Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-04, 10:45 PM   #1
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
POWER DoLLS 6

http://www.kogado.com/html/usagi/pd6/
今集好似好正

舊 02-28-04, 11:16 PM   #2
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
邪道入手,但未裝
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-04, 11:17 PM   #3
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
畫面好靚啵

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-04, 01:14 AM   #4
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
己經出左!?

斯羅:
可唔可以話我聽響邊度搵?
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-04, 01:28 AM   #5
Rv250

註冊日期: Aug 2002
朋友試玩後遺言:
畫面好靚, 好窒(機能問題, p3+gf2mx ), 唔識玩\
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-04, 11:28 AM   #6
斯羅
aloha~

cat,你pm爆左
我amd xp1600+,256ram,fx5200都窒爆:bface:
舊 02-29-04, 11:51 AM   #7
C@T
伊達と酔狂で・・・

咁高requirement!?

斯羅:
己清~
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-04, 11:55 AM   #8
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
係0米要日文 win ?
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-04, 12:06 PM   #9
斯羅
aloha~

引用:
Originally posted by 歌絲˙暮斯 :
係0米要日文 win ?
xp轉日文都ok
舊 02-29-04, 03:35 PM   #10
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

等台版好了
舊 02-29-04, 03:44 PM   #11
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
有冇人知道下完之後要點...堆檔案得一堆怪字....install唔到隻game...
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-29-04, 03:50 PM   #12
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
引用:
Originally posted by blackhello :
有冇人知道下完之後要點...堆檔案得一堆怪字....install唔到隻game...
要日文win先install到
xp都要轉日文先得
行AppLocale都唔得

我都腦都係玩唔起

舊 02-29-04, 03:57 PM   #13
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
Originally posted by 麥C :

要日文win先install到
xp都要轉日文先得
行AppLocale都唔得

我都腦都係玩唔起
剛剛install左...多手轉返做中文window又要轉過:@_@":

INSTALL完之後用applocale好似玩到..行左幾步之後唔識開炮...

此篇文章於 02-29-04 04:02 PM 被 BlackWing 編輯。
舊 03-01-04, 01:15 PM   #14
nKenshin
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDnKenshin
隻game原來有multiplay!!! 我今日install完先知
大家約個時間一起玩玩吧 (雖然到現在我都未正式開始玩 )

nKenshin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-04, 11:55 AM   #15
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

點解全部野都可以"穿"得過既 ???
仲有點解爆山爆得甘勁既 ??
舊 08-22-04, 02:56 PM   #16
xeno
○9

e邊度有得 pm埋我得嘛

客人是神, 所以他們不是人
唔支持我地既就係愚民
xeno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-04, 11:19 AM   #17
vinz89
Junior Member

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: xeno
e邊度有得 pm埋我得嘛
pm埋我......plx~~
我好like robot 架!!!
vinz89 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 12:44 AM   #18
Samng
Game Master

大家玩隻game時係唔係冇bgm, 戰鬥時冇人聲呀?

舊 08-24-04, 12:51 AM   #19
亞索龍α
Game Master

XBox Live GamertagAzierua
引用:
作者: Samng
大家玩隻game時係唔係冇bgm, 戰鬥時冇人聲呀?

無、只得場境聲同槍聲

佢要求好低……只係行800X600 一d都唔窒
有張3d卡就玩得~~

你係咪未update你個direct x?
試下唔開陰影~~一定會快好多

專用坐駕改造計劃Final Part無限延期…
亞索龍α 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-04, 07:42 AM   #20
BlackWing
World Order
↘本氣度0

xeno真係懶到爆的說,次次都叫人pm ||||
舊 08-24-04, 09:52 AM   #21
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

點解全部野都可以穿得過既 ???
點解爆山爆得甘勁既 ??
點解 AI 低能成甘 ??
點解同人質素既 game 可以賣 8000 日元 ??
舊 08-24-04, 01:31 PM   #22
xeno
○9

引用:
作者: 天的黑色怨靈
xeno真係懶到爆的說,次次都叫人pm ||||
你用bt?

唔支持我地既就係愚民
舊 08-24-04, 02:34 PM   #23
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: xeno
你用bt?
當然\/
不過今集感覺上無之前果幾集咁好玩
舊 08-24-04, 02:41 PM   #24
xeno
○9

引用:
作者: 天的黑色怨靈
當然\/
不過今集感覺上無之前果幾集咁好玩
我一向都冇玩開
見今集個畫面唔同哂所以有d興趣~

唔支持我地既就係愚民

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM
陳冠希---你快樂嗎(t68i) kaworu 影音館 9 02-19-03 11:41 PM

現在的時間是 12:14 PM

手機版 | APP版