Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-22-16, 11:16 AM   #25876
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
咦?
我睇日站講妖后個B卡
向後滑Moonwalk原來係bug黎? 仲要比人修正左?

有冇師兄去驗證下?
好多網民話好可惜

舊 11-22-16, 11:44 AM   #25877
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
咦?
我睇日站講妖后個B卡

有冇師兄去驗證下?
好多網民話好可惜
係未修正, 仍然在滑行背著敵人(moonwalk) 中
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 11:58 AM   #25878
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
完全係月光族

剛爆8箱打回來個6000幾萬瞬間又變成100萬
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 12:04 PM   #25879
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: casio 查看文章
最多一次三毛,感覺overkill後打多幾下會跌多D嘢.....定係只有我唔知道
完全係錯覺。

FGO由入場個刻就確定了掉落物
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 12:05 PM   #25880
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: digiharuka 查看文章
係未修正, 仍然在滑行背著敵人(moonwalk) 中
係喎 我無睇晒d留言

パトラのムーンウォークはBBとかで敵陣行ったあと戻ってくる時のBだけだったはずが自陣でも発生してたのがバグ
今でもBBやQBで見られるけどたまにまだ自陣ムーンウォークするから直りきってない

呢個最後有講未修好

舊 11-22-16, 12:06 PM   #25881
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: digiharuka 查看文章
1手 掉2個位, 即理論值最大10條
我一隻手跌左3條x)

此篇文章於 11-22-16 12:14 PM 被 heyman774 編輯。
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 01:23 PM   #25882
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
維護完之後會唔會黎個突襲式pick up

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 01:31 PM   #25883
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
可以用聖杯啦
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 01:46 PM   #25884
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
維護完之後會唔會黎個突襲式pick up
應該唔會
會星期三更新個野先有..正路上

舊 11-22-16, 01:46 PM   #25885
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
最後爆了7箱半(計埋sub 13箱
毛真係未試過掉2條

FGO可以繼續養生(仲EXTELLA緊

引用:
作者: 小嘉 查看文章
可以用聖杯啦
等睇大師找數

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 01:51 PM   #25886
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
應該唔會
會星期三更新個野先有..正路上
好想講"佢出乜都唔會抽"

歡迎pm查詢、預約
舊 11-22-16, 01:59 PM   #25887
蛋撻王子
功德完滿

引用:

入Maintain了
唔好諗咁多

(一陣5 6點refresh啦你 )

舊 11-22-16, 02:01 PM   #25888
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

引用:
唔出女就謝天謝地

舊 11-22-16, 02:04 PM   #25889
psidef

註冊日期: Apr 2007
最後只係清咗兩個箱.

引用:
作者: 夜貓 查看文章
唔出女就謝天謝地
唔出限定就謝天謝地

舊 11-22-16, 02:12 PM   #25890
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

引用:
作者: psidef 查看文章
最後只係清咗兩個箱.

唔出限定就謝天謝地
呀...佢出金時我都死orz

舊 11-22-16, 02:21 PM   #25891
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:

入Maintain了
唔好諗咁多

(一陣5 6點refresh啦你 )

引用:
作者: 夜貓 查看文章
唔出女就謝天謝地
唔出女就謝天謝地+1

歡迎pm查詢、預約
舊 11-22-16, 02:30 PM   #25892
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
原來明天日本是假期維修才提早到今天,所以要不今天有新池不然都應要長草一周啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 02:39 PM   #25893
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
2小時的維護都預左咩都無......繼續升d倉管3~4星角~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 03:16 PM   #25894
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
咦?
我睇日站講妖后個B卡

有冇師兄去驗證下?
好多網民話好可惜
Moonwalk竟然係bug?
我仲以為係特登既?

咁阿周那射射下去左後面又係唔係bug?

最攪笑係呢d bug竟然咁耐都未fix
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 03:59 PM   #25895
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

果然有pick up突擊

歡迎pm查詢、預約
舊 11-22-16, 03:59 PM   #25896
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
嘩!天草up wwwwwwww

真係多謝晒可以專心養生

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 03:59 PM   #25897
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
天草四郎PICK UP.........

下星期就聖誕EVENT....

聖誕(11月)

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 11-22-16 04:03 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 04:00 PM   #25898
casio
Ultimate Gamer

-Del-

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾

此篇文章於 11-22-16 04:02 PM 被 casio 編輯。
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 04:04 PM   #25899
鐵之侍

感恩天草拯救世人(個錢包), 最少又可休養一個星期啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-16, 04:04 PM   #25900
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
個UP係1日ONLY....即係每日一角色

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:33 PM

手機版 | APP版