Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-07-15, 07:48 PM   #2801
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
樓上個機率唔科學
之前無活動懶左成個星期無開歌練,依家打活動炒到好似唔識玩咁,有無退化得咁快

舊 12-07-15, 09:53 PM   #2802
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
M+460C果邊真係壁....值LV30+
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 10:27 PM   #2803
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
\ 生放完場 /
鹿兒島中二wwww

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 10:34 PM   #2804
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

完全唔記得有生放送....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 10:45 PM   #2805
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
仲要好多NB既廣告添
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 11:03 PM   #2806
廢人
The One

比佢地玩到加時算係咁

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-15, 11:48 PM   #2807
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
M+ 轉調個下真係落閘位
除左你用Tab 過

舊 12-07-15, 11:57 PM   #2808
JMi

註冊日期: Feb 2011
睇片d猩猩可以拆條梯4321係右左右左咁去 雙指公都連到

我呢d人類都係餡蜜左佢算

舊 12-08-15, 09:35 AM   #2809
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: JMi 查看文章
睇片d猩猩可以拆條梯4321係右左右左咁去 雙指公都連到

我呢d人類都係餡蜜左佢算
當slide 横掃佢當miss 定咩??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-15, 10:26 AM   #2810
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
如果正常機率都係大大咁5%的話
我呢D平民都可能會課下... 鬼巨都應該唔洗棄先
前200 4張, 後200 0張 唔再十跳

引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
今日去艦娘cafe,見4抽中晒金剛4姐妹,於是有個好好既藉口去課金搵俄妹啦~
貢品 :)

成功中目標

新增戰力

8抽結果

點解我抽唔到

此篇文章於 12-08-15 10:29 AM 被 kimtch 編輯。
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-15, 11:14 PM   #2811
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

3個月接近100日終於中o個1.5%

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-08-15, 11:43 PM   #2812
JMi

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
3個月接近100日終於中o個1.5%
恭喜6000石1張SSR
引用:
作者: kimtch 查看文章
前200 4張, 後200 0張 唔再十跳
點解我抽唔到
你當400抽唔中暗咖都係差唔多吧啦... lol
10跳保底 我已經唔知有定無先係良心...
但ios個銷售上個月砌底左pad了
引用:
作者: J+1 查看文章
當slide 横掃佢當miss 定咩??
由手機版發出
試左 miss

無試過完整連到成段
樓梯夾硬連到次但之後做唔返連續同時押....

舊 12-09-15, 01:38 AM   #2813
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: kimtch 查看文章
點解我抽唔到
撞彩啫

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 01:47 AM   #2814
kimtch

引用:
恭喜6000石1張SSR

你當400抽唔中暗咖都係差唔多吧啦... lol
10跳保底 我已經唔知有定無先係良心...
但ios個銷售上個月砌底左pad了

試左 miss

無試過完整連到成段
樓梯夾硬連到次但之後做唔返連續同時押....
好合理姐.
PAD咁既情況 好難再堅秋落去, 又唔係為女, 為接近可以一隊END GAME
同埋唔吸引

我抽黑白貓IMAS都唔抽PAD啦..
舊 12-09-15, 02:08 AM   #2815
JMi

其實大大有$$$抽咩都得啦

囡囡呢D我都係對平面無乜大興趣了

舊 12-09-15, 09:58 AM   #2816
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
今次個積分冇人衝咩...用盡氣刷仲要中間蝕左3次都仲可以2萬位上落....

塵說miss 1...

用黃分隊...甩左粒就得番75萬

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 10:20 AM   #2817
kimtch

引用:
其實大大有$$$抽咩都得啦

囡囡呢D我都係對平面無乜大興趣了
又抽我水

數埋11張半ITUNE唔中就唔中
舊 12-09-15, 01:33 PM   #2818
JMi

如果搞課一單送任揀一張SSR先會考慮磨下每日60
1.5%我真係唔敢同佢鬥.....

舊 12-09-15, 01:57 PM   #2819
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
練左兩張CO vocal做後排, 希望keep到
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-15, 07:23 PM   #2820
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

頭3首係co歌但用黃隊....
知唔知Encore 時仲有冇加乘分??

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-09-15, 11:04 PM   #2821
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

嘩 hahahahahahahahahahahahahaaaaaaa

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-09-15, 11:07 PM   #2822
JMi

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
嘩 hahahahahahahahahahahahahaaaaaaa

恭喜6060石2SSR

舊 12-10-15, 01:08 AM   #2823
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
勵志
好耐60石都無ssr

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-15, 10:11 AM   #2824
kimtch

只要有希望 咩都有可能發生
舊 12-10-15, 12:49 PM   #2825
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
High Score

Full combo都只係打到83萬分排1萬800
如果想打高分,升女女既skill優先度係唔係 combo> Perfect/great score up? 其他都係冇用?

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:09 PM

手機版 | APP版