Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-08, 02:24 AM   #276
FREDDY@o@
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: 東條英俊 查看文章
亞美這麼大,這麼大,這麼大~\ /

實乃梨同龍兒果段對話挺有意思
雙方都用婉轉既方式互表心意
實乃梨遙望星空果幕好有feel
唔知佢積極開朗既背後,係唔係只將悲傷留俾自已
睇完今集小實好感度大提升

老虎似乎對自已既感覺有所動搖
這麼大果度我都笑左

呢套做12定25話?
FREDDY@o@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 02:30 AM   #277
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 比卡SP 查看文章
亞美真係好正,擺明有心裝人
點解洗廁所都要拉埋塊簾?
1.順便洗埋塊簾
2. 費事d水 彈哂出去

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 03:46 AM   #278
回到過去~Terry~
Senior Gamer
劍士

註冊日期: Jan 2006
看見了黑黑的 長長的東西

最後頭髮+人型果度嚇左野@@
回到過去~Terry~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 10:17 AM   #279
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
老虎vs亞美

老虎打左亞美一巴(老虎一勝)
老虎用書包車落亞美個肚(老虎一勝)
亞美投擲老虎落泳池(亞美一勝)
亞美打番老虎塊面(亞美一勝)

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 08:50 PM   #280
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
睇完今集我竟然又對JC充滿希望

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-08, 09:49 PM   #281
聰一(沖一)

註冊日期: Mar 2007
其實第三集開始就覺得套野有d後勁不繼,
d人性格越來越怪,
笑位又唔係好得
而且個人問題,
好唔鐘意女主角叫男主角做狗....

不過睇左近二集
終於故事有大躍進
成套野生番晒
聰一(沖一) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 09:29 PM   #282
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
龍兒真係打掃上癮
留低阿泰一個人究竟會唔會有事架?

minori同北川出場個下忍唔住笑左...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-08, 09:36 PM   #283
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: hgod 查看文章

堀江病 新變種, 對釘宮病有幫助?
好搞笑
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-08, 05:42 AM   #284
dreamfb
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
估唔到
估唔到作者夠膽一期內連爆2個炸彈,北村一個,大河一個.

謎之第二張相.應該唔駛估掛.
其實..
阿美最後果句唔係好明
其實會唔會係真正有著腹黑屬性的是某人..
dreamfb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 01:03 AM   #285
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 12-04-08, 01:25 AM   #286
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

係咪只做一季? 前後篇好有埋尾FEEL

舊 12-04-08, 12:42 PM   #287
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
依套係我唯一一段唔想男女主角一齊~
實乃又,亞美又好~只係唔想主角同老虎~
不過個人喜歡亞美~

有無人可以比下最新小說的內容我?(<-沒有看開小說的人)
例如有大事發生左,又或是有無邊個同邊個一齊?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 03:18 PM   #288
軀魔人
Game Master
刺しますよΨ

註冊日期: Aug 2002
特效一定提JC!
#10原畫有高橋拓朗,但冇發功...

這部有望,本社回都集中在這部和交響巴黎篇
禁書目錄就常常發外判...

11話:大橋高校文化祭 前編
脚本:横谷昌宏 絵コンテ:高田耕一 演出:橋本敏一 作画監督:河野稔、飯飼一幸
12話:大橋高校文化祭 中編
脚本:水上清資 絵コンテ:紅優 演出:高島大輔 作画監督:宮川智恵子、石田啓一、松原一之

舊 12-04-08, 03:34 PM   #289
NeGi

註冊日期: May 2007
Nintendo Switch ID6420-4282-0444
3DS Friend Code3110 4809 0917
PSN  IDtookalu
引用:
作者: AiStudio 查看文章

有無人可以比下最新小說的內容我?(<-沒有看開小說的人)
例如有大事發生左,又或是有無邊個同邊個一齊?
..
北川同學生會長告白

此篇文章於 12-04-08 04:04 PM 被 NeGi 編輯。
NeGi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 04:01 PM   #290
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
亞美GJ 件泳衣個扣

舊 12-04-08, 04:35 PM   #291
ai.
RELEASED

引用:
作者: NeGi 查看文章
..
北川同學生會長告白
咁講...
北村已經唔鍾意大河?有無提過幾時開始唔鍾意大河??(動畫第二集個時已經唔鍾意大河,鍾意會長?)動畫第9集亞美無端端同北村提學生會就係暗示依件事?

另外想問下
在第10頁 #238 KENSNAKE講的"估唔到作者夠膽一期內連爆2個炸彈,北村一個,大河一個."和"謎之第二張相.應該唔駛估掛.",
大河一個和謎之第二張相係指咩事?(有謎之第一張相嗎?)

