Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-17, 01:56 PM   #201
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 阿聰 查看文章
死港任,好做唔做,唔應做就去做,所以我支持水貨係冇錯!

同意,我依家盡可能都買日森!

其實宝X今次真係好肉酸,為保嗰兩日自家利益唔討論,但那文革式舉報簡直不知所謂,一d都唔似香港人處理手法!咁大件事咁,自己公司搵team人出去查啦!我覺得港任俾哂呢間自以為是的公司咁玩落去,不如自己攞番嚟自己攪啦!

Sent from my iPhone using Gaforum
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:03 PM   #202
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: 貓太部 查看文章
點解外國d game評分仲未出?
上次zelda咁早,今次game都出,仲未有?
https://www.gamefaqs.com/boards/1897...witch/75892882

引用:
They told us October 26, 6:00am PST. Cheers.
小道話出之前一日先解review embargo
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:09 PM   #203
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Terry Sham 查看文章
大勢所趨,指日可待。
好難講, 老任輸過一次, 應該唔會亂用錢, 特別係香港市場又唔係大~

舊 10-25-17, 02:12 PM   #204
AhTin
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2012
直播 --> 美任日任 --> 港任 --> 管好貨源 --> 提前北上失敗 --> 水貨就到港 --> 港行出貨阻水貨入港 --> 收貨唔賣得水貨又Say了No --> 水貨直上大陸 --> 正日過多行貨炒唔起

如有雷同,實屬巧合
AhTin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:15 PM   #205
littlesweet
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: sugoteam 查看文章

其實宝X今次真係好肉酸,為保嗰兩日自家利益唔討論,但那文革式舉報簡直不知所謂,一d都唔似香港人處理手法!咁大件事咁,自己公司搵team人出去查啦!我覺得港任俾哂呢間自以為是的公司咁玩落去,不如自己攞番嚟自己攪啦!

Sent from my iPhone using Gaforum
支持得獎者開名, 直播得獎感受
littlesweet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:31 PM   #206
DreamyLuigi

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: sugoteam 查看文章

佢地果時自己帶頭炒機. 要人地食骨
賣比大陸人就唔洗排隊, 個價任佢定
宜家就係到扮正義警察, 咁都得...

DreamyLuigi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:34 PM   #207
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 12號四分衛 查看文章
https://www.gamefaqs.com/boards/1897...witch/75892882

小道話出之前一日先解review embargo
又會分數都要等解禁~
貓太部 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:35 PM   #208
lkw2005

註冊日期: Jun 2013
引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章

其實經過FIFA18 _狗事件後,以後都唔會再係金源度買野
lkw2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:38 PM   #209
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
我o係FB Switch 版睇見有人話偷跑o左

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:41 PM   #210
貓太部
Crazy Gamer

從種種跡象睇,應該真係跑了~
舊 10-25-17, 02:43 PM   #211
wong0622

註冊日期: Jan 2012
Wii U IDwong0622
3DS Friend Code3265 5713 2783
MK 同 SSP 應該陸續流出, 開始多偷跑貼圖
378-398, 歐版日版都有

係Bo源先諗得出呢D舉報有賞嘅 on9 政策, 紅衛兵咩
wong0622 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 02:43 PM   #212
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:

食骨呢樣有幾成真我個人好有疑問...., 唔好太天真信哂網上面講傳言~

舊 10-25-17, 02:53 PM   #213
littlesweet

相信舖有貨,唔跟規舉既大家會比晒條友放上網, 地鐵交收幫手散, 真係等多兩日先打仗?

跟規舉既就睇住人地出貨, 自己坐..............
舊 10-25-17, 02:53 PM   #214
AhTin

引用:
作者: Eking 查看文章
食骨呢樣有幾成真我個人好有疑問...., 唔好太天真信哂網上面講傳言~
食骨如果唔係真,唔通鋪頭成舊水入Amiibo返來賣10蚊咩

3DS 火紋限定,你估真係跌到299咩
舊 10-25-17, 03:02 PM   #215
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
有ssp舖係fb post開賣$400
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 03:08 PM   #216
littlesweet

一陣放工應該好多人在MK, SSP, YMT 地鐵交收呢隻GAMES............
舊 10-25-17, 03:14 PM   #217
eddiecwk

註冊日期: Dec 2004
Amiibo 吉之島, APITA 賣 $75. 正價。佢地可以賣100-160。咩代理

eddiecwk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 03:25 PM   #218
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: littlesweet 查看文章
一陣放工應該好多人在MK, SSP, YMT 地鐵交收呢隻GAMES............
我諗其實地區都好快會有得買
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 03:28 PM   #219
DreamyLuigi

引用:
作者: AhTin 查看文章
食骨如果唔係真,唔通鋪頭成舊水入Amiibo返來賣10蚊咩

3DS 火紋限定,你估真係跌到299咩

食骨真架

舊 10-25-17, 03:29 PM   #220
DreamyLuigi

引用:
作者: eddiecwk 查看文章
Amiibo 吉之島, APITA 賣 $75. 正價。佢地可以賣100-160。咩代理

真係離晒譜
aeon 75$都賺緊錢. 佢地係賺多100%
咁嘅代理好意思學人貼大字報, 收皮啦

舊 10-25-17, 03:29 PM   #221
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 天野 查看文章
唔俾偷跑
咁早派貨做咩野呢?
倉租都唔想蝕?

水貨其實係香港合唔合法?
唔怪得之好多鋪都冇賣水貨
原來係代理問題
早派唔代可以早賣.
早派貨就唔駛正日一次過至送貨, 人手問題.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-17, 03:32 PM   #222
貓太部
Crazy Gamer

已經好多地方有得賣
我諗x源要出來再發表吓:今日正式開賣···
如果唔係點對得住幫佢攞咗貨嘅鋪,
睇住人地水貨食頭水,幫佢攞貨就要來坐艇⋯
始終中國人嘅地方就要跟中國人嘅玩法⋯
舊 10-25-17, 03:32 PM   #223
AhTin

引用:
真係離晒譜
aeon 75$都賺緊錢. 佢地係賺多100%
咁嘅代理好意思學人貼大字報, 收皮啦

鋪頭入貨都唔止75,Amiibo真係最大證據
舊 10-25-17, 03:36 PM   #224
DreamyLuigi

引用:
作者: AhTin 查看文章
鋪頭入貨都唔止75,Amiibo真係最大證據

買開果間鋪頭都係咁講

舊 10-25-17, 03:37 PM   #225
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
重點已經由偷唔偷跑,變左代理點拆呢單野
但獨市生意,最後點做都係wfc
唔俾賣D舖都無計驚以後拎貨煩
俾賣老任都吹唔漲,要搵大陸錢就要靠香港散上去

除非即刻拉隊落場邊間賣就叫海關封邊間,不過又無例入到
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[WiiU] New Super Mario Bros. U / New Super Luigi U neo2046 電視遊戲討論版 116 09-10-13 09:28 AM
[任天堂] 宮本茂:我最喜愛的Mario 遊戲是 "Super Mario World" neo2046 電視遊戲討論版 5 11-13-10 08:32 PM
Super Paper Mario討論區(Mario首次在Wii上當主角,大玩2D、3D交替) mario0606 攻略及心得交流區 107 09-11-07 06:35 PM
[GBA]Super Mario advance 4 圖片 (= FC Mario Bros 3) neo2046 手提遊戲機討論版 24 07-07-03 12:28 PM
[GBA]Super Mario Advance 4+逆轉裁判3+Mario Kart新作?? 神祕人1號 手提遊戲機討論版 8 05-13-03 03:39 AM

現在的時間是 12:52 PM

手機版 | APP版