Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-16, 12:16 PM   #1851
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: dragonwing84 查看文章
我吧哈唔知點解做唔到個電話認證發唔到文...
國際服攪緊雷姐PICKUP,你都係趁機刷來玩
日服就算喇!
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 04:27 PM   #1852
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: okabe 查看文章
國際服攪緊雷姐PICKUP,你都係趁機刷來玩
日服就算喇!
嗯~國際版已經刷到
想問下~雷光覺醒果個3000石PACKAGE駛唔駛買?
定之後D料可以慢慢打
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 05:08 PM   #1853
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
冇打國際版好耐,不過我估應該都係跟日版

升6星既料可以係活動打料換番黎,又或者去夢幻迷宮刷番黎,唔駛晒錢買啦,根本D料多到唔恨
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-16, 06:06 PM   #1854
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
冇打國際版好耐,不過我估應該都係跟日版

升6星既料可以係活動打料換番黎,又或者去夢幻迷宮刷番黎,唔駛晒錢買啦,根本D料多到唔恨
國際版應該未有材料關,6星料初出時新手未必可以靠活動打夠要慢慢儲
舊 12-11-16, 10:55 PM   #1855
ShinDou

原來FF3活動已經打夠十萬,諗緊換唔換神晶石好,定換埋果5隻1%莫古先
舊 12-12-16, 01:22 AM   #1856
中考介
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
引用:
岩岩刷到最新果隻5星光輝~

仲有40卷~3000石未用~有無師兄有興趣交換隻雷光初始acc?
我都同你一樣 因為雷光先玩ffbe 以前剛出雷光個陣 五十幾抽都唔中 仲要一虹都冇
跟住就冇心機玩差唔多成年 就係前排冇意中youtube見到有段video條女為左抽ff12隻槍手
抽左成一百八十幾次 終於俾佢抽到 睇完之後我就好有動力咁儲番七,八萬粒石等雷光pickup活動
好彩開番隻game都送左勁多野俾我 玩到現時為止儲左六萬石加三十張卷 而家就係等緊雷光pickup
最可惜前陣子有個人氣投票pickup 可能因為太多人有雷光關係 佢只排第四冇得抽 而家唯有等! 到時大家一齊刷爆佢 不過我怕呢個月唔夠定力留石 ff15主角堅係有d想抽
中考介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 03:07 AM   #1857
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我都儲定石等ff15....15000石希望中到啦。。。
原來咁多人為左雷姐玩架?咁VII,VIII出個時又會唔會仲勁呢?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 08:32 AM   #1858
Game Master

引用:
作者: GP03D 查看文章
我都儲定石等ff15....15000石希望中到啦。。。
原來咁多人為左雷姐玩架?咁VII,VIII出個時又會唔會仲勁呢?

到時應該會課金
舊 12-12-16, 09:49 AM   #1859
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

PSN  IDSiulok
雷光咁受歡迎架咩.....俾我虹晶中雷光會講粗口, 除左因為我已經中左十幾隻之外, 仲有係佢技能覺醒後都仲係廢角, 可以話係冇得救

舊 12-12-16, 12:13 PM   #1860
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
愛是冇價的! 不過我對雷姐都冇愛。。。
FF我都係對男角有愛d...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 12:25 PM   #1861
Game Master

引用:
作者: jackiecyho 查看文章
雷光咁受歡迎架咩.....俾我虹晶中雷光會講粗口, 除左因為我已經中左十幾隻之外, 仲有係佢技能覺醒後都仲係廢角, 可以話係冇得救
只可以講大家要既野唔同

劍聖夠勁未?係日版, 物理攻擊可以講第一

但要我對住個阿叔/伯..真係無動力玩

所以我刷中都洗左..
舊 12-12-16, 12:31 PM   #1862
okabe

我對雷姐都冇愛+1
不過初出果時就中到勁過一排,但尼隻GAME打臉速度愈來愈快
實力比外貌愈來愈緊要...

