Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 07-04-16, 10:53 AM   #176
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 信長 查看文章
我係上帝
潛力圖

舊 07-04-16, 01:22 PM   #177
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: martinnitram 查看文章
無睇開, 不死人為咩要幫自己個女個養父母做假意外?
同埋成套劇有無咩特別劇情要有個不死人?
去睇返第16集,基本上可俾到答案你
引用:
作者: martinnitram 查看文章
老虎仔傷心中

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 02:40 PM   #178
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
其實我唔明點解吳啟華俾人掟佢雪櫃唔死,之後D警察要上佢屋企搜証
喂,家陣乜事呀,受害者仲要俾差佬抄家
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 02:47 PM   #179
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
不過有D唔明最後單新聞想表達D咩意思

想暗示JM未死返去車房製造意外滅口?(但C貝連屍都認埋好難假死吧)

定想表達惡有惡報, 車房工同的士佬真係意外炸死自己?

引用:
作者: teealpha 查看文章
其實我唔明點解吳啟華俾人掟佢雪櫃唔死,之後D警察要上佢屋企搜証
可能捉佢去研究啩

所以最後都香港都唔返, 同B仔去左外國玩鬼妹
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-16, 02:54 PM   #180
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: teealpha 查看文章
俾人掟佢雪櫃唔死<--皆因神之MJ就係要佢當衆重傷仍唔死得...
否則重手d掟巨型五門雪櫃

ps.不死身...之前劇情講過佢自拮毒針尋死,結果入左殮房都自己復活起返身

此篇文章於 07-04-16 04:02 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 07-04-16, 03:57 PM   #181
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 大破人間 查看文章
不過有D唔明最後單新聞想表達D咩意思

想暗示JM未死返去車房製造意外滅口?(但C貝連屍都認埋好難假死吧)
連B仔都可以咁容易搵2條屍頂C貝養父養母既屍首...重有乜難到神之MJ~
引用:
定想表達惡有惡報, 車房工同的士佬真係意外炸死自己?
影射上次單新聞...a

引用:
可能捉佢去研究啩

所以最後都香港都唔返, 同B仔去左外國玩鬼妹
抄九五至尊...結局去左地球村

舊 07-31-16, 10:29 PM   #182
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
一屋最後真是收得好好,大團圓但不覺得老套硬來又感動,難怪會收得啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-16, 09:58 PM   #183
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
咩都猛虎硬爬山.. C9 明唔明同 霸王硬上弓 有咩分別??

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-16, 12:39 AM   #184
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
佢一講我就諗起結城晶
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-16, 10:01 AM   #185
鐵之侍

飲酒都要賴做場面

看來可以這時段轉去英文或其他台了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 08-02-16, 10:50 AM   #186
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
一屋最後真是收得好好,大團圓但不覺得老套硬來又感動,難怪會收得啦
話說呢套高收視劇我地一個post 都無討論過

舊 08-02-16, 01:37 PM   #187
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 小草 查看文章
話說呢套高收視劇我地一個post 都無討論過
因為不用討論
歐陽的劇大多都是沒有問題的開心片

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-16, 10:33 PM   #188
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

原本無諗住睇既城寨...
黎到第3集開始想追

舊 08-03-16, 10:36 PM   #189
鐵之侍

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
原本無諗住睇既城寨...
黎到第3集開始想追
第1集是想放棄的,但第3 集真是打得不錯,而且又真是有點熱血

舊 08-03-16, 10:54 PM   #190
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
我都追緊,武打場面值得一讚,暫時所有角色都做得好好
暗黑騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 12:02 AM   #191
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
第1集是想放棄的,但第3 集真是打得不錯,而且又真是有點熱血
未播第3集前,睇宣傳片就係想睇吳家樂爆門拋句“嘈醒我訓教...請問有乜貴幹果幕”
點知全集有驚喜~

舊 08-04-16, 12:10 AM   #192
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
我以為得我一個追緊

舊 08-04-16, 12:11 PM   #193
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
未播第3集前,睇宣傳片就係想睇吳家樂爆門拋句“嘈醒我訓教...請問有乜貴幹果幕”
點知全集有驚喜~
武打場面真係有研究過... 同埋想問吓吳家樂個角色係唔係太監?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 03:32 PM   #194
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: pierrekwok 查看文章
武打場面真係有研究過... 同埋想問吓吳家樂個角色係唔係太監?
做黄業做到陰陰沉沉外女内男d姐

今晩就睇爆衫+睇公仔書話過...+泰拳vs真武男

此篇文章於 08-04-16 03:36 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 08-04-16, 04:12 PM   #195
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
第一集有咩問題?老豆被屈、被殺的老土劇情?

覺得第一集已打得精彩!尤其監獄一打三那場

記得第一次認識八極拳係睇日漫「拳兒 」
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 04:21 PM   #196
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
唔理真相係點先.

拳佬咁豁達完全無表現出憎恨段家既情緒?

就算禍不及安兒, 至少應該都打聽同刮段家個阿叔出來祭旗掛?

老爸唔知俾邊個打到重傷而死都算, 但老母完完全全係段家個阿叔同班徒弟殺既
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 04:44 PM   #197
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
唔理真相係點先.

老爸唔知俾邊個打到重傷而死都算, 但老母完完全全係段家個阿叔同班徒弟殺既
因為連拳佬都唔信自己老豆,懷疑係佢殺了人;覺得頭家散係因為自己老豆弄成
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 05:20 PM   #198
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
唔理真相係點先.

兩家二代都未知真相囉
賠命...目前正常係都段二代憎恨朝家喇

舊 08-04-16, 08:40 PM   #199
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
點知全集有驚喜~
又吳家樂打得幾似樣

舊 08-04-16, 09:55 PM   #200
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

以為會唉出聲

小智咁都唔死得
pokemon保祐乎

此篇文章於 08-04-16 10:57 PM 被 Busconcamp 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 無記黃金時段倉底及B級劇集總合評論/吐槽區 昏迷童子Sleepy Neo Entertainment TREND 1001 01-08-16 09:17 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 12:19 AM

手機版 | APP版