Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 買賣專區 > 水★專區

主題工具 顯示模式
舊 05-07-10, 01:05 PM   #26
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: tommy1987 查看文章
星人兄~~~
想order 沙漠高達同重炮高達~~~ 當然要連埋星人特典>.<
http://page4.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/d104696085
http://page8.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h141497850

請pm報全價(我想問做會員係咪有第2個價~~如果係我想做埋)
謝謝
首先好開心認識你
我地Lee到D網友睇多砌少
近乎係零交流

我夜少少PM報価給你

P.S.你點知我Yahoo ID架?

舊 05-07-10, 04:39 PM   #27
tommy1987
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDxeno1987
引用:
作者: ★星人DX★ 查看文章
首先好開心認識你
我地Lee到D網友睇多砌少
近乎係零交流

我夜少少PM報価給你

P.S.你點知我Yahoo ID架?
小弟有心要搵你d件.....當然要做少少research
我本身係諗住就算你唔賣比我....我都會照搵人代bid ~....again 質數先係我想要ga 野

同埋我見你d 件好少有成品相.......實在係可惜~~如果你唔介意的話..小弟用gk-power件的完成品希望可以係首辦改件討論區度post (係你blog亦可=.=+) ....起碼可以比人睇下成品係點 (因為我之後都會keep 住買你d 件 )
小弟對上色都ok 有信心的= =
少少作品相
http://i173.photobucket.com/albums/w...DSC_9105_1.jpg>>
http://i173.photobucket.com/albums/w...7/DSC_8767.jpg>>
http://i173.photobucket.com/albums/w...7/DSC_9057.jpg>>
http://i173.photobucket.com/albums/w...7/DSC_7087.jpg>>
tommy1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-07-10, 06:32 PM   #28
★星人44★
Moderator

引用:
小弟有心要搵你d件.....當然要做少少research
我本身係諗住就算你唔賣比我....我都會照搵人代bid ~....again 質數先係我想要ga 野

同埋我見你d 件好少有成品相.......實在係可惜~~如果你唔介意的話..小弟用gk-power件的完成品希望可以係首辦改件討論區度post (係你blog亦可=.=+) ....起碼可以比人睇下成品係點 (因為我之後都會keep 住買你d 件 )
小弟對上色都ok 有信心的= =
少少作品相
http://i173.photobucket.com/albums/w...DSC_9105_1.jpg>>
http://i173.photobucket.com/albums/w...7/DSC_8767.jpg>>
http://i173.photobucket.com/albums/w...7/DSC_9057.jpg>>
http://i173.photobucket.com/albums/w...7/DSC_7087.jpg>>
唔係好少、係得煌めきの白一隻ONLY T∇T
重要係正樹さん砌的
我日本D客話如果有色件起碼賣多2、3倍...
可惜我真係再無時間同能力去砌埋色件

如果你真係可以比你D相我放Blog放Action
我真係会好感謝你

舊 05-07-10, 07:02 PM   #29
tommy1987

引用:
唔係好少、係得煌めきの白一隻ONLY T∇T
重要係正樹さん砌的
我日本D客話如果有色件起碼賣多2、3倍...
可惜我真係再無時間同能力去砌埋色件

如果你真係可以比你D相我放Blog放Action
我真係会好感謝你
我個人當然無問題
就由隻GP04開始...小弟努力打磨中= =
舊 05-10-10, 12:26 PM   #30
★星人44★
Moderator

引用:
我個人當然無問題
就由隻GP04開始...小弟努力打磨中= =
可惜04我巳經差不多售清(得返兩隻
係日本D熟客口頭留佐無要的貨

睇下有無特典パーツ多先

舊 05-13-10, 12:23 AM   #31
sunny0122hk
Junior Member

註冊日期: Mar 2008
星人兄~~我想問隻龍神丸點ar? 等了差不多2年多個月了.... =.=

舊 05-13-10, 11:28 AM   #32
★星人44★
Moderator

引用:
作者: sunny0122hk 查看文章
星人兄~~我想問隻龍神丸點ar? 等了差不多2年多個月了.... =.=
之前折件放入盒之後
依家都未執返齊晒D件出黎...

