Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 06-28-15, 06:31 PM   #526
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
約50万円..............

我買部N◎im CDX2 抱住訓覺好過

http://av.watch.impress.co.jp/docs/n...26_708869.html

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-15, 06:58 PM   #527
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
試都唔敢試…
行貨幾錢 ?

舊 06-28-15, 11:25 PM   #528
kennif
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: 山內 一典 查看文章
試都唔敢試…
行貨幾錢 ?
AK380 $易發發零零

好意頭

舊 06-28-15, 11:29 PM   #529
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
好後悔.....新手入門買左A15+ XBA A2
一上日本D網店睇平成幾百蚊..
日版ZX1 都係4千1-3左右
連埋運費都係4400左右...

舊 06-29-15, 12:10 AM   #530
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 朝霧 海斗 查看文章
ZX1就算把啦...A15聲底仲好少少

舊 06-29-15, 02:58 AM   #531
Tenzan
Game Master
中島艦上攻擊機天山

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDTenzan_jin
XBox Live GamertagTenzan Jin
A系向來唔是都好聲過ZX系咩。

未得閒更新(っ・ω・c) Asriel 凜として時雨 いきものがかり
North Star Design 192 MKⅡ + DAC32, Burson Soloist, PCM-D50, MD10, TA-3, PFR-V1, MDR-7509HD, AH-D7000
Tenzan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 06:51 AM   #532
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
睇來一定係我數學有問題。。先別理只要google下都有一堆講zx1不事ge post。。a15 15xx左右學你講zx1 4400左右點解會拉埋一齊講
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 09:59 AM   #533
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: ouki 查看文章
睇來一定係我數學有問題。。先別理只要google下都有一堆講zx1不事ge post。。a15 15xx左右學你講zx1 4400左右點解會拉埋一齊講
其實唔駛GOOGLE,睇前幾頁都有數緊ZX1啦,小弟我都有份數

A15同ZX1比唔係乜問題,同係SONY機不嬲都會想試下唔同價位分水嶺響邊,不過ZX1真係同A系比唔見左WALKMAN系列特色,同RECORDER比又唔夠清,搞到比上不足,比下又…你都知差價大啦,又真係好難過得到人

唔係SONY點會話都冇咁快就推部ZX2出黎喎
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 10:16 AM   #534
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: teealpha 查看文章
其實唔駛GOOGLE,睇前幾頁都有數緊ZX1啦,小弟我都有份數

A15同ZX1比唔係乜問題,同係SONY機不嬲都會想試下唔同價位分水嶺響邊,不過ZX1真係同A系比唔見左WALKMAN系列特色,同RECORDER比又唔夠清,搞到比上不足,比下又…你都知差價大啦,又真係好難過得到人

唔係SONY點會話都冇咁快就推部ZX2出黎喎
不過世上多怪人.....ZX1有D人話因為行ANDROID所以可以用D STEAM MP3 APP同千千那D係優點.....但如果係禁係手機上加M咪得LO=.=
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-15, 11:01 AM   #535
teealpha

引用:
作者: ouki 查看文章
不過世上多怪人.....ZX1有D人話因為行ANDROID所以可以用D STEAM MP3 APP同千千那D係優點.....但如果係禁係手機上加M咪得LO=.=
講真ZX1最大賣點係內置128GB……冇其他囉
舊 07-08-15, 06:20 PM   #536
PORTABLE
Junior Member

註冊日期: Mar 2009
有冇人訂左去取龍が如く WALKMAN.........行同日...分別甘大

龍が如く WALKMAN.........行同日...分別
行只有張貼紙~~包裝差甘遠。

此篇文章於 07-08-15 07:23 PM 被 PORTABLE 編輯。
PORTABLE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-15, 11:45 PM   #537
GP03D

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
價錢分別大唔大?

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 12:37 AM   #538
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
oh my GOD!!!