在第12頁 #284 dreamfb講的"其實會唔會係真正有著腹黑屬性的是某人",有人比亞美更黑?

我知我無看開小說,但又問得太多,謝解答~

舊 12-04-08, 04:49 PM   #292
御社神
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
咁講...
北村已經唔鍾意大河?有無提過幾時開始唔鍾意大河??(動畫第二集個時已經唔鍾意大河,鍾意會長?)動畫第9集亞美無端端同北村提學生會就係暗示依件事?

另外想問下
在第10頁 #238 KENSNAKE講的"估唔到作者夠膽一期內連爆2個炸彈,北村一個,大河一個."和"謎之第二張相.應該唔駛估掛.",

在第12頁 #284 dreamfb講的"其實會唔會係真正有著腹黑屬性的是某人",有人比亞美更黑?

裸男
最初鍾意老虎並表白,但老虎因突如其來既表白不知所措並用暴力拒絕左,
之後比大哥昆左入學生會,被大哥既完美所吸引

大概係咁

只有亞美美看透一切
御社神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 05:08 PM   #293
ai.
RELEASED

引用:
作者: 御社神 查看文章
裸男
最初鍾意老虎並表白,但老虎因突如其來既表白不知所措並用暴力拒絕左,
之後比大哥昆左入學生會,被大哥既完美所吸引

大概係咁

只有亞美美看透一切
謝謝

明白灑了.不過依家(現在小說)老虎還在追裸男嗎?還是已經鍾意左另一個?

如果可以,希望可以順手解答一下我上面另外兩條問題,謝謝.

舊 12-04-08, 05:09 PM   #294
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
最新係講到龍兒發現亞美同實乃梨既另一面,同埋兩位對畢業後既出路<<此乃第九期劇情

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 05:19 PM   #295
ai.
RELEASED

引用:
作者: T.K. 查看文章
最新係講到龍兒發現亞美同實乃梨既另一面,同埋兩位對畢業後既出路<<此乃第九期劇情
原來
已經第9期了,而且講到畢業後的事,有將會完的感覺嗎?
如果會就快完,都可能去買翻些中文版看看~

舊 12-04-08, 08:37 PM   #296
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

暫時只睇左第一期-.-...(唔夠彈買埋剩下的...)

中文版係咪出到第6?

咁其實依家龍兒同實乃梨的關係究竟係點

舊 12-04-08, 09:27 PM   #297
dreamfb
Junior Member

註冊日期: Jun 2005
引用:
咁講...

另外想問下

這樣..
其實睇深d,亞美根本就唔係黑,而係咩都睇穿曬
我說有腹黑屬性的其是實乃梨...
不過這本又不是黑暗系小說
我覺得係一個大誤會機會比較大d

此篇文章於 12-04-08 09:32 PM 被 dreamfb 編輯。
dreamfb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 09:52 PM   #298
ai.
RELEASED

引用:
作者: dreamfb 查看文章
這樣..
其實睇深d,亞美根本就唔係黑,而係咩都睇穿曬
我說有腹黑屬性的其是實乃梨...
不過這本又不是黑暗系小說
我覺得係一個大誤會機會比較大d
原來係咁解,唔該灑~

舊 12-04-08, 11:12 PM   #299
LIGHTTHELIGHT
Ultimate Gamer
火狐控

註冊日期: Jul 2004
亞美美製造咁多機會比龍兒 真係神女有心襄王無夢 wasted!
LIGHTTHELIGHT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-08, 11:21 PM   #300
正樹(masaki)
Crazy Gamer
自動波の達人

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: LIGHTTHELIGHT 查看文章
亞美美製造咁多機會比龍兒 真係神女有心襄王無夢 wasted!
我相信會有同人補完

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
士郎正宗「攻殻機動隊 新劇場版」6月20日公開決定!丨主題歌:坂本真綾 コーネリアス 歌絲˙暮斯 日本動漫畫討論版 484 02-01-24 05:04 PM
[動畫] 高畑 勲「かぐや姫の物語」2013年秋公開決定丨ジブリ「もののけ姫」と「猫の恩返し」が12月4日にBD化 money 日本動漫畫討論版 65 06-24-15 08:47 AM
BD 播放 capture 圖 jaycom 手機資訊/電腦軟硬討論 16 09-11-11 06:43 PM
松下將推出PC用BD燒錄機產品支援雙層BD光碟讀寫功能 kevinhty 手機資訊/電腦軟硬討論 50 04-26-06 03:27 PM
[ETC]BD 陣營預定明年推出小型 BD 光碟產品 neo2046 電視遊戲討論版 0 10-08-04 12:28 AM

現在的時間是 06:52 AM

手機版 | APP版