舊 05-16-10, 12:24 AM   #33
angelite887

註冊日期: Mar 2008
引用:
之前折件放入盒之後
依家都未執返齊晒D件出黎...
禁即係要等多幾耐到呢?
angelite887 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-10, 10:26 AM   #34
tommy1987

星人= =
其實隻dijeh 幾時出貨? 同埋最緊要幾$
舊 06-09-10, 10:32 AM   #35
★星人44★
Moderator

引用:
作者: angelite887 查看文章
禁即係要等多幾耐到呢?
家下先睇到、Sorry
要比一個好確実Ge時間我真係比唔到

依家有D圖重新画過
本月尾会再開工

舊 06-09-10, 10:37 AM   #36
★星人44★
Moderator

引用:
星人= =
予6月尾~7月中
価$收PM

舊 06-09-10, 10:48 AM   #37
tommy1987

引用:
予6月尾~7月中
価$收PM
收到pm 會買
想再問隻你隻zii 係咪一定無得買=.=
舊 06-09-10, 10:52 AM   #38
★星人44★
Moderator

引用:
收到pm 會買
想再問隻你隻zii 係咪一定無得買=.=
最大問題係堆パーツ我会唔会起模
我有個色件客睇佐個頭同少少上半身相
即比半打Order我(←我無話出又無価錢咁都有得落!?)

舊 06-09-10, 10:56 AM   #39
tommy1987

引用:
最大問題係堆パーツ我会唔会起模
我有個色件客睇佐個頭同少少上半身相
即比半打Order我(←我無話出又無価錢咁都有得落!?)
咁就開模la~~~ 市場反應咁positive
最緊要開左我有得買
舊 06-12-10, 11:19 AM   #40
newzion

註冊日期: Jun 2010
引用:
星人= =
星人你好, 我想問你隻DIJEH同原裝有幾多吾同? 我係香港, 可以買埋? 幾錢?
newzion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-10, 11:30 AM   #41
★星人44★
Moderator

引用:
最緊要開左我有得買
但係其実我唔係太鐘意ZⅡ設定
我驚改改下成隻變佐做Z-PLUS...

引用:
作者: newzion 查看文章
星人你好, 我想問你隻DIJEH同原裝有幾多吾同? 我係香港, 可以買埋? 幾錢?
有D乜野改佐你可以睇我日誌内的説明
http://blog.roodo.com/gk_power/archives/cat_647003.html

会較GAF祥細、不過全日文
価錢照我日本定価¥9000匯算返港元

不過我香港只賣幾位熟客only

舊 06-12-10, 11:43 AM   #42
newzion

引用:
但係其実我唔係太鐘意ZⅡ設定
我驚改改下成隻變佐做Z-PLUS...

有D乜野改佐你可以睇我日誌内的説明
http://blog.roodo.com/gk_power/archives/cat_647003.html

会較GAF祥細、不過全日文
価錢照我日本定価¥9000匯算返港元

不過我香港只賣幾位熟客only
¥9000匯算返港元 <--- hkd770.00 ?
同SMS個隻修改版不一樣? 他們用ver.1去改,
而你用ver.2改?

Oh, 即係冇得買? 要去日本yahoo BIB?
舊 06-12-10, 11:49 AM   #43
★星人44★
Moderator

引用:
¥9000匯算返港元 <--- hkd770.00 ?
同SMS個隻修改版不一樣? 他們用ver.1去改,
而你用ver.2改?

Oh, 即係冇得買? 要去日本yahoo BIB?
其他廠的件我不評論...
我係用ver.2.0改修的

你能和tommy1987一様
保証不用作翻上翻用途嗎?

舊 06-12-10, 11:59 AM   #44
newzion

引用:
其他廠的件我不評論...
我係用ver.2.0改修的

你能和tommy1987一様
保証不用作翻上翻用途嗎?
YES
舊 06-12-10, 12:02 PM   #45
newzion

引用:
YES
保証自用.
舊 06-12-10, 12:09 PM   #46
★星人44★
Moderator

引用:
保証自用.
価錢$765
我連絡電話92526874

予6月尾派貨
Thx

舊 06-12-10, 12:21 PM   #47
newzion

引用:
価錢$765
我連絡電話92526874

予6月尾派貨
Thx
PM you.
舊 06-15-10, 10:10 PM   #48
Gundam@EFSF
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
BTW, I esp. love the nose of your version, more Dijeh!
Gundam@EFSF 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-10, 07:07 PM   #49
★星人44★
Moderator

引用:
最緊要開左我有得買
你訂隻dijeh要7月20日先有貨
因為我遅佐比隻原件比T-Works老細
而T-Works老細近排又多Order
所以要19号先有貨比我......○| ̄|_

引用:
由於一路都Check唔到你有入数
我又無乜貨
所以你要就要自己上Yahoo Bi
Sorry

此篇文章於 06-27-10 07:21 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-28-10, 12:54 AM   #50
tommy1987

引用:
你訂隻dijeh要7月20日先有貨
因為我遅佐比隻原件比T-Works老細
而T-Works老細近排又多Order
所以要19号先有貨比我......○| ̄|_