Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-13, 11:53 AM   #3776
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
作天係188仲見到有,都係$388+$88,你唔玩lightning returns可以快放返出去,佢賣$9xx咪由佢變做死貨囉

PSV可以玩到1-9
PS3只玩到5-9
THX.....
焗買PSV?

追POST講PSN server睇到頭暈,
結論係....大家join 美定日?一定唔係港先喇....
d plan有冇分grade?

另外想問,見到有啲psp game盒有psn字樣,
即係將來psn down得返??
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 11:56 AM   #3777
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 天空 查看文章
唔係人人都有光纖+hdmi 出音響架嘛
邊有你地咁貴富
sony 條ps3 光纖模擬5.1 好平
係房用

再唔係用MDR-HW700DS
平民入門級耳筒

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 11:59 AM   #3778
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: pet3 查看文章
sony 條ps3 光纖模擬5.1 好平
係房用

再唔係用MDR-HW700DS
平民入門級耳筒
用手製個聲算了
費事買咁多野。冇位放
般屋先一次過買

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 12:22 PM   #3779
小晶晶
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
Sorry 搞錯左
原來手制可以出game音效

但其實跟機個耳筒實在太雞
大家可以考慮upgrade下
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 01:24 PM   #3780
王小虎

註冊日期: Apr 2002

要設定All Audio出落個手制headphone度。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 01:32 PM   #3781
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
作者: 王小虎 查看文章

要設定All Audio出落個手制headphone度。
咁就真係幾好,有時唔想嘈到人可以用耳機,不過唔知經手制出聲會唔會減低音質

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 01:53 PM   #3782
王小虎

我諗9成9,極其量只出到stereo。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 01:59 PM   #3783
Strider
初段

PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
啊,今朝睇PS+仲係233/年
篤到入去買嗰度原來已經變左268⋯⋯

舊 12-12-13, 02:11 PM   #3784
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: Strider 查看文章
啊,今朝睇PS+仲係233/年
篤到入去買嗰度原來已經變左268⋯⋯
用到2月尾轉日PSN,唔洗一年啦
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 02:19 PM   #3785
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
趁火打劫
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 02:57 PM   #3786
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
咁就真係幾好,有時唔想嘈到人可以用耳機,不過唔知經手制出聲會唔會減低音質
緊會啦, 靚 headphone 都要插線啦, 不過藍牙做得好都可以OK, 但Vita 藍牙我就覺得麻麻地
但現在點都叫實用啦..
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 03:14 PM   #3787
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
今日睇豬鬆, 佢地話所有套奘都唔包HDMI線, 真定假架?
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 03:17 PM   #3788
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: 卡柏 查看文章
一定包啦,佢只係得hdmi output,無線唔通自己打x機咩,今時今日hdmi線已經係cheap野,買mon都有得送,買次世代遊戲機無???

不過我自己已經買左條靚d既等佢

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 03:17 PM   #3789
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
Hdmi 線多到掉

唔跟仲好減少廢物
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 03:19 PM   #3790
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
其實手制3.5其實出單聲or雙聲道?有無師兄試下?
打算PS4出返廳用大電視打,但夜晚會嘈到家人訓覺....
(最衰仲唔更新返support 7.1)
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 03:21 PM   #3791
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
係咪第三頁?你睇多次,佢地寫四個版本得無跟Game兩個版本先有HDMI線跟

官網就個個版本得有,真係到時出左先知
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=1390

舊 12-12-13, 03:24 PM   #3792
whassupbun
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDwhassupbun
XBox Live Gamertagwhassupbun
引用:
信豬鬆都唔信官網?

http://asia.playstation.com/hk/cht/ps4/hardware

係咪豬鬆打錯字咋? 成段講乜?

引用:
佢地寫四個版本得無跟Game兩個版本先有HDMI線跟
佢地係咪之前上我上面post官網條link, Killzone同無雙同梱裝佢冇click「更多」, 就以為冇HDMI線跟?

此篇文章於 12-12-13 03:27 PM 被 whassupbun 編輯。
whassupbun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 03:38 PM   #3793
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: whassupbun 查看文章

佢地係咪之前上我上面post官網條link, Killzone同無雙同梱裝佢冇click「更多」, 就以為冇HDMI線跟?
睇怕都係你呢個原因

舊 12-12-13, 03:44 PM   #3794
Strider
初段

PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: now_loading 查看文章
緊會啦, 靚 headphone 都要插線啦, 不過藍牙做得好都可以OK, 但Vita 藍牙我就覺得麻麻地
但現在點都叫實用啦..
希望PS3個Pulse Elite用得返
無線出聲真係好正

舊 12-12-13, 03:46 PM   #3795
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
係咪第三頁?你睇多次,佢地寫四個版本得無跟Game兩個版本先有HDMI線跟

官網就個個版本得有,真係到時出左先知
http://asia.playstation.com/hk/cht/newsdetail?id=1390
YESYESYES...
我講套裝既意思係有GAME既PACK, sorrysorry....
引用:
信豬鬆都唔信官網?

http://asia.playstation.com/hk/cht/ps4/hardware

佢內容係分左4格唔同既套裝, 其中基本pack同cam pack係有hdmi同usb線跟..
另外既真3 pack同kz pack佢就o係每格既簡介度分別寫"但是缺少了基本套裝的HDMI線及USB連接線...(真3PACK)"及"與真3同梱裝相同, 沒有HDMI線及USB連接線....(KZ PACK)"
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 03:53 PM   #3796
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
THX.....
焗買PSV?

追POST講PSN server睇到頭暈,
結論係....大家join 美定日?一定唔係港先喇....
d plan有冇分grade?

另外想問,見到有啲psp game盒有psn字樣,
即係將來psn down得返??
我自己就日服優先。
好耐冇買 PSP game,
唔知你見到咩 game?我估係對應 PSN (online play) 之類的服務罷?!

PS plus 只有一種:
http://www.jp.playstation.com/psn/pl...HDR_DR_psnplus

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 12-12-13 03:56 PM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 03:59 PM   #3797
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

XBox Live Gamertagpandahahaha
引用:
信豬鬆都唔信官網?

老老實實,香港d game 書信佢一成都雙目失明

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 04:19 PM   #3798
yorkyork

註冊日期: May 2010
以前睇過G 鬆都知佢偏袒邊間廠
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 04:26 PM   #3799
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: yorkyork 查看文章
以前睇過G 鬆都知佢偏袒邊間廠
邊間

我唔購買的

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,
FGO 目標預算
7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 04:28 PM   #3800
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
其實PS4出行版既時候 日GAME有幾多護航作

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 02:58 PM

手機版 | APP版