Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-30-15, 12:57 PM   #76
initial
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
請問第一個 mission 果粒鑽石係邊?

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 01:10 PM   #77
Billywto
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDBillywtohk
汽球已經開發到可以吊走坦克
Billywto 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 02:16 PM   #78
zamar
Junior Member

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDZamar-3-
引用:
作者: 蒼森.laio 查看文章
我 miss 搵dd概機會,有冇大大知道係邊搵得返
小狗出現地點是固定的,早期有個救研究員(研發機械手那個)的任務,左邊(西)降落點向北山上走就會聽到小狗叫
zamar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 02:26 PM   #79
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
什麼射擊訓練
連D靶都搵唔到
遲D等人放攻略先打
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 02:40 PM   #80
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: Kain 查看文章
什麼射擊訓練
連D靶都搵唔到
遲D等人放攻略先打
係咪打DD MB打35個果個SIDE OPS,有D好似可以用拳頭打,
不過,我試咗一次都係打到20個左右就搵唔到之後果D係邊…

舊 08-30-15, 02:50 PM   #81
initial

引用:
作者: rokuna 查看文章
1. 爬上無得快

4.伏係地你唔攪佢 佢會永遠keep住 . 一係係您按R2 捉起佢 再整暈/吉死佢
訓左係唔快醒過打暈佢?

重打既任可唔可以只做未完個d task?

2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
舊 08-30-15, 02:56 PM   #82
Kain

引用:
作者: initial 查看文章
訓左係唔快醒過打暈佢?

HOLD UP(無入ALERT就永遠)>訓>暈
舊 08-30-15, 03:21 PM   #83
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: rokuna 查看文章
1. 爬上無得快

4.伏係地你唔攪佢 佢會永遠keep住 . 一係係您按R2 捉起佢 再整暈/吉死佢
引用:
訓左係唔快醒過打暈佢?

引用:
HOLD UP(無入ALERT就永遠)>訓>暈
OIC,我再試下先,THX~!

舊 08-30-15, 03:27 PM   #84
Kain

SORRY,原來氣絕都有分類

気絶時間

兵士が気絶している時間は首絞めが最長、その次に打撃・麻酔、最短が投げとなっている。ただし投げは壁にぶつけたときの方が気絶時間が長い。
舊 08-30-15, 03:34 PM   #85
initial

引用:
SORRY,原來氣絕都有分類

気絶時間

兵士が気絶している時間は首絞めが最長、その次に打撃・麻酔、最短が投げとなっている。ただし投げは壁にぶつけたときの方が気絶時間が長い。
撻暈會好快醒, 一分鐘左右。所以我會打醒佢再勒暈佢。

引用:
訓左係唔快醒過打暈佢?

試左可以call 直升機走人。

舊 08-30-15, 05:20 PM   #86
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
打女追果到好似有bug
打打唔見左,周圍揾都冇開槍射我
重玩先完成到

舊 08-30-15, 05:31 PM   #87
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
bug
0 走鬼時係鐡攔前面支熗浮空
1 直升機走鬼左時隻馬特然出現之前向上推,之後隻馬會去左一個你上唔到馬既地方,(唔怕,1個人走先跑到有機關槍位掃......, XD)
base 第一次call直升機時上上落落之後 boss....... XD

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 08-30-15 05:33 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 06:27 PM   #88
redcreature
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2007
CHing,点先出到英文字幕?
我隻係行英, 係subtitle棟Foreign only 或none, 都出唔到, pls help!!
redcreature 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 06:32 PM   #89
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
請問第一個 mission 果粒鑽石係邊?
我都想知
仲有點轉關卡難度?
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 06:52 PM   #90
紗理占
Insane Gamer

註冊日期: May 2011
好想吊貨櫃,成日唔夠資源同錢用

迫擊砲同機關槍塔吊完都重生?

舊 08-30-15, 06:52 PM   #91
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
粒石係開始個位右手邊d山上面

另想問mission 4 要殺個將軍有無得capture? 我90% 都話fail左……
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 07:17 PM   #92
紗理占
Insane Gamer

註冊日期: May 2011
引用:
作者: 斯羅 查看文章
粒石係開始個位右手邊d山上面

另想問mission 4 要殺個將軍有無得capture? 我90% 都話fail左……
紅色帽既軍佬

我試過可以capture到,不過90%都要睇人品www

舊 08-30-15, 07:51 PM   #93
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
玩到個 side ops 要救兵仔
入到去原來佢已經喪屍化左
俾佢發現就係咁走要追 9 條街
CQC 好似無效?
我試過用 assault rifle 隊林佢
個 side ops 直頭唔見左
有冇人知要點捉佢?

舊 08-30-15, 08:19 PM   #94
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: ammms 查看文章
CQC 好似無效?
有冇人知要點捉佢?
用麻醉手槍hs 就吊走得
重點係要走得盡量近黎hs

舊 08-30-15, 08:33 PM   #95
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: STRIFE 查看文章
用麻醉手槍hs 就吊走得
重點係要走得盡量近黎hs
Thx, 一陣再試試先

另外拎 Honey Bee 果關
救唔到人質會唔會對之後的 mission 有影響?

舊 08-30-15, 09:06 PM   #96
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
引用:
作者: 紗理占 查看文章
紅色帽既軍佬

我試過可以capture到,不過90%都要睇人品www
咁我人品應該幾有問題X)
一開十二個我有五個90% 都fail
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 09:11 PM   #97
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
Thx, 一陣再試試先

另外拎 Honey Bee 果關
救唔到人質會唔會對之後的 mission 有影響?
冇左5000分而已

反正可以重玩的

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 09:30 PM   #98
ammms
渣根懦夫

引用:
作者: GN00508771 查看文章
冇左5000分而已

反正可以重玩的
好似話如果快手
最初未去山洞果邊
已經可以喺前面 d 哨兵站救到人質
下次試下先

舊 08-30-15, 09:44 PM   #99
will1223
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2009
Wii U IDwill122388
PSN  IDjpwill1223
引用:
CQC 好似無效?
有冇人知要點捉佢?
仲有支橡膠彈SMG可以用
麻狙太遠射完個lock會甩左
will1223 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-15, 09:48 PM   #100
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
好似話如果快手
最初未去山洞果邊
已經可以喺前面 d 哨兵站救到人質
下次試下先
我係哨兵度救左~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[多機種] Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 情報區 Vol.3 (已售) シェンムー 電視遊戲討論版 1014 02-23-18 03:21 AM
[多機種] 「METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN」9月2日発売決定 丨明日放送予定だった小島監督の番組『コジステ』急遽放送休止 Vol.2 money 電視遊戲討論版 1000 08-26-15 11:59 AM
[分享] Metal Gear Solid: A Visual History of Solid Snake shodanng2 電視遊戲討論版 0 10-06-11 02:18 AM
metal gear solid ydragon 電視遊戲討論版 19 06-23-08 04:52 PM

現在的時間是 06:09 PM

手機版 | APP版