Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-18-16, 11:40 PM   #16626
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: mhcat 查看文章
我係船長加黑j加大公
我自己諗左陣
其實都係放大姐會最快手咁
黑貞都好
不過抽唔到

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
我是李老師+吾王(其實羅摩更好,可惜練度不夠) +友人 rider 過的
邊個位要用羅摩去代替吾王?
定位好似有d唔同

引用:
作者: gingq7 查看文章
沖田 + 呂布 + 船長
李書文 + 大腿唐僧 + 大衛

第一關 一入去船長寶具殺3惡魔兼出一堆星
第二關 呂布/船長普攻殺惡魔,惡魔就死時換李書文出黎儲np
第三關 沖田寶具殺迦爾納>李書文寶具打亞周那剩2-3萬血>普攻完場

船長一炮殺3惡魔,沖田一刀殺迦爾納,其他4人食加成無得郁,暫時諗唔倒可以點改良
係喎..
無諗起其他三徒弟會有加成..
因為其實我之前兩三日已經接近打齊肉饅頭同壽桃
所以都無諗起可以擺佢地加掉落量

呢個都幾好
研究下
不過今日莫名咁眼訓..

舊 06-18-16, 11:48 PM   #16627
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
孔明 呂布 黑狗
大衛果+1唔要都罷....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 06-19-16 12:10 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-16, 12:18 AM   #16628
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
各位師兄咩隊形打天竺?
有冇share下等小弟參考下~?

(過左一次 不過諗緊搵d快捷少少既組合)
嫁王(金丸禮)+李先生(突滿仙桃禮)+征服王(金丸禮)
後排就大衛(突滿肉包禮)+呂布(突滿肉包禮)

FD就盡可能搵三藏(金丸禮)

打法 1WAVE 儲NP 2WAVE 征服王開寶具oo+Ex 全套秒。3WAVE 嫁王同先生寶具一人秒一個(先生寶具5可以一下秒阿周那)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-16, 03:11 PM   #16629
Dor
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
各位師兄咩隊形打天竺?
有冇share下等小弟參考下~?

(過左一次 不過諗緊搵d快捷少少既組合)

前幾日的配置,
依家好友盡量用三藏加go west 禮裝玩雙三藏

活動石抽禮裝不足

舊 06-19-16, 09:48 PM   #16630
蛋撻王子
功德完滿

訓左成日
無乜打過

咁又過左個星期日

岩岩上日站見到張cap圖好有型w

紅a

時間を稼ぐのはいいが…別にアレを倒してしまっても構わんのだろう?

(如果真係做到既話 (笑)

舊 06-19-16, 09:56 PM   #16631
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
22日開既幾場新關
懶神秘咁將消耗符個欄寫成問號

不過要既符仲多個天竺級,可能掉落仲跌得好D?
諗諗下儲埋D符唔用著可能好D
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-16, 10:02 PM   #16632
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
22日開既幾場新關
懶神秘咁將消耗符個欄寫成問號

不過要既符仲多個天竺級,可能掉落仲跌得好D?
諗諗下儲埋D符唔用著可能好D
我係咁諗
一般玩家正常都係缺心臟缺得多d
除非佢之後有d關心臟跌得仲易過呢個場
如果唔係其實我覺得d人都會刷番呢關~

舊 06-19-16, 10:11 PM   #16633
大破人間

引用:
我係咁諗
一般玩家正常都係缺心臟缺得多d
除非佢之後有d關心臟跌得仲易過呢個場
如果唔係其實我覺得d人都會刷番呢關~
咁符幾時用都得,新關場場都要過百符
儲埋到時刷一圈再決定都未遲

我心臟故然缺,但毛同八連雙晶一樣超缺
三藏和悟淨都要八連雙晶
舊 06-19-16, 11:04 PM   #16634
蛋撻王子
功德完滿

引用:
咁符幾時用都得,新關場場都要過百符
儲埋到時刷一圈再決定都未遲

我心臟故然缺,但毛同八連雙晶一樣超缺
三藏和悟淨都要八連雙晶
悟淨wwww

一時之間get唔到係講緊邊個

舊 06-20-16, 12:20 AM   #16635
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

悟淨要升技真係好缺-.-

記得好似師父升技都要八連?

舊 06-20-16, 12:23 AM   #16636
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
李神槍個技能組本身又好勁 好想升sosad

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-16, 12:26 AM   #16637
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

絕招升到6之後 煩緊升乜

八連唔夠升哂兩技0,0

舊 06-20-16, 12:39 AM   #16638
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
李神槍個技能組本身又好勁 好想升sosad
唔知係茨木event打太耐
定係自己今次無餵小呼比李書文
(清晒袋 一隻不剩)

硬係覺得李書文個輸出唔係好夠力咁
唔知係咪真係茨木event既後遺症

舊 06-20-16, 12:51 AM   #16639
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

後遺症一票

無二打有能力吉天笠級阿周那20萬以上

4星來說 合格啦?

舊 06-20-16, 03:05 AM   #16640
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: GN00508771 查看文章
後遺症一票

無二打有能力吉天笠級阿周那20萬以上

4星來說 合格啦?
打得弓20萬,
即係打正常職都10萬啦,
呢個已經係B職等級的火力,
我用4星B叔寶具2攻擊LV10打都係約10萬
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-16, 06:28 AM   #16641
gingq7

註冊日期: May 2008
神槍肯定係上位4星角啦
單體寶具
3個技都有2種效果, 集魔放,集星,爆傷於一身,
爆傷加成仲要係比其人多的50%-100% (雖然得一回合)

和殺式一樣,其實好勁,只不過佢地的上位角色(師匠/Jack)太強勢,所以被比下去
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-16, 08:27 AM   #16642
蛋撻王子
功德完滿

話說開始打天竺級
先發現幾多師兄抽得中三藏之餘
又無中活動五星禮…

舊 06-20-16, 08:43 AM   #16643
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
李老師的確強,可惜我未升滿lv 和技(只有4), 頂多打阿周那有10 多萬(寶具只有1), 但最少接下都是李老師攻擊一定可一擊必殺,我試連寶具3 藍卡,打完後np 差不多又儲滿了

沒師父和布姐的我抽到李老師太好了

和很多師兄相反我是中了兩張go west(新禮裝全有了) 但沒三藏的人

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-16, 09:08 AM   #16644
大破人間

引用:
話說開始打天竺級
先發現幾多師兄抽得中三藏之餘
又無中活動五星禮…
睇更新完既抽卡報告就睇到有幾多歐洲大佬頭十抽和呼符就中三藏
舊 06-20-16, 09:19 AM   #16645
蛋撻王子
功德完滿

引用:
睇更新完既抽卡報告就睇到有幾多歐洲大佬頭十抽和呼符就中三藏

好羡慕囉

舊 06-20-16, 09:43 AM   #16646
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
近期什麼都沒有+1

槍職太弱繼續用龍娘; 月神龍娘嫁王一入wave3 順序出寶具就送兩兄弟回神檯

月神(技1固定 男特6 戰鬥服3 龍娘全攻6) 打阿周那 10萬
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-16, 11:55 AM   #16647
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
我發覺都好多人係有三藏但係裝GD子禮裝....一見到就9成肯定係幾抽就中果D~~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-16, 12:06 PM   #16648
蛋撻王子
功德完滿

日站

柱は無理だけどドラゴンでやってみた
なんか魔封波っぽいな

三藏

舊 06-20-16, 12:39 PM   #16649
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
送上西天,無誤

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-16, 05:22 PM   #16650
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
龍鱗係今DROP~但心臟就一個都唔DROP~好SAD~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 12:21 PM

手機版 | APP版