Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  ... 最後
手機平板遊戲討論版>キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜
lunn 06:58 AM 08-17-17
作者: aquarius:
我而家等全SR先抽..
不過中唔到勁FW同GK..
GK其實要有兩隻先好
正選依家我用緊SGGK,諗緊後備用希林狄定係健威好
依家好似都好多人話健威仲好過希林狄
FW我都唔夠人,所以打唔到3FW既陣式…

必中SSR劵,中左SSR三杉…岩岩好,最唔夠人既位就係DF…同埋有人可以練吓升吓,無咁悶
SkyGod 04:15 PM 08-18-17
仲有無盟收人?
Leong 05:15 PM 08-18-17
20抽, 全部炒晒

不過今次個POOL有1日1有償石抽, 之後兩星期內每日都可以試下運氣
lunn 05:43 PM 08-18-17
作者: Leong:
20抽, 全部炒晒

不過今次個POOL有1日1有償石抽, 之後兩星期內每日都可以試下運氣
6抽中左隻DF,收手等FES

作者: SkyGod:
仲有無盟收人?
其實有冇諗過自己開盟呀?
aquarius 11:16 PM 08-18-17
睇片(日本好香港好..)好似打完一場有"見事に.."嘅賽事再抽會大D機率..

我抽都係中晒DF OMF 一張奈布倫
打online用防守同OMF埋門攻
都有成效只係無勁FW遠射嚟得咁華麗..

DF抽中不坊升吓
次藤有時會自動擋吓遠射(唔係出必)
都幫到吓GK負擔
Vanux 03:09 PM 08-19-17
睇片(日本好香港好..)好似打完一場有"見事に.."嘅賽事再抽會大D機率..
什麼意思? 可否長細講解??
ammms 06:43 PM 08-19-17
作者: SkyGod:
仲有無盟收人?
有一個空位
你 search 安西老師
申請加入就得
Leong 08:00 PM 08-23-17
星期五, 有大更新, 出1.2 VERSION

有新POOL及新EVENT, 終於有加乘的陣式

另外, CM放送紀念有石, 有卷及10連抽送
okabe 08:09 PM 08-23-17

最重要online mode都可以skip 哂d無謂野....

Leong 08:20 PM 08-23-17
作者: okabe:
最重要online mode都可以skip 哂d無謂野....
仲有龍門PUNCH成功, 如果PUNCH的點數大過對方的射門點數, 球會比返隊友

健威可能番生喇
aquarius 08:22 PM 08-23-17

加乘ex陣式好似for中學篇(or日本人)
嚟緊抽pool都係主打中學篇

Sent from my iPhone using Gaforum
Vanux 06:05 AM 08-24-17
加乘ex陣式好似for中學篇(or日本人)
嚟緊抽pool都係主打中學篇

Sent from my iPhone using Gaforum
齊腳的人終於有新目標,無限儲人地獄正式開幕, 要儲齊全世界各國隊員⋯
柴崎幸 01:35 PM 08-24-17
仲有龍門PUNCH成功, 如果PUNCH的點數大過對方的射門點數, 球會比返隊友
健威可能番生喇
我今日先賣左隻健威,要黎換SSR券。
tsddr 02:44 PM 08-24-17
面對史、辛、強,歐陽擋出機會真係唔高
aquarius 03:02 PM 08-24-17
作者: Vanux:
齊腳的人終於有新目標,無限儲人地獄正式開幕, 要儲齊全世界各國隊員⋯

最主要ssr強襲嘅小志強有所提升
對未抽到同攞唔到online嘅一個安慰

lwl 07:45 PM 08-25-17
作者: 柴崎幸:
我今日先賣左隻健威,要黎換SSR券。
估唔到柴兄都有玩
aquarius 12:41 PM 08-26-17
估唔到呢個時候之前升隻SR若島津變得有用..
順勢upgrade埋SSR

lwl 01:38 PM 08-29-17
月尾限定竟然係迪亞斯
Leong 03:13 PM 08-29-17
作者: lwl:
月尾限定竟然係迪亞斯
不過今次係力屬, 而且可打FW同OMF兩個位置

無論如何, 都要睇埋D技及點數, 先決定抽多少
aquarius 04:42 PM 08-29-17
不過今次係力屬, 而且可打FW同OMF兩個位置

無論如何, 都要睇埋D技及點數, 先決定抽多少

即係新迪亞斯擺FW位都唔會減整體攻擊力
其實迪亞斯除咗傳球擋傳射無必殺技外
整體能力平均比南葛翼實用

預咗今次30抽
希望有勁GK或FW中..

柴崎幸 10:19 PM 08-29-17
作者: lwl:
估唔到柴兄都有玩
無計啦,由細睇到大,以前又有玩紅白機呢隻game,回憶黎架。
Vanux 12:41 AM 08-30-17
即係新迪亞斯擺FW位都唔會減整體攻擊力
其實迪亞斯除咗傳球擋傳射無必殺技外
整體能力平均比南葛翼實用

預咗今次30抽
希望有勁GK或FW中..

我都只係想要GK.. 諗緊抽還是儲到有限定gk先抽好...不過唔知等到幾時..
aquarius 02:38 AM 08-30-17
作者: Vanux:
我都只係想要GK.. 諗緊抽還是儲到有限定gk先抽好...不過唔知等到幾時..
個人意見
上次松山我都有20抽
基本上計埋毎星期新event到月尾限定點都儲到夢球
只要抵得住中間D誘惑.. (好多時話big up但睇片好多抽都係爆死..)
限定點到有SR換到金幣都好..
Vanux 06:14 AM 08-30-17
個人意見
上次松山我都有20抽
基本上計埋毎星期新event到月尾限定點都儲到夢球
只要抵得住中間D誘惑.. (好多時話big up但睇片好多抽都係爆死..)
限定點到有SR換到金幣都好..
再沒有ssr卷可用金幣換, 不過換到都無用, 九成九係重覆, 我換過三張全中...重覆.........
aquarius 05:07 PM 08-30-17
有新scenario世青篇
開始覺得隻game未必営運到好長..
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  ... 最後

返回主題版面