Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
鈴蘭 01:34 AM 10-17-16
隻野得6b同三式係正......
昇係二式
ヨコ男 02:04 AM 10-18-16
https://youtu.be/PRn3gGuOTZ0
錄左兩個replay擺左上game入面個forum
#1呢度有人食過
#2岩岩試
對方蹲就打背中段
高既角色轉jc鳥c蟲都打背
鈴蘭 01:24 AM 10-19-16
套OD Combo打唔到赤鬼:o)
ヨコ男 01:44 AM 10-19-16
我仲係好唔慣今集5A/2A督中5B都有機會空振
保持5A先端呢個距離同佢打
會好痛苦過上集
ヨコ男 10:53 AM 10-19-16
睇片見遠目係5A2A2C(1)>RC>5A6B>...又一發
好想確認到同穩定到
強化人間ですの~★ 11:30 AM 10-19-16
http://game.snkplaymore.co.jp/offici...h_ver.1.03.pdf
修正
KENSNAKE 01:40 PM 10-19-16
作者: 強化人間ですの~★:
http://game.snkplaymore.co.jp/offici...h_ver.1.03.pdf
修正
瑪瑪哈哈打唔贏大蛇啦~
newb 12:13 PM 10-19-16
Tager 個360b 個無敵時間長到好神奇…
鈴蘭 01:50 PM 10-20-16
14 用開果幾隻弱角 一隻易用左 一隻由垃圾變成打得下
算可以接受既結果
newb 11:38 PM 10-20-16
一番風落雨上網即係變極速戰士,玩唔到唔好意思
鈴蘭 01:22 AM 10-21-16
唔知點解lobby2超多人 應該唔少係台灣既 打落都可以接受

比姜神S得多 打街客既Es就覺得輕鬆好多 起碼可以做到自己想做既野先
newb 07:28 PM 10-21-16
打黑面比佢摸到然後開始解招之後真係好一面倒…
搵唔到位反擊,一係唔夠長
鈴蘭 07:56 PM 10-21-16
作者: newb:
打黑面比佢摸到然後開始解招之後真係好一面倒…
搵唔到位反擊,一係唔夠長
自從我明白6D推到最遠比人檔得S Rank反擊到我 我就明點玩了
newb 01:32 AM 10-22-16
作者: 鈴蘭:
自從我明白6D推到最遠比人檔得S Rank反擊到我 我就明點玩了
成套野個出法係點…?
鈴蘭 02:20 AM 10-22-16
作者: newb:
成套野個出法係點…?
邊套?
CT既 咪CT>6B>6D>四式>B>2C>air combo
但打部分角色6B倒地唔中 就要hea 2B>2C>HJJB>JC(2)>JD收招開8式
OD有幾套 我自己就鐘意用5B>5C>5D>2D>OD>5D>四式>6B(1)>6D>一式>5B>2C>air combo
原則上開OD前係4hit就應該駁得晒 小技起手唔得
newb 02:26 AM 10-22-16
作者: 鈴蘭:
邊套?
CT既 咪CT>6B>6D>四式>B>2C>air combo
但打部分角色6B倒地唔中 就要hea 2B>2C>HJJB>JC(2)>JD收招開8式
OD有幾套 我自己就鐘意用5B>5C>5D>2D>OD>5D>四式>6B(1)>6D>一式>5B>2C>air combo
原則上開OD前係4hit就應該駁得晒 小技起手唔得
你話6D 比人擋完得S角可以反到o個個套路
想training mode試下係咪真係反唔到
ヨコ男 01:40 AM 10-22-16
唔夠打, 睇片學烙印中崩人既方法
見到人地用B否定但唔多明點解
好似人地檔6AB就會中
newb 01:55 AM 10-22-16
依加好似好多隻naoto
我應該係最廢o個隻
ヨコ男 10:53 PM 10-22-16

有add fd 直接入到個session啦
search都search到

識9b f 式即係堅強晒
另外個d未熟,有d亂黎
真十人€ 10:56 PM 10-22-16
試過係friend入個session 都係出同一個error,

試緊del 咗隻game再裝, 龜速dl 緊..

再裝都係唔得
上網check過,行版好似已上1.03,日版重係1.02。
newb 03:10 AM 10-23-16
多左其它人玩,呢幾日d房都無set code

格神絡印緊時d變化同擇多左之後更加唔夠打,絡左之後唔洗點玩
今集仲隨時一hi中即絡到…
ヨコ男 02:41 PM 10-23-16
Rachel咁叉大力點打
今集青蛙無招好打唔爆
都係係佢前面跳算
真十人€ 02:58 PM 10-23-16
版邊大力姐...
雖則我中央combo都係死推你埋版邊。

現況係日版開房行版invite入到,但行版開房日版invite入唔到。/\  唯有等MAI 出時日版update 去1.03
ヨコ男 04:34 PM 10-23-16
作者: 真十人€:
版邊大力姐...
雖則我中央combo都係死推你埋版邊。

現況係日版開房行版invite入到,但行版開房日版invite入唔到。/\  唯有等MAI 出時日版update 去1.03
今集回風速度同上集LAST一個VERSION比係咪快左?
真十人€ 06:08 PM 10-23-16
作者: ヨコ男:
今集回風速度同上集LAST一個VERSION比係咪快左?
係快咗,由0格去到4格由之前14秒變咗10秒。平衡2.5秒一格。

重有多咗高速回復,無用風情況下,過咗8.5秒,企係地面就會高速回復,1秒左右回一格。 因為個8.5秒係空中都count,所以有時你會見我係突然縮番去咩都唔做係到浮下浮下。
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 31 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 51  ... 最後

返回主題版面