Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-12, 11:32 PM   #251
FURIMUKI
God of Gamer
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
TOX係我唯一玩過既TO
我覺得故事係可以接受,問題係後半太超展開

個戰鬥系統係爽快,但我對BOSS仕樣好唔滿意

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 11:33 PM   #252
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Montague 查看文章
TOX1小劇透注意:

TOX如果普通咁斬開佢3部份黎睇
我"個人"覺得第一部最不知所謂,好似男女主角完全無咩目的,斷腳果PART真係可有可無

第2部一定係最好,故事突然間有第3勢力登場,都算有D驚喜

最後一PART算中規中舉,雖然係咁講,但我同呢度唔少人一樣停左嚮LAST BOSS前無玩,唔知點解無哂動力....

自己就最中意TOS同TOV,個故仔令到玩家好想一口氣玩完佢咁,人設又討好
TOX我好有動力爆左
講爆唔到既TALES
係得TOGF一隻
去到ラスタ・カナン 下層 已冇心機打

舊 06-04-12, 11:36 PM   #253
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
呀仲有

TOX講黎講去最唔滿意一定係BGM
雖然我知桜庭一向TO都係Hea做
但TOX完全超越左我可以接受既範圍

平時聽桜庭d歌淨係聽個頭已經知係佢
TOX真係一D桜庭味都冇

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-12, 11:37 PM   #254
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
呀仲有

TOX講黎講去最唔滿意一定係BGM
雖然我知桜庭一向TO都係Hea做
但TOX完全超越左我可以接受既範圍

平時聽桜庭d歌淨係聽個頭已經知係佢
TOX真係一D桜庭味都冇
最hea一定係toh

舊 06-04-12, 11:38 PM   #255
money
◆.西野司命.◆

引用:
作者: ゆり 查看文章
最hea一定係toh
最驚嚇都係TOH
CG

舊 06-04-12, 11:41 PM   #256
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: money 查看文章
最驚嚇都係TOH
CG
睇到啲人樣真係成個人呆哂連咀都唔識O
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 12:53 AM   #257
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
我玩得到後期
我白金埋

TOV因為ENDING太垃圾 (原本有期待) 所以冇開2週就放左
TOG因為冇個人設討好所以打打下又放左 (D 人設性格太白痴)
TOX可能收過TOV ENDING洗禮所以接受左, 同埋人設真係咁多集最鐘意
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-12, 12:55 AM   #258
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
白金左TOV,TOGF,實說,TOGF既白金之路真係好難頂 "
比起之下TOV真係易好多
而家我都係岩岩開始玩TOX,戰鬥真係爽好多,希望都易白金 b

舊 06-07-12, 11:37 PM   #259
ゆり

註冊日期: Nov 2004

乾脆咁算啦tox2

舊 06-08-12, 12:13 AM   #260
\ot_to/
Ultimate Gamer

PSN  IDotto_yeung
引用:
作者: Marco 查看文章
白金左TOV,TOGF,實說,TOGF既白金之路真係好難頂 "
比起之下TOV真係易好多
而家我都係岩岩開始玩TOX,戰鬥真係爽好多,希望都易白金 b
TOX超易白金~~
\ot_to/ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 11:36 AM   #261
money
◆.西野司命.◆

ルドガー・ウィル・クルスニク
兄と一緒に生活している普通の青年。家事をこなし料理の腕前はかなりのもの。

エル・メル・マータ
しっかり者で活発な少女。願いを叶える「カナンの地」を目指して、旅をしている。

舊 06-09-12, 10:19 PM   #262
money
◆.西野司命.◆

[PS3]テイルズオブヴェスペリア Tales of Vesperia ToV(PS3 THE BEST)
BLJS-50024
価格 3,799円 (税込)
機種:PS3
発売日:2012/08/02

[PS3]テイルズオブグレイセスF Tales of Graces f ToGf(PS3 THE BEST)
BLJS-50023

舊 06-09-12, 11:34 PM   #263
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
引用:
作者: money 查看文章
[PS3]テイルズオブヴェスペリア Tales of Vesperia ToV(PS3 THE BEST)
BLJS-50024

[PS3]テイルズオブグレイセスF Tales of Graces f ToGf(PS3 THE BEST)
BLJS-50023
終於肯出TOV the best啦!
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-12, 11:36 PM   #264
張五飛
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
Tales of Vesperia ToV(PS3 THE BEST)
yeah 唔洗成6舊水la
張五飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 12:23 AM   #265
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
http://lalabitmarket.channel.or.jp/p/121957/

I .G 同ufotable 的對比...?

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 06-10-12 12:25 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 12:47 AM   #266
Avelcain
Game Master

THE BEST包唔包DLC?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 01:36 AM   #267
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
TOV 買左成兩年都未開玩
終於都肯出the best
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-12, 11:38 AM   #268
野良猫
肥倫

引用:
作者: funnyfun 查看文章
Bngi有咁佛心?
就算包我諗都係送一兩件衫
舊 06-10-12, 11:55 AM   #269
wailala19
Insane Gamer
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
引用:
可能只包回復藥之類既DLC
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 10:58 AM   #270
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
笨大邊會有D咁既野
獨佔作品轉多平台就"可能"會包既
dust11 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 12:12 PM   #271
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
nbgi既the best一定唔包dlc
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 01:16 PM   #272
Cucu
Game Master

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDcululu
唔好有捷度走出黎就得,條友好鬼似基拉

U.C.0096 PROJECT UC / La+
Cucu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 01:37 PM   #273
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
豬度本身發情期我都仲頂到
但係代永翼把聲我真係頂唔到,真係好憎佢把聲,好討厭
我聽親都起雞皮,我唔識形容,但好噁心...
(純粹真係聲線問題,冇其他原因)

舊 06-11-12, 01:51 PM   #274
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: STRIFE 查看文章
豬度本身發情期我都仲頂到
但係代永翼把聲我真係頂唔到,真係好憎佢把聲,好討厭
我聽親都起雞皮,我唔識形容,但好噁心...
(純粹真係聲線問題,冇其他原因)
+1
聲質問題,好受
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 07:23 PM   #275
野良猫
肥倫

代永把聲太過弱氣,就連講招式名都弱氣過人

純好奇
講開聲優我發覺好似只有杉田出現過响兩個唔同作品度(唔計續作形式作品)
其實仲有冇其他聲優係重覆使用過?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「テイルズ オブ ゼスティリア」完全新作TVアニメ化!2016年公開放送! 武藤遊戲 日本動漫畫討論版 236 07-12-19 11:18 AM
[3DS] Code of Princess (コード・オブ・プリンセス) | 日版已售, 美版10月9日發售 romrom2004 手提遊戲機討論版 138 06-25-13 06:38 AM
[NDS] エンブレムオブガンダム 神祕人1號 手提遊戲機討論版 60 06-10-08 12:05 AM
[NDS] Emblem of GUNDUM(エンブレム オブ ガンダム) 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 1 09-22-07 07:52 PM
テイルズ オブ ハルモニア money 電視遊戲討論版 11 10-10-06 11:23 PM

現在的時間是 06:30 PM

手機版 | APP版