Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズ」OVA企画始動!丨アジアの国ではさらに大変好評 一番人気は「ベアッガイIII(さん)」 Vol.4
尼路 06:11 PM 06-20-18
話說呢套係一季定兩季……好睇到……
GN00508771 07:55 PM 06-20-18
作者: pet3:
我相信就是用new 他一樣會用心之光出翼(推石仔奇蹟)
咁究竟你既論點係人之心之光定黃昏腕輪呀朋友

仲有係NU
肉羊哩咖 10:21 AM 06-21-18
呢兩集嗰舊石係咪培曾?

另,菖蒲嗰度,腦內即時出現EVA名場面
鳳熾魂 10:28 AM 06-21-18
GN粒子都唔夠要玩埋光之翼下次會唔會有埋精神感應骨架起部00度
個GM睇直播都見到哂啦今次應該可以捉人啦
野良猫 10:38 AM 06-21-18
作者: 尼路:
話說呢套係一季定兩季……好睇到……
我已經堅持唔到斬咗了
尼路 06:15 PM 06-21-18
作者: 野良猫:
我已經堅持唔到斬咗了
唔得,G伏同AGE都頂到無乃由呢套唔得,雖則已經去到別思考的地步……
J+1 07:30 PM 06-21-18
作者: 鳳熾魂:
個GM睇直播都見到哂啦今次應該可以捉人啦
糞營運第一日咩
由手機版發出
pet3 07:31 PM 06-21-18
黑八口 是訪客模式
ban都無用的
鳳熾魂 07:33 PM 06-21-18
作者: J+1:
糞營運第一日咩
由手機版發出
糞營運都未去到咁
作者: pet3:
黑八口 是訪客模式
ban都無用的
淨係下面果班都可以死啦
fortel 07:37 PM 06-26-18
https://www.youtube.com/watch?v=UnrvR1S7Bb8

食屎啦男主角

好耐無試過咁撐反派

根本就係GUNDAM BUILD FIGTHER VS GUNDAM BUILD DRIVER

不過正義輸了
迪安大叔 07:42 PM 06-26-18
作者: fortel:
https://www.youtube.com/watch?v=UnrvR1S7Bb8

食屎啦男主角

好耐無試過咁撐反派

根本就係GUNDAM BUILD FIGTHER VS GUNDAM BUILD DRIVER

不過正義輸了
戰鬥有番D GBF 既感覺

不過成集既真正殺著係ED前幾秒
GN00508771 08:12 PM 06-26-18
男主角有咩問題@@
我都係偏向不損壞派⋯用心整出來打一場就損壞甚至散哂、我自己就接受唔到⋯
咁當然⋯無印GBF睇佢地打到散哂又真係幾熱血既

至於最後戈幕 我只係覺得戈兩位人兄你地竟然仲有臉回來⋯
肉羊哩咖 08:43 PM 06-26-18
- 一條初中生黑夜單拖去辟靜地方見個陌生人,治安真係咁好?
- 對家係本人嘅就直接用「殺傷戰術」算,鬼得閒同你玩GBD
- 呢套其中一個大敗筆,係啲對家啲機全部都型過班主腳機太多!
- 打打下作畫又偷懶,兩條光條真係好悶,雖然真係埋牙都算好睇
- 不過主角都好廢吓,開埋 TRANS-AM 都大破唔到對手
- 咩係 N.I.T.R.O?
- 你真係咁鍾意,個世界咁大,總係仲有啲小眾陪你玩 GBD,洗乜做埋啲中二嘢
- 主角係最後先出場!菖蒲萌爆
- 果然未完,下一話又賣新機
GN00508771 09:26 PM 06-26-18
作者: 肉羊哩咖:
- 一條初中生黑夜單拖去辟靜地方見個陌生人,治安真係咁好?
- 對家係本人嘅就直接用「殺傷戰術」算,鬼得閒同你玩GBD
- 呢套其中一個大敗筆,係啲對家啲機全部都型過班主腳機太多!
- 打打下作畫又偷懶,兩條光條真係好悶,雖然真係埋牙都算好睇
- 不過主角都好廢吓,開埋 TRANS-AM 都大破唔到對手
- 咩係 N.I.T.R.O?
- 你真係咁鍾意,個世界咁大,總係仲有啲小眾陪你玩 GBD,洗乜做埋啲中二嘢
- 主角係最後先出場!菖蒲萌爆
- 果然未完,下一話又賣新機
咩係 N.I.T.R.O?<<<

