2播台灣賀年綜藝快左好多......
時間差由1年縮減到1日......
正,好睇過主台好多倍,主台全日重播,悶到嘔
W!LL 04:00 PM 02-16-14
Now同tbb一齊播我是歌手咁益亞GEM幫佢宣傳 ?
昏迷童子Sleepy 08:47 PM 02-17-14
作者: W!LL:
Now同tbb一齊播我是歌手咁益亞GEM幫佢宣傳 ?
延後個幾月先播…要睇的一早左黎睇啦……

[利申]本童子未睇……
W!LL 09:32 PM 02-17-14
延後個幾月先播…要睇的一早左黎睇啦……

[利申]本童子未睇……
o岩我唔鐘意既人睇
估唔到gem丙完cctvb都肯播
HD台原本播完dancing9真係諗住接我是歌手?
昏迷童子Sleepy 10:40 PM 02-17-14
o岩我唔鐘意既人睇
估唔到gem丙完cctvb都肯播
HD台原本播完dancing9真係諗住接我是歌手?
形勢比人強嘛......
最初仲以為夾硬cut左Dancing9黎播添......

不過Dancing9真係完全提唔起興趣睇...
之前個個禮拜日都係J2播RM先開電視......
haruka 10:20 AM 02-18-14
做《DANCING 9》之前,果個時段都係做《中國好聲音》架啦
而家做《我是歌手2》唔出奇
不過,《我2》仲做緊,TBB咁快就急不及待放晌 HDJ 播而唔晌收費台播?唔通真係諗住還gem gem一個公道
W!LL 06:50 PM 02-18-14
我都係由中國好聲音睇到落D9無轉過台, RM唔啱睇, 好憎呢類節目D片段連埋對白係咁repeat
昏迷童子Sleepy 07:04 PM 02-18-14
我都係由中國好聲音睇到落D9無轉過台, RM唔啱睇, 好憎呢類節目D片段連埋對白係咁repeat
本童子同你完全相反......
中國好聲音因為播之前有睇過響殖民星果場show...發覺d腔口完全唔係本童子杯茶......

所以我是歌手2其實本童子都係要睇一集算一集再睇下追唔追得落......
W!LL 01:27 PM 02-23-14
竟然殘體字字幕燒死係個節目度
第一 ... 2 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 

返回主題版面