Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 10-27-19, 07:53 PM   #26
Rv250
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: ahleung 查看文章
睇得好唔爽既黑暗童話

想睇母女親情感動下.
但唔覺得阿女好愛黑魔后, 特別初段D表情語氣好似只係嫌呢個阿媽煩.
然後一出事就第一時間幫外人懷疑阿媽.

想睇黑魔后大開殺戒爽下.
但佢又處處顧住阿女感受忍住忍住.

想睇好人大反擊奸角出番啖氣.
但尾段戰鬥好人死得仲多, 奸角無乜死過.

唔明點解有隻火鳯凰出左黎就雙方停晒手和解.
黑翼族見到英雄番生唔係應該士氣大振打得落力D咩; 人類見到有隻大怪物打爛塔頂危害皇后唔係應該奮起反抗咩 (或者嚇到逃走).
睇唔到停手既理由嚮邊, 好似夠鐘散場所以停咁.

然後剛剛先互相撕殺緊, 教堂玩到民族大屠殺咁殘忍, 死左咁多人, 成個城堡屍體血跡都應該唔少, 你班人竟竟開開心心舉行婚禮, sell 溫馨幸福大團員, sorry我真係投入唔到. 阿樹妖阿藍妖精真係死得好慘, 連憑弔都無.

最後大戰

黑魔后應該係見到王子想同某黑翼和解, 覺得關係仍然有得補救所以冇咁重手

結尾兩隻妖精個反應, 啲粉可能只係還原肉身去本來狀態,精神係長存嘅

至於點解同一日死一堆人又搞婚禮就理解唔到
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-19, 07:41 PM   #27
yuhchan5
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDmartinchan1986
XBox Live GamertagMrMidatumn
我覺得唔差ge,係好唔鍾意睡公主成個港女同大愛左膠
yuhchan5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-20, 12:23 AM   #28
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
留意到第二集Maleficent: Mistress of Evil係iTunes做緊特價賣$48,
有iTunes Extras等追加內容,不過最高得HD畫質。
IDGAF 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Disney Universe neo 電視遊戲討論版 7 11-19-11 06:31 AM
[Wii] Disney Sing It 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 07-21-08 09:45 AM
[多機種] [Wii,PS2]Disney Princess(用Wii Remote化身Disney公主) 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-18-07 11:27 PM
Disney Magic syncmaster Neo Music UNIVERSE 2 01-11-05 12:09 PM
DISNEY 巨蛋 cfchow 收藏品討論版 2 05-10-04 02:18 PM

現在的時間是 10:47 PM

手機版 | APP版