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 01:06 AM   #539
PORTABLE

計円價同日本差不多....但日本係32G....香港16G.....
舊 07-09-15, 01:18 AM   #540
YeeeSSS
Crazy Gamer
瀬戸内海

註冊日期: Dec 2001
Lightbulb

引用:
作者: PORTABLE 查看文章
計円價同日本差不多....但日本係32G....香港16G.....
即係差一倍wor
YeeeSSS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 01:30 AM   #541
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: YeeeSSS 查看文章
即係差一倍wor
日版有 noise cancel

舊 07-09-15, 01:43 AM   #542
PORTABLE

如果D人真係想訂來收藏籠如系列...果日被迫要食套餐的人~~見到行果部包裝一定吐血。。。。真係整多個盒吾會貴左好多且。
舊 07-09-15, 08:23 AM   #543
AhTin
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2012
發佈會果日送個部唔係咁啊,同日版一樣咁型的啊
AhTin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 08:25 AM   #544
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
睇到真係笑左 得別版係張貼紙

行貨內外連個包裝都係閹割版 但價錢又唔係平過人

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 12:37 PM   #545
仁魂
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
日版有 noise cancel
不過講真, 附送的耳機都無咩用...
要發揮得好, 最終都係買隻Hi-Res耳機

p.s. A16本身只係日本出, 相對香港同外國, 就只出A15同A17, 兩者只係內置容量唔同
p.s.2 買左的話, 去睇睇Firmware係唔係1.1, 唔係就去Update, 咁先支持LDAC去駁藍芽耳機

此篇文章於 07-09-15 12:50 PM 被 仁魂 編輯。
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 01:15 PM   #546
PORTABLE

查實吾係部機係A16或A15~~~有多左定有少左D野~~~但發佈會送果部盒同依家拿貨盒完全兩回事........如果寫明盒只是普通盒加胋紙就當特別版~~就冇野講。

此篇文章於 07-11-15 12:31 AM 被 PORTABLE 編輯。
舊 07-09-15, 10:43 PM   #547
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
ZX1用家,Software Hack再加埋我隻amp出街其實好夠做
之前用過X5,DX90,DX50,AK100MK2,F887,F805
表示國磚垃圾UI我真係用到躁
AK100用落唔岩聲好快放走左
平衡音質同使用體驗下選擇左ZX1
我同上面位師兄相反,覺得A15同886唔加野完全入唔倒耳
可能佢地唔夾VE2啦
btw聽感好個人,自己覺得好聽就ok
除非有國磚比起我依家set野好聽好多啦,否則可能都係Sony,AK之類

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 10:52 PM   #548
teealpha

引用:
作者: Justine 查看文章
ZX1用家,Software Hack再加埋我隻amp出街其實好夠做
之前用過X5,DX90,DX50,AK100MK2,F887,F805
表示國磚垃圾UI我真係用到躁
AK100用落唔岩聲好快放走左
平衡音質同使用體驗下選擇左ZX1
我同上面位師兄相反,覺得A15同886唔加野完全入唔倒耳
可能佢地唔夾VE2啦
btw聽感好個人,自己覺得好聽就ok
除非有國磚比起我依家set野好聽好多啦,否則可能都係Sony,AK之類
唔試埋PCM-D100?
舊 07-09-15, 11:02 PM   #549
Justine
Game Master
Dystopia鼓手

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: teealpha 查看文章
唔試埋PCM-D100?
太大部啦
我係會平衡各方面去選擇portable裝備
係廠商角度我應該係好麻煩既人,所以我會係各方面都做少少妥協
而且我已經有另ㄧ支可以read PCM既錄音咪來錄鼓cover/band demo
PCM-D100對我來講功能重覆左

Justine 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-09-15, 11:10 PM   #550
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: Justine 查看文章
太大部啦
我係會平衡各方面去選擇portable裝備
係廠商角度我應該係好麻煩既人,所以我會係各方面都做少少妥協
而且我已經有另ㄧ支可以read PCM既錄音咪來錄鼓cover/band demo
PCM-D100對我來講功能重覆左
想細d 咪SONY TCD-D3 囉

直頭連amp 都唔洗帶, 一歩當天~直上西天

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷

此篇文章於 07-09-15 11:16 PM 被 HAKAIDER 編輯。
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[MOVIE] LIMIT OF LOVE 海猿 -UMIZARU- 06.05.06 日本上映 Marco 電影版 32 09-08-10 11:51 PM
"娛樂大搜查"之延續...?"東張西望"(06/06同時段首播) Busconcamp Neo Entertainment TREND 53 06-18-09 08:03 PM
[PS2]J League Winning Eleven 10 + Europe League 06'-07' , 06年11月22日發售 6402oen 電視遊戲討論版 17 11-02-06 12:57 PM
23/06~24/06齊秦"情歌齊唱香港演唱會"...日前宣佈取消 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 0 06-19-06 09:32 PM
[XB360]NBA Live 06圖片及影片,美版11月15日,日版06年1月19日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 36 11-18-05 01:16 PM

現在的時間是 04:56 AM

手機版 | APP版