Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 06-15-07, 11:24 AM   #1
arslan
Insane Gamer
高級新手

註冊日期: Oct 2005
問路-去機場超級一號貨站

請問有冇人知荃灣點去機楊超級一號貨站? 去開機場d巴士入唔入? 還是要去了機場再轉車入?謝謝
arslan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 11:41 AM   #2
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: arslan 查看文章
請問有冇人知荃灣點去機楊超級一號貨站? 去開機場d巴士入唔入? 還是要去了機場再轉車入?謝謝
A車唔去一號貨站的, 而在荃灣去一號貨站的直車只有N31(通宵).

可以搭E31或者地鐵去到東涌, 再轉S52, 在機場空運中心落, 過馬路去對面就係

Rice

此篇文章於 06-15-07 11:43 AM 被 riceking 編輯。
riceking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 12:34 PM   #3
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: riceking 查看文章
A車唔去一號貨站的, 而在荃灣去一號貨站的直車只有N31(通宵).

可以搭E31或者地鐵去到東涌, 再轉S52, 在機場空運中心落, 過馬路去對面就係

Rice
東涌轉S64可以直接嚮T1門口落.

舊 06-15-07, 01:14 PM   #4
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
見工嗎?

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 08:51 PM   #5
daimonster
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
1/ E31荃灣 去到青馬個交匯處再免費轉E32, E41, E42, E34 etc 直達超級一號 Hactl
2/ 東涌MTR轉S64 / S52
daimonster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 11:53 PM   #6
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
搭 E車 難預時間, 最好搭 mtr 入東涌再轉巴士.

HACTL.. (遠.... )

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-07, 11:55 PM   #7
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: t-cup 查看文章

咁樣好貴播
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-07, 04:11 AM   #8
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: t-cup 查看文章

當你日日搭就唔難
講真,mtr都要預時間
非煩忙時候0既東涌線+s64
你搭過就知乜事
佢吹脹到唔係架架去東涌\

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-07, 10:56 AM   #9
daimonster
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: vov430 查看文章
當你日日搭就唔難
講真,mtr都要預時間
非煩忙時候0既東涌線+s64
你搭過就知乜事
佢吹脹到唔係架架去東涌\
東涌MTR去東涌8分鍾一班
S64就更冇譜

我返國泰城附近會明白苦況
daimonster 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
desperate!! 問路 :404: 邪教教主 ~清談館~ 4 01-06-07 04:44 PM
[問路]上水去山景北 ll_layer ~清談館~ 15 11-15-06 12:25 AM
問路, 由大埔去大埔工業村大宏街點去好﹖ luciferdark ~清談館~ 7 10-30-06 09:22 AM

現在的時間是 09:58 AM

手機版 | APP版