Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-19-03, 05:59 PM   #1
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
有無人鍾意LIVING DEAD DOLLS﹖

有無人有儲開LIVING DEAD DOLLS﹖知唔知香港除左Toy2R同JC shop之外,仲有邊度地方有得買呢個系列既娃娃﹖價錢邊度最平呢﹖我想搵下面個幾款,有無人見過??

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-03, 04:53 AM   #2
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
真係好想搵~~~~~所以推推~~~
KOG唔好鬧我........

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-03, 11:26 AM   #3
機動盜賊首領-電
God of Gamer

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
係土瓜灣見到有兩公婆.要899.
另外係銅羅灣既二樓玩具店見過

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-03, 11:29 AM   #4
死肥鬼
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
Originally posted by 機動盜賊首領-電 :
係土瓜灣見到有兩公婆.要899.
另外係銅羅灣既二樓玩具店見過
咪土瓜灣有玩具鋪咩近邊ga
死肥鬼 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB]DEAD OR ALIVE Ultimate圖片及影片,行版10月28日發售($299預訂送DOA Ultimate) 神祕人1號 電視遊戲討論版 344 12-01-04 10:54 PM
[PS2,XB]轉廠兼復活的"Red Dead Revolver"的新圖片,美版預定4/27發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 23 04-17-04 08:06 AM
[PS2,XB]Manhunt on XB,Red Dead Revolver on PS2 and XB,GTA: Vice City in Japan 神祕人1號 電視遊戲討論版 2 12-19-03 11:09 PM
The House Of The Dead???? GLOCK 17 Neo Entertainment TREND 16 10-21-03 11:47 PM

現在的時間是 03:42 PM

手機版 | APP版