Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-05-17, 11:33 AM   #38926
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
如無意外應該明天是1.5-3吧~?

又冇生放又盛
我all in哂成副身家買繼續養生

舊 09-05-17, 11:39 AM   #38927
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: digiharuka 查看文章
[繼續估錯] 我買繼續養草.... 肥料和$大缺中 [/繼續估]
引用:
作者: Sar8 查看文章
又冇生放又盛
我all in哂成副身家買繼續養生
係喎 依家興每次生放送一章節
唔記得左添

舊 09-05-17, 11:49 AM   #38928
Sar8
The One

今個星期應該有情報既情報

舊 09-05-17, 05:03 PM   #38929
蛋撻王子
功德完滿

Fate/Grand Order「デスジェイル・サマーエスケイプ ~罪と絶望のメイヴ大監獄2017~」母親節快樂!

http://news.fate-go.jp/2017/nerosai3/

舊 09-05-17, 05:06 PM   #38930
Sar8
The One

拿,唔抽布姐要等多一年

舊 09-05-17, 05:07 PM   #38931
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
布姐

然而沒有4星尼祿 ...
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 05:08 PM   #38932
蛋撻王子
功德完滿

Fate/Grand Order「デスジェイル・サマーエスケイプ ~罪と絶望のメイヴ大監獄2017~」母親節快樂!

特殊なスキルの使用など通常とは違う攻撃パターンを持った敵に、コンティニュー不可の制限付きで挑む超高難易度クエストです。
「ネロ祭再び ~2017 Autumn~」の超高難易度クエストはパーティに編成制限が設けられます。

【パーティの編成制限について】
「ネロ祭再び ~2017 Autumn~」 エキシビションクエストでのパーティの編成制限は、パーティ編成を行う際、パーティメンバーと同一のサポートサーヴァントがいた場合、出撃不可となります。
※同名のサーヴァントでも〔オルタ〕やクラスが異なる場合は編成可能です。

只封相同

■日時
2017年9月6日(水) 13:00~

又要開盤了

此篇文章於 09-05-17 05:14 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 05:11 PM   #38933
Sar8
The One

今次就係聖誕果隻抽箱制?

舊 09-05-17, 05:13 PM   #38934
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 05:14 PM   #38935
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
水著已經荷包重創
而家就同我講出嫁王
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 05:19 PM   #38936
細路翔
The One

反正8號先單PU兩隻尼祿

布姐就交比你地啦

英國說大家抱團死
舊 09-05-17, 05:21 PM   #38937
tsddr
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
末中過4星尼祿,睇黎今期要抽番張

アイドルマスター シンデレラガールズ スターライトステージ
ID: 475220148

Fate/Grand Order ID: 973296528

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜 ID: 230398912

ドラゴンボールZ ドッカンバトル ID: 1126067984
tsddr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 05:25 PM   #38938
細路翔
The One

希望今次入2000石有一隻嫁王咁大罷啦(FLAG

但8號個池先開始有嫁王

好彩手上有隻四星到時大爆死都有得玩換衫呃自己...

英國說大家抱團死

此篇文章於 09-05-17 05:31 PM 被 細路翔 編輯。
舊 09-05-17, 05:26 PM   #38939
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
冇4星尼祿
有奶光唔抽布姐啦
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 05:35 PM   #38940
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
除布姐其他金單鎗也有了,不過還是想要她(蒼銀眾欠她齊人)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 05:36 PM   #38941
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
而家忽然布姐
唔通之後開贋作

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 05:48 PM   #38942
psidef

註冊日期: Apr 2007
布姐寶2咗, 4星尼祿又有......係有啲想要張5星禮裝

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
而家忽然布姐
唔通之後開贋作
你係都等翔仔抽完先講啦

舊 09-05-17, 05:56 PM   #38943
細路翔
The One

嫁王同黑貞要揀既話一定係嫁王

因為我已經唔靠黑貞都夠腳打

中埋嫁王我就可以前排擺晒三隻尼祿然後暫時轉無課

除非咁唔人道咁快比佢又嘔多隻尼祿出黎

英國說大家抱團死

此篇文章於 09-05-17 05:59 PM 被 細路翔 編輯。
舊 09-05-17, 06:53 PM   #38944
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: Sar8 查看文章
今次就係聖誕果隻抽箱制?
等左抽箱好耐
見到list果堆技石,仲要有頁証鎖,即刻入左2packs準備全力抽箱
冒住被炒風險都要邊上班邊刷

舊 09-05-17, 07:24 PM   #38945
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
無4星尼祿+1
營運擺明追打

舊 09-05-17, 09:24 PM   #38946
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
我有4星ネロ、不過LV1...

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-17, 11:48 PM   #38947
gingq7

註冊日期: May 2008
- 尼祿親女兒, 剛剛先尼祿做主角, 跟住又尼祿祭, 睇黎萬聖3和聖誕3都會繼續有

- 尼祿祭我係十分buy既, 上次問卷問邊個活動最好我係填尼祿祭2, 因為尼祿祭2果7關係真係有難度有neta有設計, 我到而家都仲記得果7關係: 12命B叔,魔龍對不起,百殺夜行,師匠師徒,梅芙+一堆卒,外掛金閃,尼祿+一堆
連有咩特能我都仲記得, 係極少數印象深刻的活動之一, 其他活動例如伯爵高難度, 我真係唔記得打過d乜

- 今次繼續有箱刷, 而且仲要係技石, 仲要剛剛送完30金果, 睇黎又要刷爆佢...

- 暫時好似每個活動都送靈衣, 唔知係好事定壞事...

此篇文章於 09-05-17 11:53 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-17, 02:36 AM   #38948
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
估唔到咁快有event仲要抽箱,希望可以刷到50箱
引用:
■日時
2017年9月6日(水) 13:00~
已經唔夠膽寫幾時開波
引用:
作者: 細路翔 查看文章
引用:
反正8號先單PU兩隻尼祿

布姐就交比你地啦
恭喜你又可以再抽過
引用:
作者: gingq7 查看文章
- 暫時好似每個活動都送靈衣, 唔知係好事定壞事...
有好有唔好,好就係可以換衫叫有返d新意,亦可以迫你升返你唔得閒升o既人(要Lv Max先可以換衫)
唔好就一定係少左人出,之前好似話整一個人要1個月時間,靈衣唔洗重新整模組,可以節省少少?
我到而家都想佢出無銘(或エミヤ著extra件衫都好),但而家就應該係靈衣就算

舊 09-06-17, 09:58 AM   #38949
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
中埋嫁王我就可以前排擺晒三隻尼祿然後暫時轉無課
我真係咁做緊喎

轉無課我就講唔出啦,繼續做住福袋派先.
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-17, 12:37 PM   #38950
細路翔
The One

咁後排應該放埋三隻龍娘先正路

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:15 AM

手機版 | APP版