Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-13-17, 10:40 AM   #26
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: tylau 查看文章
日亞唔知今日有冇得訂, 及直送呢?
訂有可能
直送......我估應該都得
(見PS4而家都可以揀直送,所以估OK...架咋)

舊 01-13-17, 10:41 AM   #27
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
黎緊三個月唔買game,留定錢買買NS
打算搵鋪頭訂算
iu fu pig 目前離線  
舊 01-13-17, 10:41 AM   #28
JanSeiji
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
日亞只要係亞馬遜自家販賣就可以用各國發行嘅信用卡
遊戲機一般都日亞自家發售,99%無問題
咁請問寄返香港果PART有咩好介紹? AMAZON可以直送到香港嗎?
JanSeiji 目前離線  
舊 01-13-17, 10:44 AM   #29
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: JanSeiji 查看文章
咁請問寄返香港果PART有咩好介紹? AMAZON可以直送到香港嗎?
http://www.gaforum.org/showpost.php?...6&postcount=26

真係無直送先再介紹
不過其實google一下「日本 代運」都會搵到唔止一家

舊 01-13-17, 10:44 AM   #30
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
你申請左amazon都唔搵轉運都無用

直送比你都唔好試

一定彈件 by dhl

dhl唔送電池

舊 01-13-17, 10:45 AM   #31
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: JanSeiji 查看文章
如果日亞唔直送,「買AND運」係我嘅後備方案。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 01-13-17, 10:47 AM   #32
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: ゆり 查看文章

直送比你都唔好試

一定彈件 by dhl

dhl唔送電池
咪唔買得手機同電腦?

舊 01-13-17, 10:47 AM   #33
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:

直送比你都唔好試

一定彈件 by dhl

dhl唔送電池
真係唔得日亞會先唔俾送,揀都無得你揀
其實內藏鋰電池送得(用日本郵政的EMS・AIR・SAL・海運,資料by Tenso)
單獨鋰電池先唔得

此篇文章於 01-13-17 11:06 AM 被 Gundam MK-2 編輯。
Gundam MK-2 目前離線  
舊 01-13-17, 10:51 AM   #34
ゆり

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
真係唔得日亞會先唔俾送,揀都無得你揀
其實內藏鋰電池送得(用日本郵政的EMS・AIR・SAL・海運,資料by Tenso)
單獨鋰電池先唔得
唔會

之前係耳機區先見人講過話高登有人訂左mp3機因為內含鋰電池比dhl彈番轉頭

雖然我訂隻藍牙耳機無事送到

不過都係小心d好 最好唔好直寄,彈件損失既只會係買家

舊 01-13-17, 10:54 AM   #35
newlife2010
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
咁到底係邊到訂最穩陣??
newlife2010 目前離線  
舊 01-13-17, 10:56 AM   #36
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
唔會

之前係耳機區先見人講過話高登有人訂左mp3機因為內含鋰電池比dhl彈番轉頭

多謝溫馨提示
不過我諗係到好多人會衝左先如果有得直送
半人馬-RigiL- 目前離線  
舊 01-13-17, 10:56 AM   #37
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
TENSO 上年用過越做越衰, 勁耐都唔運
tylau 目前離線  
舊 01-13-17, 10:57 AM   #38
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
一個小時後就知係咪3月

http://www.play-asia.com/the-legend-...wild/13/707zs3

舊 01-13-17, 11:00 AM   #39
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
TENSO 上年用過越做越衰, 勁耐都唔運
我遲少少準備將幾個日購網站送貨地址從TENSO改去另外一度⋯⋯
佢收費還好但個效率真係差咗好多⋯⋯

阿聰 目前離線  
舊 01-13-17, 11:02 AM   #40
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

https://mobile.twitter.com/mochi_wsj...39968469803008

doors open shortly

neo2046 目前離線  
舊 01-13-17, 11:06 AM   #41
tylau

PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: 阿聰 查看文章
我遲少少準備將幾個日購網站送貨地址從TENSO改去另外一度⋯⋯
佢收費還好但個效率真係差咗好多⋯⋯
開頭做得幾好, 又方便, 奶過一次就唔再用佢.
tylau 目前離線  
舊 01-13-17, 11:07 AM   #42
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
唔會

OK ths我已改

因為之前都未試過日亞直送

舊 01-13-17, 11:08 AM   #43
阿聰

引用:
開頭做得幾好, 又方便, 奶過一次就唔再用佢.
我依家等埋另外一份件,收埋一齊奇返來之後就唔再用了。

仲有唔夠一個鐘!今日遲D先出去食飯睇直播會。

阿聰 目前離線  
舊 01-13-17, 11:11 AM   #44
遊雲gspirit
Game Master

註冊日期: Oct 2004
PSN  IDgspirit_
直寄先好d吧,佢寄唔到來你到Amazon應該係要refund返俾你...
反而用集運就....功夫煩多了[仲要俾一堆手續費]

正路就內藏鋰電池都送得
[我自己就PS4 Pro(掣) / New 3DS LL 都冇事]
遊雲gspirit 目前離線  
舊 01-13-17, 11:14 AM   #45
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線  
舊 01-13-17, 11:18 AM   #46
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

https://twitter.com/mochi_wsj/status/819741808733220864

引用:

neo2046 目前離線  
舊 01-13-17, 11:32 AM   #47
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
等待中
stephen1980 目前離線  
舊 01-13-17, 11:45 AM   #48
阿聰

個場地攪到好似開小型音樂會咁。

阿聰 目前離線  
舊 01-13-17, 11:47 AM   #49
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
有DJ 暖場

信長 目前離線  
舊 01-13-17, 11:47 AM   #50
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: pet3 查看文章

如果不是過3000
有比卡超正傳玩法的比卡超遊戲

可以買回來玩下
當掌機
如果合做一條line,pokemon正傳一定會喺NS出現
我都因為呢個原因對NS充滿期待(無可能首發List有正傳,好似老馬咁有不思議迷宮之類外傳機會比較高)

其實呢家3DS有玩開嘅系列遊戲出喺NS度都心滿意足
(DQM系列,pokemon,大堆RPG)
由手機版發出
iu fu pig 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 11:48 PM

手機版 | APP版