Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-16, 06:57 PM   #5151
chunwai0091
God of Gamer
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
100抽加埋d散抽只中1 ssr同1限幸子
今次2倍又伏我

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 06:59 PM   #5152
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
作者: 小嘉 查看文章
我既FES 已經完結左
但下次會再加人,
仲難抽
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 07:07 PM   #5153
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: yorkyork 查看文章
但下次會再加人,
仲難抽
第一次唔中已經無得追
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 07:12 PM   #5154
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
我既FES 已經完結左
只要還有笑容(儲藏),故事(FES)就沒有完結!

引用:
第一次唔中已經無得追

45分1...
小嘉三巨頭2.0時追左幾多...?

舊 09-28-16, 07:24 PM   #5155
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
我既FES 已經完結左
仲有每日60
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 07:37 PM   #5156
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
開首抽得張限楓有無朋友有家姐換a?

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 07:42 PM   #5157
yorkyork

引用:
作者: anyone 查看文章
開首抽得張限楓有無朋友有家姐換a?
上巴哈問下,有個交換區
舊 09-28-16, 07:45 PM   #5158
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: psidef 查看文章
我......個AC頭廿抽中哂一週年限.

Master快到我唔知點練.
酸到我胃痛
你已經拎住 2 張 SSR,當然可以咁口響啦 wwwwww
但當你玩耐左,SSR係必要
最好 3 色各 5 張,再 Da Vo Vi 特化 5 張

Master 唔係個個人即刻玩得掂丫
開到玩住 pro 先啦

一邊用練習卷玩新手向的 master 歌
再一邊慢慢加快個速度
因為 master 太密,難睇又易誤判
加速後會易睇 D

引用:
第一次唔中已經無得追
所以我即刻抽齊新御三家先停手
死就死,下次個 pool 愈來愈大,或新卡出現率up就更難抽

此篇文章於 09-28-16 07:51 PM 被 KUTAR# 編輯。
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 08:08 PM   #5159
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

唔信邪抽多60抽
3ssr
但得1new 車1.0

(人類總是

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 09-28-16, 08:15 PM   #5160
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: chunwai0091 查看文章
100抽加埋d散抽只中1 ssr同1限幸子
今次2倍又伏我
見到有朋友十抽有SSR,而我10抽得2張SR...
我都覺得是伏緊我..
我以後唔會再信兩倍

不過我都會抽每日60石個次
haha3156 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:07 PM   #5161
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
連心愛既女人都唔用自己錢抽
恨要SSR美嘉太耐,見到卡面已經知呢次死硬,又單又十咁抽,最後計數埋單4pack, 呢隻野太恐怖,即係google cut visa link

附屬品係ssr捧球妹,限竹達,如果可以兩張補五舊換張楓我即比
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:24 PM   #5162
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: haha3156 查看文章
見到有朋友十抽有SSR,而我10抽得2張SR...
我都覺得是伏緊我..
我以後唔會再信兩倍

不過我都會抽每日60石個次
10補底已經試左N次,
1.5%的2倍都只係3%,
平均點都要30~40抽先會中
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:32 PM   #5163
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: axe1292 查看文章
10補底已經試左N次,
錯錯錯
0%的2倍都只係0%
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:39 PM   #5164
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
只要還有笑容(儲藏),故事(FES)就沒有完結!

45分1...
小嘉三巨頭2.0時追左幾多...?
我玩番時已經過左第一次
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 09:46 PM   #5165
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
三船 幸子

車隊已齊腳\/

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 10:21 PM   #5166
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

課金升技幾好
中ssr係副屬品
咁諗開心d

課幾pack又多3隻10技ssr

舊 09-28-16, 11:19 PM   #5167
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
40抽中一張限定美嘉大姐,算係不過不失。
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-16, 11:24 PM   #5168
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
141抽得一隻仁奈同三船,
說好的3%呢
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 05:41 AM   #5169
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

引用:
10補底已經試左N次,
引用:
141抽得一隻仁奈同三船,
說好的3%呢
抽下水是咪唔得先!?
其實,你之前10抽中SSR,真心替你高興

認同版友說的
0的兩倍都是0
haha3156 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 08:38 AM   #5170
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
課金升技幾好
中ssr係副屬品
咁諗開心d

課幾pack又多3隻10技ssr
唔好話...真係如果冇o個幾十張R卡隻楓真係打唔爆個技 倉d訓練卷都用到得番個位數

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 09:09 AM   #5171
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
窮人只好等撈卡ev努力d打
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 01:15 PM   #5172
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
已經係除左超得
咩都唔可以信

舊 09-29-16, 01:38 PM   #5173
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Cowlex 查看文章
已經係除左超得
咩都唔可以信
俾人話我都要講
2倍up, 假的!

舊 09-29-16, 01:40 PM   #5174
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
俾人話我都要講
2倍up, 假的!
超過110抽得2常駐ssr...我都唔識分真假

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-16, 01:40 PM   #5175
yorkyork

2倍其實真係假嫁,
真的見證

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

論壇跳轉

現在的時間是 11:00 PM

手機版 | APP版