出自UC MAV既DETLA GUNDAM KAI的一個系統
簡單說明就係:系統發動中可以將駕駛員強制變成NT(定叫強化人會貼切d呢?)、同時性格會變得好戰同暴躁
sunhikari 09:29 PM 06-26-18
作者: sunhikari:
睇左第12集同埋預告,基本上「外掛貼紙」篇已經成個故事出晒黎

1.犯人係上一個系統,即GBD的玩家.極可能係同KO-1係同伴黎
2.犯事的原因,應該係同KO-1最初逃避高達對戰一樣.因為GBN的關係.同伴唔再玩GBD
3.犯人睇唔起GBN的原因係因為GBN唔會令模型有損壞,而GBD則會因為對戰而有所損傷,故認為GBN欠缺真實性
4.犯人用「外掛貼紙」的目的,係要話比人聽,程式只要有心幹擾,就可以打亂遊戲世界同戰局,同GBD比,GBN等同小朋友玩泥沙

等睇下星期點收尾

話時話,動畫組係唔係有睇網上惡搞?
冠軍的絕招真的叫做王者之劍(仲要真係讀音係讀Excalibur)
今集劇情完全估中晒

預告個隻⋯⋯⋯⋯外型似極限高達?
pet3 10:02 PM 06-26-18
作者: GN00508771:
咩係 N.I.T.R.O?<<<

出自UC MAV既DETLA GUNDAM KAI的一個系統
簡單說明就係:系統發動中可以將駕駛員強制變成NT(定叫強化人會貼切d呢?)、同時性格會變得好戰同暴躁
但只能同時使用2粒nt炮
C.Ryo 10:30 PM 06-26-18
第2季要玩兩邊系統? 都係舊版1on1先夠廣告力
主腳新機魔改double X?
肉羊哩咖 10:48 PM 06-26-18
謝各位解答。

隻「無名」搞到好想入手。
fortel 12:15 AM 06-27-18
謝各位解答。

隻「無名」搞到好想入手。
呢季黎講,呢部機算超晒班既啦
肉羊哩咖 07:46 AM 06-27-18
發現剪輯版
(更新)畀人除咗

無名模型8月開賣
亍 ◣ 08:28 AM 06-27-18
異端可以再戰廿年
肉羊哩咖 08:52 AM 06-27-18
作者: 亍 ◣:
異端可以再戰廿年
最唔明係SEED啲嘢到今日都仲賣得
LR猫 10:22 AM 06-27-18
最唔明係SEED啲嘢到今日都仲賣得

你諗下SEED之後出咗啲咩高達作品你就會明架喇
肉羊哩咖 10:54 AM 06-27-18
作者: LR猫:
你諗下SEED之後出咗啲咩高達作品你就會明架喇
個人觀感,有錯漏請指正
Z電影 - 無乜新嘢
00 - 都仲OK,仲有(少少)號召力,唔係都唔出續篇
AGE - 算把喇
GG復國興- 重無眼睇
Unicron - 高達機就同一個模,重製再重製,其他大部份都係舊嘢少改又再重製,連可能係最好賣嘅拜亞蘭改都係咁
Thunderblot - 基本上都係舊嘢再變少少,隻Atlas真係~
鐵孤 - 堆高達就唔係個個人都會欣賞,而雜兵機就完全唔掂
GB系 - 毫無疑問好易受落,雖然創新嘅唔多,但好似隻OP 話齋,係無極限嘅!玩得好嘅到今日都未覺out
HakiK 11:57 AM 06-27-18
個人觀感,有錯漏請指正
Z電影 - 無乜新嘢
00 - 都仲OK,仲有(少少)號召力,唔係都唔出續篇
AGE - 算把喇
GG復國興- 重無眼睇
Unicron - 高達機就同一個模,重製再重製,其他大部份都係舊嘢少改又再重製,連可能係最好賣嘅拜亞蘭改都係咁
Thunderblot - 基本上都係舊嘢再變少少,隻Atlas真係~
鐵孤 - 堆高達就唔係個個人都會欣賞,而雜兵機就完全唔掂
GB系 - 毫無疑問好易受落,雖然創新嘅唔多,但好似隻OP 話齋,係無極限嘅!玩得好嘅到今日都未覺out
鐵血其實模型幾好賣,至少堆巴巴托C同最近巴力人氣急升w
而且碌破滅魔劍係有市場(各種惡搞改造)
其他就麻麻

今集K-1君終於有戲份
果然佢既角色就係要同黑幕搞基
但係我又鬼咁鐘意呢D橋
可惜主角唔係佢
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 

返回主題版面