我比較期望SE之後出果隻DFF
果隻無論畫面玩法都吸引過尼隻用BF整出尼既FF
舊 12-12-16, 01:02 PM   #1863
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

引用:
只可以講大家要既野唔同

劍聖夠勁未?係日版, 物理攻擊可以講第一

但要我對住個阿叔/伯..真係無動力玩

所以我刷中都洗左..
第一而家係洋蒽喇

舊 12-12-16, 01:12 PM   #1864
Game Master

引用:
作者: jackiecyho 查看文章
第一而家係洋蒽喇
所以點追都追唔到

我目標有埋 ff7 ff8 男主角就夠哂

搭單問下 提升機會升信賴度隻莫古係未必換

此篇文章於 12-12-16 01:28 PM 被 dragonwing84 編輯。
舊 12-12-16, 01:29 PM   #1865
okabe

雲兄同錫菲羅斯有排都唔會出,分分鐘要等到FF7REMAKE出時先出...
ff8就可能會快D見街
舊 12-12-16, 01:33 PM   #1866
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

引用:
所以點追都追唔到

我目標有埋 ff7 ff8 男主角就夠哂

搭單問下 提升機會升信賴度隻莫古係未必換
5% 同裝備必換

舊 12-12-16, 05:35 PM   #1867
jackiecyho
Game Master
特殊戰技教導隊

Update 後拆左data, 有FF15, FF10-2, FF12 Revenant Wings, FF13-2, FF13 Lightning return, MHX, Romancing Saga 3

樓上唔駛洗之前隻雷光, 之後仲有兩個version 俾你抽

舊 12-12-16, 05:50 PM   #1868
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
引用:
嗯~國際版已經刷到
想問下~雷光覺醒果個3000石PACKAGE駛唔駛買?
定之後D料可以慢慢打
國際版未有6星覺醒料打, 一係靠event儲分換, 一係就買捆綁包...

國際版雷光pickup, 今次廿卷我都係抽唔到, 不過因為已有魯內同基加所以唔追喇, 另外雷組出招真係好_耐...

此篇文章於 12-12-16 05:54 PM 被 Hawk 編輯。
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-16, 06:07 PM   #1869
Game Master

引用:
作者: Hawk 查看文章
國際版未有6星覺醒料打, 一係靠event儲分換, 一係就買捆綁包...

國際版雷光pickup, 今次廿卷我都係抽唔到, 不過因為已有魯內同基加所以唔追喇, 另外雷組出招真係好_耐...
E...咁即係果3000石PACKAGE一定要買定其實第時可以打?
舊 12-12-16, 06:14 PM   #1870
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
Deleted

此篇文章於 12-12-16 06:21 PM 被 Hawk 編輯。
舊 12-12-16, 06:17 PM   #1871
Hawk
Game Master

引用:
E...咁即係果3000石PACKAGE一定要買定其實第時可以打?
而家開緊果個ff13event已經可以儲磁輪換啦, 啲石攞嚟打磁輪換好過, 因為雷姐有100% bonus, 如果再搭埋其他ff13 角色再加雷光好友, 應該儲得好快
舊 12-12-16, 06:57 PM   #1872
Game Master

引用:
作者: Hawk 查看文章
而家開緊果個ff13event已經可以儲磁輪換啦, 啲石攞嚟打磁輪換好過, 因為雷姐有100% bonus, 如果再搭埋其他ff13 角色再加雷光好友, 應該儲得好快

係喎 一萬到就換齊 本來諗住換莫古 都係換左覺醒素材先

有無大大可以俾我抱下大腿

舊 12-12-16, 07:05 PM   #1873
ShinDou

國際版有咁易抽架咩?虹必出5星start未?
舊 12-12-16, 07:42 PM   #1874
Hawk
Game Master

引用:
作者: ShinDou 查看文章
國際版有咁易抽架咩?虹必出5星start未?
邊會易抽....重未開虹必出5星, 但國際版聽講推event推得好快
舊 12-12-16, 07:45 PM   #1875
Hawk
Game Master

引用:
係喎 一萬到就換齊 本來諗住換莫古 都係換左覺醒素材先

有無大大可以俾我抱下大腿

我冇雷光...掛緊魯內, 啱既自己加(簽名), 重有幾個位剩

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 01:26 PM

手機版 | APP版